Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (1583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57.214
Cevap
701
Favori
4.429.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15811582158315841585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muselmansuffe M kullanıcısına yanıt
    Siz kararınızı vermişsiniz bize saygı duymak ve hayırlı olsun demek düşer. Olumlu ya da olumsuz durumlardan haberdar edip bilgilendirirseniz diğer insanlarda faydalanır iyi forumlar iyi akşamlar dilerim cuma akşamınız mübarek olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1680 lira gg de suan yuzde 5 indirim var ve ucretsiz montaj yaziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

    quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: kara1952


    quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33


    quote:

    Orijinalden alıntı: muselmansuffe

    Selamunaleyküm.

    2 yıllık binada kiracıyım. 4 katlı binada 1. kattayım (zemin üstü). 17-20 metrekarelik salona klima almak istiyorum. Bütçem 1700-2000.
    Salonun cephesi kuzeybatı ve kuzey doğu ama güneş görüyor öğleden sonra epey. İzmir Ödemiş'teyim. Yalıtım mevcut.
    Klimayı sadece soğutma amaçlı kullanacağım.

    Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için şimdiden.

    Not: Klimayı en kısa sürede almak istiyorum. Acil önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

    Arkadaşım airfel lnxt 35 u yeni satılmaya başlandı. Kronik sorunu varımıdır vs vs kullananların şikayeti varmıdır bilmiyoruz. Alıpta sıkıntı yaşayabilirsiniz, yaşamayabilirsiniz de bilemiyoruz. Ancak piyasada 2014 üretimi ve 2015 üretimi klimalar var fazla şikayet almayan, bilinen eli ayağı düzgün klimalar var. herkesin her dediğine bakacak olursanız yandı gülüm keten helva. Birde arçelik, beko, Samsung, lg gibi alüminyum klimalardan uzak durun derim. Forumun geriye dönük 80 ila 100 sayfa geriye doğru Okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. İyi akşamlar. İyi forumlar

    2014 2015 bir onersenize hangi klimalarmış onlar

    Biraz araştırma zahmetinde bulunursanız airfellerin kronik sorunlarını götürsünüz. burda kimse airfeli temize çekmeye kalkışmasın. gree üretimleri tamamen sorunlu. midea üretimleri yeni henüz kendini kanıtlamadı. Burda illa muhalefet etcez yapcaz diye kendinizide insanlarıda kandırmaktan vazgeçin. Alan almış hayırlı olsun ama göklere çıkaramazsınız airfeli. Bu hatanın hatası olur. zaten az araştıran kafası çalışan biri airfeli yada diğrlerinin ne olduğunu anlar. çöpü temize çekemezsiniz çöp çöptür. temizide çöpleyemezsiniz temiz herzaman temizdir

    marka bağımlılımız yok ne bir markayı temize çekmeye çalışıyoruz nede bir markayı çöpe dönüştürmeye çalışıyoruz.yeni çıkan klima hakkında kimsenin olumlu yada olumsuz fikir vermesi yanlış olur. daha önceden burada olanlar mitsubishiye sallamışlar eski sayfaları açıp bakarsan görürsün.bence me nin ölüsü önerdiklerinize 10 basar.adamlar nesnelerin interneti projesinde internettten geçmiş 5 yılın hava ortalamasını alıp hava tahmini yapıp klimayı istediğiniz saatte o termal konfora hazırlıyorlar.sen toplantı salonu toplantı saatini tarihin yazıyorsun klima termal konforu senin için oluşturuyor. zaten ama benim anlamadığım marka fanatikliği neden bunu sorgulayınca cibiliyetsiz falan yazmışlar ayıp yahu.bunu diyenlerde edepten bahsediyor ben buna ayar oldum.kimse kimseye hakaret edemez.fikrini söylersin olur biter.bilmiyorsanda susarsın yada bilmiyorum dersin.toplum olarak bilmiyorum demeyi çok ayıp görüyoruz ama korkmasın kimse bilmiyorum demek kötü bitşey değil en azından insanları yanlış yönlendirmemiş olursun.

