Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (1698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57.177
Cevap
702
Favori
4.426.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16961697169816991700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ME nin SF modelini metre kare, evin konumu ayrıca yalıtımı doğrultusunda uygun bütününü alın kafanız her türlü rahat eder klimanın parasını amorti edersiniz zamanla elektriği kokluyor neredeyse ve verdiği konfor cabası. Size Toshiba Daiseki ve Panasonic Ethera da önerebilirim, eski üretim Ethera yenilerinden dahada iyidir bulabilirseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 4 Eylül 2016; 13:51:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ME biraz geç kampanya yapabilir genelde firmalar Eylül Ekim gibi yapıyor acele etmeyin bekleyin derim. Panasonic en geç Kampanya yapan firmadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fethiye de hangi Bölgedesiniz?
    ME bayisi komşumdur, yardımcı olmasını rica ederiz.
  • Arkadaşlar Elektrikli küçük ev aletleri başlığı altında Kaliteli ütü başlığına yazmama rağmen cevap vermediler. Uzun yıllardır kullanımından memnun kaldığınız ve sık sık arıza yapmayıp kullanım kolaylığı ve özelliklerinden memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz ütü tavsiyenize ihtiyacım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 4 Eylül 2016; 14:01:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips in alt seviye ürünleri hariç hepsi gayet iyi. Azur serisini özellikle tavsiye ederim ama 50-60 lira verip aldığınız ütülerden de bişey beklemeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter87

    Philips in alt seviye ürünleri hariç hepsi gayet iyi. Azur serisini özellikle tavsiye ederim ama 50-60 lira verip aldığınız ütülerden de bişey beklemeyin.

    Teşekkürler cevabın için hunter arkadaşım bayağı araştırdım, hatta candoğan ustanın da tavsiyelerini gördüğüm üzere hatta kendisinin de kullandığı ifade edilen philips 4870/22 mi neydi alacaktım taki forumda birinin şu linki paylaşmasıyla vazgeçtim.http://www.kundak.org/node/1727
    Tefal arzum kapıdan içeri alınacak ürünler değil. Firmalar eskisi gibi sağlam ürün üretmedikleri gibi garanti süresi cihazın ömrü kadar artık. Kaldır at olayı maalesef HOMEND Adventouch 1108 2400 W Buharlı Akıllı Ütü kafama yattı gibi ama yinede danışayım dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 4 Eylül 2016; 15:48:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tefalin yurt dışı üretimi olan basit bir ütüsü bugüne kadarki kullandığımız en uzun ömürlü olanı.Bu markanın avrupa üretimi bir modelini bulursanız alın
    .Benki 13 yıl önce bir ütüye 160 lira vermiştim.3 sene dayanmamıştı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu günlerde kampanya veya indirim yapan klima üreticisi var mı acaba ?
  • auzdil A kullanıcısına yanıt
    Günaydın; Pazarlama stratejilerine göre şu aralar yapmazlar hocam, yapıyor gibi görünenler olur ama aslında avantajlı değildir. Bu kadar bekleyebildiyseniz, 1 ekim ile 15 kasım arasında beklemede olunuz.
  • Merhaba:

    Klimalarin nem alıcı fonsiyonundaki elektrik sarfiyati hakkinda bilgisi olan varmi ?

    Yani sogutmaya göre nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikogrk kullanıcısına yanıt
    Soğutmaya göre %100 daha düşük olmakla birlikte nasıl ki tüketimde kesin değer verilemiyorsa nemalma modunda da keisn tüketim bilgisi vermek pek mümkün olmaz ancak birim hesabı yaparsak soğutma 10 birim ise nem alma 6 birim enerji tüketir.
  • Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KIRIGAMINE ZEN İNVERTER MSZ-EF50VES

    19700 Btu ısıtma Nominal değeri.

    Arkadaşlar bir yardım. 38 metrekare 1 oda 1 Salonu ısıtır mı bu klima. Ev zonguldakta. Ve mitsubishi kampanya yapar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    1 oda 1 Salon için 38 metrekare keşif yaptırdım. ME gf60 önerdiler. Yada bir 18lik bir 9 luk klima 18lik sf42 galibà.Biraz pahalı geldi gelen teklifler 7500 üzeri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farmer6767 F kullanıcısına yanıt
    Günaydın Hocam;
    Forumda benim yaklaşımım bellidir, Ben her ne kadar ME nin kalitesine bir şey demesem de, artık bu yüksek fiyat politikalarından vazgeçmeleri gerektiği yönde sürekli görüş bildiririm.
    ME nin bendeki imajı; Kaliteli-Kısa garantili-Pahalı

