Şimdi Ara

Klimalardan hiç anlamıyorum. Tecrübeli arkadaşlar tavsiye verebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25 metre kare oda için klima arıyorum arkadaşlar. Gereksiz konu açmamak için bütün konuları okudum ama pek anlayamadım

    Elektrik tüketimi az,kaliteli uygun fiyatlı bir klima istiyorum. Açıkçası uygundan kastım f/p olarak yüksek bir puanda olması. 12000 btu odaya yeter mi acaba? Daikin , Toshiba gibi markalar çok pahalı sanırım. Uygun fiyatlı hangi markayı önerirsiniz? Bu aralar baymak çok sık duyduğum bir marka. Nasıldır acaba?

    Teşekkürler



  • Çok detaya girmeye gerek yok hocam, BAYMAK-VESTEL-ARÇELİK, Fiyatı uygun ise MİDEA, Bölgenizde servisi var ise UĞUR (Midea üretimidir) Bu markalardan fiyatı uygun garantisi uzun veya uzatılır olanı size hangisi uygunsa alabilirsiniz.

    12.000BTU zaten 25m2 alan için idealdir zira 30m2 ye kadar önerilebilir koşullara göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Çok detaya girmeye gerek yok hocam, BAYMAK-VESTEL-ARÇELİK, Fiyatı uygun ise MİDEA, Bölgenizde servisi var ise UĞUR (Midea üretimidir) Bu markalardan fiyatı uygun garantisi uzun veya uzatılır olanı size hangisi uygunsa alabilirsiniz.

    12.000BTU zaten 25m2 alan için idealdir zira 30m2 ye kadar önerilebilir koşullara göre.

    Çok teşekkürler hocam ama şu markanın şu modeli çok iyidir. Az elektrik yakar fiyatı da uygundur,git şunu al dediğiniz bi model yok mu?
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    unreleased kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz direkt marka tavsiyesine giriyor o da bende yok.

    Burak Kardeşim ellerinden öper.
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    @Ado hocanın örnek verdiği markalara ek servis hizmetini Daikin veren Airfel LTXN/Kumtel Daylux TTXN/Vessen VTXN modelleri de inceleyebilirsiniz zira genel itibariyle ürün geri dönüşleri olumlu.

    Bunun dışında orta segmentteki çoğu klimanın sahadaki tüketim verileri hemen hemen aynı. Yanlış anlamazsanız bende "Bu markalardan fiyatı uygun garantisi uzun veya uzatılır olanı size hangisi uygunsa alabilirsiniz." diyorum.
  • Anladım hocam,teşekkürler cevaplar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.