    ben de sorun yaşadım buradaki tavsiyecilerle. anlamadım agresif davranıyorlar. ben de airfel ltxn35u modelini aldım. kuran eleman bile "çok yeni 3 5 tane kurmuşumdur" derken bazı arkadaşlar direk gömmüş klimayı. klima 01/2016 üretim görülüyor. daha çok yeni. kağıt üstündeki veriler kötüyse bir şey diyemem. önceki airfellerde ısıtmayla ilgili problemlemler yaşanmış. bizim klimalarda üretici değişmiş. eğer kronik bir sorunla karşılaşmassak fiyat performans ürünü gibi duruyor. problem yaşarsak beraber gömeriz airfel i


    bak arkadaş yazılanı çizileni iyi anla öncelikle.genelleme yapılan olayları şahsileştirme.burası bir forumdur ve yazılan bilgilerden herkes yararlanacağı için bazı bilgiler genel yazılır.size deseydikki neden airfel aldınız gidin iade edin vs vs o zaman kişileştirme hakkın vardı.ne yazdım sana ilk mesajımda alınmışa birşey denmez hayırlı olsun.sonrasındada ne yazmışım sizin bahanenizle birazda bilgilendirme yapayım.

    sonrasında olayı kişiselliğe vurdun.vay efendim daıkın bayisi nasıl airfel takamaz gibisinden.ama bunu yazmadan öncede beni bilgisizlikle itham ettin.şimdik sen bu piyasayı biliyormusun içindemisin bir bayi on bayi istediğin kadar dolaş kimin ne olduğunu anlaman imkansız.ne dalavereler ne sahtekarlıklar neler dönüyor şaşar kalırsın.klima almaya korkar olursun.en pahallısınıda alsan dersin acaba kurulum nasıl olcak servisi nasıl kuran kişi kim neci ustamı çırakmı .paranoyak yaparlar adamı .

    alüminyum boru meselesini açıkladık ona bir taktınız arkadaşınız garcia1905 ne yazdı buraya daha önce sen yanlış yerden alıntı yaptın.

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

    ben bunları görünce hala alüminyum şüphem olmazmı sormammı.daikin benim gözümde işin kalitesini düşüren en şeytan şirketlerin başıdır.ben gene diyorum garcia1905 arkadaş razı olsa bile hala risk var onun boru tesisatında.biz bunları yazınca neden suç oluyor.ama siz illede alüminyum inadı diyebiliyorsunuz kötülüyorlar diyip duruyorsunuz.yetmiyor hakareti önce siz ediyorsunuz. ben size ne dedim nasıl bilirsen öyle yap bidaa bana sorma didim hakaretmi ettim.sen adamlıktan bir girdin yetmedi ailemize dil usattın. ben boşmu duracağım.ağızım senin kadar laf yapmasada.yetmedi bizi ekrem09 arkadaşa kötülüyorsunuz.sonrada beni hakaretçi ilan ediyorsunuz.suçumuz yardımcı olmak değilimi.

    kendin söylüyorsun işte servis öncekilerde ısıtma sorunu vardı üretici şirket değiştirildi diyorsun.(evet h5 düşük fanda ve auto fanda kapatma sorunu ve sensör sorunu 20-21 dereceye ayarlasan bile 28-29 dereceye çıkarıyordu klima durmuyordu aptallara dua ettiryordu.duruncada odayı buz gibi etmeden çalışmak nedir bilmiyordu.gree den vaz geçtiler bu yüzden mida ile anlaştılar)biz söyleyince suç oluyor.burası uste çıkma altta kalma yerine döndü sdik yarışına döndü sanki.

    ben gene güvenmiyorum sizin klimalara işten geldim yorgun argın yazdım şimdi okudum eksiklerim olmuş kırıcı olmamaya çalışmışım çokgereksiz incelmişim.şimdi yazımı düzenliyorum.

    güvenmiyorum diorum mideanın her ürünü ii olcak die bir kural yok.bosch klimalarda mideadır ama kışın çok sorun yaşatmaktadırlar.ancak denenecekki bir şeyler yoluna eksikte olsa otursun.