    7500 TL ye gider her duvara bir 9000 lik klima taktırırım ben

    Günümüz Teknoloji koşullarında Israrla iddia ediyorum ki Kaliteliler eskisi kadar kaliteli değil, Kalitesizler eskisi kadar kötü değil. Bu şartlarda ben daha ekonomik alternatif çözümlere yönelirdim. ( Tabi ben olsaydım)
  • Merhaba klima almayı düşünüyorum Ancak karar vermekte oldukça zorlandım. Daikin ve Mitsubishi Electiric arasında kaldım. Hangi marka sizce daha iyi. Fiyatları aynı seviyede hemen hemen. Daikin Tegora ile Mitsubishi Deluxe modellerini daha çok beğendim gibi. tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • ya arkadaşalr bir şey sormak istiyorum size. bende eski bir vestel split klima var. 24 lük bioplus olarak geçiyor. geçenlerde alıcı göz arızası yüzünden alıcı gözün olduüğu kart değişti. 1 gün sonra yine bozuldu ve parça tekrar değişti. şimdi tekrar bozuldu. 1 haftada 3 defa aynı sorunu verdi. klima tek başına çalışıyor kumanda da çalışıyor ama kart habire bozuluyor. bunun sebebi sizce ne olabilir. nasıl çözebiliriz bu sorunu. yardımcı olacak arkadaş çok hayra geçeek gerçekten
  • ME HJ60 ile ME GF60 ı kıyaslarsak. Hj 60 kötü bir klima mıdır? Ciddi fiyat farkı var arada 6000 tl hj60. Ben kışın ısınmak istiyorum çok detaylı özellik atamıyorum. 1500tl fark ödemeye değer mi gf60 için? Cevap veriseniz çok memnun olurum bu konuya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servisten hizmet aldıysanız prosedürleri ve bültenleri takip etmemişler demektir zira VESTEL elektronik kartlarında değişikliğe gitti uzun zaman önce, DISPLAY kartları ile elektronik kartlar uzun zamandır takım olarak değiştiriliyor. kaldı ki anakartların fiyatları da öyle abartılı rakamlar değil.
    Özel servisten hizmet aldıysanız zaten bunları bilmemeleri normaldir.

    Tam olarak kaç kere ve toplamda ne kadar ödeme yaptınız? (1 kere dışında ödeme yapmamanız gerekliydi)
  • Ado kullanıcısına yanıt
    olay iyice saçma bir boyuta taşındı. servis özel değil vestel yetkili servisti. yapmaları gerekn şey arızayı gidermeden önce hesap çıkarıp benim onayımı almaları yönündeydi ancak bunu yapmadan direk kartı değiştirip ücreti talep ettiler. acil olduğu için ses çıkarmadım ödemeyi yaptım. (85 TL). Neden bu kadar yüksek diye sorduğumda parça fiyatıonın 15 yada 20 lira olduğunu gerisinin servis ve işçilik olduğunu öğrendim. bu aşamada eve bir daha veste sokmayacağımı anlamış oldum. bundan sonrası daha da kötü. 1 hafta içerisinde aynı hatayı 3 defa aldık. toplamda 2 defa gelip değiştirdiler parçayı ve 2. gün yine aynı sorunu yaşayınca telefonda yeni bir kumanda alarak deneme yapmamızı ve düzelmezse tekrar aramamı söylediler. yeni kumandayla klima çalıştı. bunun üzerine bugün genel merkezi arayarak etkin bir şekilde arıza tespiti yapmadan sağlam olan parçayı değiştirerek beni maddi külfete soktukları için servis hakkında şikayetçi oldum ve ücret iadesi istedi. sadece kumandayla çözülebilecek bir sorun için beni bu kadar uğraştırdılar. kumandadan olmadığını düşünme sebebim sadece yeni kart takıldığında sorunsuz olarak çalışması. şimdi cevabı bekliyorum bakalım bir gelişme olacak mı olmayacak mı göreceğiz. yılların servisinin ve markasının böyle hatalar yapmasını kabul edemiyorum. ayrıca garantisi bittiği an en küçük sorunda bu kadar maddi zarara gireceğimi bildiğim için artık vestele yan gözle bile bakmam. garanti süresi uzun firmalar tercihim olacak.

    bu bağlamda sizden de bir klima tavsiyesi almak isterim. salonun boyutu 24 metrekare. salon kışın yaklaşık olarak 6-7 saat güneşi 2 pencereden direkt, 4 metre uzunluğunda bir pencereden de balkon yüzünden dolaylı olarak 2-3 saat alıyor. Kış ağırlıklı düşünürsek kaçlık klima ve hangi markayı önerirsiniz ? yaz-kış karışık kullanımda hangisini önerirsiniz ? vereceğiniz cevap için şimdiden çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 9 Eylül 2016; 21:07:18 >




  • 
Sayfa: önceki 16961697169816991700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.