Şimdi Ara

Klima Tavsiyesi Acillll!!!2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir kaç haftadır klima aramalarımda öyle sonuçlara vardım ki tamamen kilitlenmiş durumdayım. Sizlerden yardım almak isterim. Ben toplamda 3 klima almayı düşünüyorum. 2 adet 12000 lik, 1 adet 18000 lik. Tercihim Japon ürünleri fakat malum fiyatlar tabiri caizse uçmuş durumda. Dolayısıyka Girişin üstü diyebileceğimiz veya orta segmentte ürünler bakıyorum. Firmalar hatta bayilerle görüştüm. Netice de bana;

PANASONİC RTE,
    FUJITHERMA
    LG MEGA

ürünlerini sundular. Bu arada forumda yaptığım diğer aramlarada MIDEA yı gördüm. Sizler hangilerini tercih edersiniz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin_haggan -- 4 Mart 2016; 13:12:26 >

Orijinalden alıntı: ronin_haggan

Arkadaşlar Merhaba,

Bir kaç haftadır klima aramalarımda öyle sonuçlara vardım ki tamamen kilitlenmiş durumdayım. Sizlerden yardım almak isterim. Ben toplamda 3 klima almayı düşünüyorum. 2 adet 12000 lik, 1 adet 18000 lik. Tercihim Japon ürünleri fakat malum fiyatlar tabiri caizse uçmuş durumda. Dolayısıyka Girişin üstü diyebileceğimiz veya orta segmentte ürünler bakıyorum. Firmalar hatta bayilerle görüştüm. Netice de bana;

PANASONİC RTE,
    FUJITHERMA
    LG MEGA

ürünlerini sundular. Bu arada forumda yaptığım diğer aramlarada MIDEA yı gördüm. Sizler hangilerini tercih edersiniz. Teşekkürler.

fujıthermayı ve lg baştan eleyin aliminyum klimadır banim tabirimle oyuncak naylon klima.panasonic model olarak yazabilirseniz iyi diyebilirim ancak.max bütçeniz nedir ayrıca bu klimalar için.ona göre tavsiye vermek daha iyi olur.

• panasonic kit-ue18rke
    giğeride;
    panasonic kit-ue12rke

fiyatları benim için baya bir fazla. Fujitherma Lg ye nazaran daha iyi fiyat verdi.

toplamda 6000-6500TL bütçem var 3 klima için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

panasonic kit-ue18rke
    giğeride;
    panasonic kit-ue12rke

fiyatları benim için baya bir fazla. Fujitherma Lg ye nazaran daha iyi fiyat verdi.

öncelikle panasonicler sizin bütçenizi aşıyor yanlışım yoksa.sonrasında ise ha lg ha fujitherma ikiside birbirinden farksız kalitesiz klimalardır.aliminyum naylon klima yani.bakın bu para takdirinizdirki hiçbirimiz kolay kazanmıyoruz ve bizlerin çöpe atacak parası yok.aynı paraya daha kaliteli almak varken neden çöp klima alasınız.

midea fairwind serisi sizin bütçenizde uyar kendinizide rahat ettirir.hatta ve hatta 3 tane klima alacaksınız hangi bayi olursa olsun kaçırmak asla istemez.sizde elinizdeki bu kozu iyi kullanmanız gerekiyor.

midea bayilerine gidin çatır çatır pazarlığınızı yapın hatta ve hatta o bütçeyle midea mission serisini bile alabilirsiniz.mission fairwind modelinden üstün ve daha verimlidir.

• quote:

panasonic kit-ue18rke
    giğeride;
    panasonic kit-ue12rke

panasonic 12000 lik için ne fiyat aldınız aldınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL SETÜSTÜ OCAK TAVSİYESİ
    18 yıl önce açıldı
    Acil Araç Tavsiyesi Lütfen
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürler. Bende naylon tabir edilen ürünlerden uzak durmak istiyorum ama dediğiniz gibi fiyatlar çok fazla. Klimacılarda şunu gördüm (toplamda 20 ye yakın bayi veya satıcıyla görüştüm) "10 klima altı bizim için toptan satış değil" mantığıyla yaklaştıkları için burunlarından kıl aldırmıyorlar malum yaz geliyor. Bu arada 2 gündür panasonic üzerine çok yoğunlaştım ve bahsettiğim ürünlerle ilgili firmalardan teklifleri almaya devam ediyorum. Sonucu tabiki bildiririm. Tabiri caizse sineğin kanadından yağ çıkarmak gibi bir iş yapmaya çalışıyorum. Bakalım hep birlikte gelişmeleri göreceğiz.

öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürler. Bende naylon tabir edilen ürünlerden uzak durmak istiyorum ama dediğiniz gibi fiyatlar çok fazla. Klimacılarda şunu gördüm (toplamda 20 ye yakın bayi veya satıcıyla görüştüm) "10 klima altı bizim için toptan satış değil" mantığıyla yaklaştıkları için burunlarından kıl aldırmıyorlar malum yaz geliyor. Bu arada 2 gündür panasonic üzerine çok yoğunlaştım ve bahsettiğim ürünlerle ilgili firmalardan teklifleri almaya devam ediyorum. Sonucu tabiki bildiririm. Tabiri caizse sineğin kanadından yağ çıkarmak gibi bir iş yapmaya çalışıyorum. Bakalım hep birlikte gelişmeleri göreceğiz.

inşallah bu savaşın galibi siz olursunuz bastırın iyice sonucta üç klima bir anda kim alıyormuş nadir karşılaşılan olaylar.

• Arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi günü alımı gerçekleştirdim. bir 12000 bir 18000 lik olmak üzere. Şu an kurulumunu yapıyorlar. Akşam işten sonra detaylı kurcalama işlemine başlarım artık. Sonuç olarak marka PANASONIC oldu. Gerekli bilgilendirmeler için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi günü alımı gerçekleştirdim. bir 12000 bir 18000 lik olmak üzere. Şu an kurulumunu yapıyorlar. Akşam işten sonra detaylı kurcalama işlemine başlarım artık. Sonuç olarak marka PANASONIC oldu. Gerekli bilgilendirmeler için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

hayırlı olsun arkadaşım.kurulum dan sonra resim ve görüşlerinizle bizleri bilgilendirirseniz seviniriz.

Arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi günü alımı gerçekleştirdim. bir 12000 bir 18000 lik olmak üzere. Şu an kurulumunu yapıyorlar. Akşam işten sonra detaylı kurcalama işlemine başlarım artık. Sonuç olarak marka PANASONIC oldu. Gerekli bilgilendirmeler için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanırsınız konfor, performans ve elektrik tüketimi hakkında paylaşımlarınızı ilerki günler de bekliyoruz

NTSC-U Wii Sports Pack- PAL 60 GB Black PlayStation 3
    PSN: Morfoz_tr -Wii Friend Code: ?

• ARKADAŞLAR MERHABA,

ÖNCELİKLE YORUM YAZAMAMAMIN SEBEBİ KURULUMU YAPTIRDIM AMA EVE TAŞINMADIĞIM İÇİN DENEME FIRSATIM OLMAMASINDANDI. BU HAFTA İÇERİSİNDE DENEMEYİ YAPTIM HER İKİ KLİMA İÇİNDE. İKİSİDE MÜTHİŞ SESSİZ VE BULUNDUKLARI ORTAMI ÇOK KISA SÜEREDE ISITTILAR. KAFAMDAKİ TÜM SORU İŞARETLERİ GİTTİ. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM. ŞUNU DEMEYE GETİRİCEM FORUMDA ARKADAŞLARIN YORUMLARINA BAKTIĞIMIZDA "NAYLON" VEYA "PLASTIK" DİYE TABİR ETTİKLERİ ORTA SINIF KLİMA ALMA TARAFTARIYDIM SATIN ALDIĞIM YERLE UZUN PAZARLIK SONUCU ORTA SINIFIN BİR KADEME ÜST FİYATINA BU İŞİ BİTİRDİM. TAVSİYEM ALACAK ARKADAŞLARIN UCUZA KAÇMASINDANSA (HOŞ ŞU ZAMANDA EN UCUZ KLİMA 2000TL OLMUŞ) BİRAZ DAHA İLAVE EDEREK BU TİP ÜRÜNLERİ ALMALARIDIR(TABİKİ OLAY BÜTÇE OLAYI. O AP AYRI BİR ŞEY). ALDIĞIM MODELLER

PANASONİC KIT-UE12-RKE İNV.KLİMA
    PANASONİC KIT-UE18-RKE İNV.KLİMA

SAYGILAR.

• 3000 tl civarı normalde çok iyi fiyata almışsınız hayırlı uğurlu olsun

• Arkadas midea nedir ya sabah aksam mideayi onerenlere kulak asmayin fahis elektrik faturalariyla ve arizalarla ugrasmak zorunda kalmayin lg de saglam modeller cikardi son zamanlar kullanan arkadaslarda sorun sikinti yok midea diyen kimseye guvenmeyin bu sitede hepsi de palavraci sakin ole bi hataya dusmeyin
    Paraniz varsa:::: daikin mitsubushi electrik toshiba
    Paraniz kisitliysa lg samsung alin gitsin basiniz agrimaz

Özelden yazan arkadaşlarda oluyor. Onlarada buradan soylemiş olayım. Benim avantajım birden fazla almış olmam. Toplamda 2 adet aldım. Önümüzdeki ay içerisinde 2 adet daha alacak olmamın verdiği avantajı kullandım(Alacaklarımı bakalım aldığım fiyattan vereceklermi. ). Birde şuna dikkat etmek lazım benim aldığım zaman aralığı yaz geçişi idi. fiyatlar daha artmamış, firmalar yeni klimalarını daha duyurmamış haliyle fiyatlar daha uçmamış zamanıydı. Şuan bakıyorum fiyatları ortalama 2650TL gibi(Panasonic 12000BTU). Haaa bu arada Panasonic için konuşuyorum Etherea serileri var onlar olunca üzerine 1000TL daha koyun. Benim kullanıcam alan sadece yazın kullanacağım için etherea almadım. Isıtma için alacaklara o model tavsiye ediliyor.Tamamen ısıtma ve soğutmada Etherea deniyor, kullanmadım bilmiyorum ama. Bildiğim bir gerçek var benim aldığım klimalar A+ klima. kaldıki doğalgazım bağlanmadan klimaları kullandım banamısın demedi. Çok kısa sürede odayı ısıttı. Böylede bi bilgi verebilirim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.