    eksik olanda bakır boru meselesi hep olacaktır.kangal boru açılıması harici hazır boru setli klimaları önermiyorum.bakır olsa o set, et kalınlığı nedir acaba.

    birde hala diğer arkadaşlarla bizlere satıcı önerici şucu bucu demeye devam ediliyor.eğitiminiz yok deniyor.burda eskiden yazanlar atılmış yenileri gelmiş deniyor.bakın o eskilerin çibanbaşı ve eğitimli olanı.. gerçi eğitimi falan yokta klimacı sadece. ama işi iyi bilir istedii gibi insanı kandırma yeteneğine sahiptir ahlak deseniz yoktur esas agresif odur.bu aralar tatlı gibi gözükmeye çalışşsada kendi forumunda.işte bu adam bile bu modele güvenmiyor resim atarsam reklamı olur yazısından alacam.

    Uygun fiyat derseniz 18 lik York Siesta alın derim . dış ünite kondenser çok geniş ,zaten dış ünite 24 lük gibi. İç ünitede büyük.Ama şu var 20 mt borulama işi mutlaka verim kaybeder ..7/24 kullanırsanız iş yapar.3000-3200 TL ye çözersiniz. Airfel yeni serinin 18 likte daha tecrübemiz yok ne dersem yalan olur.


    kendiside satıyor bu klimayı ama oda bekliyor henüz.tabi york sattığı zibro haier sattığı için onlara yönlendiriyor.bu adam haram yer adı çıkmış çıkarı için yapmıyacağı şey yoktur.airfel servis size dior ısıtma sorunu yüzünden üretici şirket deiştirildi adam hala gree üretimlerini övüyor.ama ben bunu yapamam ben satıcı diilim.satıcılıkta çok kısa süre yabtım ama çok kötü kazık yedim o yüzden insanları uyarıyorum.iyi satıcılara sözüm yoktur.

    klima bölümüyle ilginiz ne kadar onuda bilemiyorum.burda inanın klima bölümü açıldığından son 5-6 aya kadar tam bir şebeke vardı.bu yazısını alıntıladığım adam başıydı bunların.

    bu şebeke insanları burda istedikleri gibi sattıkları klimalar doğrultusunda yönlendirdiler.bir kişiye hizmet eden bir çete gurubuydu bunlar.o birkişi neyi hangi markayı satarsa hep o yöne çektiler kişileri insanlarımızı.doğruya yanlış dediler yanlışa doğru dediler çıkarları için.işin içine maddi çıkar girince bu böyle oluyor işte.ama ne oldu bunlar zamanla temizlendi.halende çalışıyor olabilirler hatta bir kaç tanesi halen bu forumda yönlendirme peşinde.ama diğerleri artık açık açık yapamıyorlar bu işi.gizliden yürütmeye çalışıyorlar işlerini.dolayısıylada herkesi istedikleri gibi yönlendiremiyorlar.

    bu forum bu kadar temizlenmişken lütfen sizlerde sağduyunuzla hareket edin.benim yazlırıma iyi bakın gerilere doğru.birtane hakaret kötü söz varmı adam gibi olana hatta olmayanada yok kızsamda gene yok.ben burda allah rızası için varım bir çıkar için değil.çıkarcı diyende karşıma ıspatıyla çıkar yüzüme vurur.tartışmak kavga etmek çok kolay kalp kırması çok kolay ama tamiri imkansız hale gelebilen hatalar yapmış oluruz.biz hiçmi hata yapmayız hatasız kul olmaz.hata yaparsakta anlarsak yada yüzümüze vurulursa eywallah demesinide biliriz.hatamdan dolayı özür dilemekten gocunmam utanmam.ama bana daha ileri giden yapılan bir hataya karşılık hata yapmışsamda özür dilemem.

    iğne çuvaldız gibi sözlerimize dikkat edelim.kimsenin kimseyi aşağılama hakkı yok forumda klimacı olanda olmayanda bilgi vericek elinden geldince.senklimacı değilsin konuşmazsın die bir kural yol sevgili warror hocamda belirtmiş.ben tekrardan bu olayların yaşanmasını istemiyorum.insan ne denirse ondan fazlasını sölemek aşırılığına kaçmayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostkiller1 -- 22 Nisan 2016; 2:38:10 >




  • arkadaşlar bence konuyu daha fazla uzatıp canınızı sıkmayın ayrıca konuya bilgi almak için gelen diğer arkadaşlarda gereksiz yazışmalarla karşılaşmamış olur.

    gelelim benim olaya evet m.h. yeni tip klimalardan alüminyum montaj kiti sanıyordu
    servis çağırdım baktı ve elemanda kesip açamadı ama abi bunların ucu bakır gerisi alüminyum oluyo dedi airfel bu şekilde dedi( eski tip gree ürünleri düşünerek)
    daikin servisi ücretsiz bakır montajı yapacağını müşteri memnuniyetini sağlayacaklarını zaten belirttiler sonraki aramalarımda.
    neyse ertesi gün montaja geldiklerinde montaj kitini tamamen açınca boruların bakır olduğunu anladık ve sorunsuz şekilde montajı yapıldı durum bundan ibaret.

    ben bu olaylar yaşanırken şikayet kaydıda ouşturmuştum ve daikin ana merkezden 3-4 defa arandım kesinlikle sorun yaşatmayacaklarını hatta ürün iadesi bile yapabilceğimi belirttiler.
    ekstradan yeni tip airfellerin bakır boruyla geldiğini kataloglara yazılacağını sorunun bilgi eksikliğinden kaynaklandığı söyleyip özür dilediler.

    bence artık kimse bu konuda birbirini kırmasın yada tartışmasın gerek yok.




  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    beni alıntıladığınız için cevap hakkı doğuyor haliyle.

    1. mevzu daikin servisi airfel takmaz dediniz. bana gelen sakarya/hendek servisi (adını hatırlamıyorum servis formu evde) daikin servisiydi. aracı olsun, servis formu kağıtları olsun (isterseniz formu fotoğraflayabilirim eve geçince) hatta yere kot kumaşı gibi tozlar sağa sola saçılmasın diye bir bez serdiler onda bile daikin yazıyordu.

    2. garcia arkadaşla özelden de fikir alışverişimiz oldu. zaten onu yanıltan servis oldu. burada ortalığın karışması da o servisin yüzünden. siz onun mesajını yayınlamadan önce boruların bakır çıktığını belirtmişti. bunun üzerine siz yazdınız garcia arkadaşın aliminyum diye söylediğini. sonra warriror hoca şöyle böyle yaparsan anlarsın dedi ben de yaptım. bakır çıktı sonuç itibariyle.

    3. her mesajımda belirtiyorum cahilim bu konuda diye. mesajların yarısı silinmiş sonradan okuyanlar yazılarımızdan bir şey anlamayacaktır muhtemelen. şunu hep belirttim. Bakır boru olayını klimayı almadan satıcıya sordum bakır çıkıyor dedi. eve kuruluma gelen servise aynı şekilde aliminyummuş gibi davranarak bakır boruyla döşenmesini istiyorum dedim o da bana abi bunlardan bi kaç tane taktım bakır çıkıyordu açalım bakalım aliminyumsa ben size gerekli uzunluğu keser yaparım ücret karşılığı dedi. kutuyu açıp boruların koruyucu süngerini sıyırdı girişlerine baktı falan diğerleri gibi bakır bu dedi. araştırmamın sebebi de bu yüzdendi. eğer borular aliminyum çıksaydı hem servis hem satıcı tarafından aldatılmış olacaktım. üstüne giderdim bu durumun. o yüzden sizin dediğinizi yaptım çizdim vs. bakır çıktı bende sinir stress milletle uğraşmaktan kurtuldum.

    4. sahtekarlık konusunda haklısınız her konuda sahtekarlıklar havada uçuşuyor. bunu bilmek pek mümkün değil. siz midea da üretse airfel çöptür dediniz. bende size neden ön yargılı yaklaşıyorsunuz dedim sert bir dille cevap verdiniz ama genele hitap ettiniz ama şahsıma bunun pek bir önemi yok.

    5. yukarıda bir arkadaşı kötülemişsiniz diğer forumda diyerek. (bu arada sürekli diğer forum ibaresi geçiyor özelden bilgi verirseniz incelerim) york tavsiyesini bilmem ama airfel konusunda haklı bir söylemde bulunmuş. çünkü bende aynı fikirdeyim daha çok yeni. defalarca söyledim yine söyleyeyim. evimin duvarında asılı durmasına rağmen ben bile bilmiyorum nasıl bir klima olduğunu. çünkü klimayı ısıtma veya soğutma anlamında zorlayacak hava şartları oluşmadı. söyledim ya kendi cahilliğimce test ettim soğukta çalıştırdım 17 dereceye ayarladım oda sıcaklığını ölçen aleti hava üfleyen kısma 1 2 dk tuttuğumda 17 dereceye düştü. bende çalıştığına kanaat getirdim. klimayla ilgili tek tecrübem bu.

    6. siz klima satıcısı olabilirsiniz. tavsiye de verebilirsiniz bir klima satıcısı olarak. hatta sattığınız ürünü bile önerebilirsiniz. bu aşamaya kadar benim için sorun olmaz. ama eğer benden al derseniz o zaman sizden şüphelenirim. ben kullanıcıyım en uygun nerede bulursam oradan alırım.

    7. kullanmadığınız, görmediğiniz bir ürünü önermek ya da kötülemek için iş ehliyeti ararım dedim. bu benim şahsi görüşümdür. kullandığınız tanık olduğunuz durumları elbette paylaşabilirsiniz bu herkesin yararına olur.

    son olarak evimin duvarında duran bir klima için bile tavsiye veremem. kimsenin vebaline giremem. bilmiyorum çünkü ne çıkacağını. ama şu forumu okudum genelde her firmanın sıkıntısı ısıtma üzerine yoğunlaşmış. en dandik diye tabir edilen modellerden bile bir çok kullanıcı memnun soğutma anlamında. eğer kronik bir sorun yoksa muhtemelen bende memnun kalacağım çünkü apartmanda merkezi ısıtma mevcut hatta gereksiz fazla ısınıyoruz dışarıda millet kar topu oynarken biz evde şortla gezmek zorunda kalıyoruz. artı olarak bahsedeceğim konular görüntüsü güzel. son fan hızında rüzgar sesinden başka bir ses duymadım ne iç üniteden ne dış üniteden. servisten memnun kaldım burada uyarılan konularda ben her hangi bir şey belirtmeden vakumunu yaptı lastik takoz koydu. üstüne fazladan da uğraştı Allah razı olsun. eksi kısmına gelince bunu da zaman gösterecek.

    bu yaklaşımı en başta sergileseydiniz emin olun size yardımlarınız için teşekkür ederdim. ben size hakaret etmiş olsaydım yönetim beni de banlardı. her ne kadar size kızgın olsam da hiç bir kalbi kırmak istemem. siz bana warrior uda üzdünüz dediniz diye ben özelden kendisinden özür diledim (ha niye özür diledim inanın bilmeden özür diledim. çünkü o mesajı attığımda kendisiyle en ufak bir tartışmamız olmamıştı bana yardımcı oluyordu çizik atma olaylarında o zaman.) ben 11 yıllık dh kullanıcısıyım ve ilk defa burada tartışma yaşadım. bunları da bilin istedim. hayırlı günler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

    beni alıntıladığınız için cevap hakkı doğuyor haliyle.

    1. mevzu daikin servisi airfel takmaz dediniz. bana gelen sakarya/hendek servisi (adını hatırlamıyorum servis formu evde) daikin servisiydi. aracı olsun, servis formu kağıtları olsun (isterseniz formu fotoğraflayabilirim eve geçince) hatta yere kot kumaşı gibi tozlar sağa sola saçılmasın diye bir bez serdiler onda bile daikin yazıyordu.

    2. garcia arkadaşla özelden de fikir alışverişimiz oldu. zaten onu yanıltan servis oldu. burada ortalığın karışması da o servisin yüzünden. siz onun mesajını yayınlamadan önce boruların bakır çıktığını belirtmişti. bunun üzerine siz yazdınız garcia arkadaşın aliminyum diye söylediğini. sonra warriror hoca şöyle böyle yaparsan anlarsın dedi ben de yaptım. bakır çıktı sonuç itibariyle.

    3. her mesajımda belirtiyorum cahilim bu konuda diye. mesajların yarısı silinmiş sonradan okuyanlar yazılarımızdan bir şey anlamayacaktır muhtemelen. şunu hep belirttim. Bakır boru olayını klimayı almadan satıcıya sordum bakır çıkıyor dedi. eve kuruluma gelen servise aynı şekilde aliminyummuş gibi davranarak bakır boruyla döşenmesini istiyorum dedim o da bana abi bunlardan bi kaç tane taktım bakır çıkıyordu açalım bakalım aliminyumsa ben size gerekli uzunluğu keser yaparım ücret karşılığı dedi. kutuyu açıp boruların koruyucu süngerini sıyırdı girişlerine baktı falan diğerleri gibi bakır bu dedi. araştırmamın sebebi de bu yüzdendi. eğer borular aliminyum çıksaydı hem servis hem satıcı tarafından aldatılmış olacaktım. üstüne giderdim bu durumun. o yüzden sizin dediğinizi yaptım çizdim vs. bakır çıktı bende sinir stress milletle uğraşmaktan kurtuldum.

    4. sahtekarlık konusunda haklısınız her konuda sahtekarlıklar havada uçuşuyor. bunu bilmek pek mümkün değil. siz midea da üretse airfel çöptür dediniz. bende size neden ön yargılı yaklaşıyorsunuz dedim sert bir dille cevap verdiniz ama genele hitap ettiniz ama şahsıma bunun pek bir önemi yok.

    5. yukarıda bir arkadaşı kötülemişsiniz diğer forumda diyerek. (bu arada sürekli diğer forum ibaresi geçiyor özelden bilgi verirseniz incelerim) york tavsiyesini bilmem ama airfel konusunda haklı bir söylemde bulunmuş. çünkü bende aynı fikirdeyim daha çok yeni. defalarca söyledim yine söyleyeyim. evimin duvarında asılı durmasına rağmen ben bile bilmiyorum nasıl bir klima olduğunu. çünkü klimayı ısıtma veya soğutma anlamında zorlayacak hava şartları oluşmadı. söyledim ya kendi cahilliğimce test ettim soğukta çalıştırdım 17 dereceye ayarladım oda sıcaklığını ölçen aleti hava üfleyen kısma 1 2 dk tuttuğumda 17 dereceye düştü. bende çalıştığına kanaat getirdim. klimayla ilgili tek tecrübem bu.

    6. siz klima satıcısı olabilirsiniz. tavsiye de verebilirsiniz bir klima satıcısı olarak. hatta sattığınız ürünü bile önerebilirsiniz. bu aşamaya kadar benim için sorun olmaz. ama eğer benden al derseniz o zaman sizden şüphelenirim. ben kullanıcıyım en uygun nerede bulursam oradan alırım.

    7. kullanmadığınız, görmediğiniz bir ürünü önermek ya da kötülemek için iş ehliyeti ararım dedim. bu benim şahsi görüşümdür. kullandığınız tanık olduğunuz durumları elbette paylaşabilirsiniz bu herkesin yararına olur.

    son olarak evimin duvarında duran bir klima için bile tavsiye veremem. kimsenin vebaline giremem. bilmiyorum çünkü ne çıkacağını. ama şu forumu okudum genelde her firmanın sıkıntısı ısıtma üzerine yoğunlaşmış. en dandik diye tabir edilen modellerden bile bir çok kullanıcı memnun soğutma anlamında. eğer kronik bir sorun yoksa muhtemelen bende memnun kalacağım çünkü apartmanda merkezi ısıtma mevcut hatta gereksiz fazla ısınıyoruz dışarıda millet kar topu oynarken biz evde şortla gezmek zorunda kalıyoruz. artı olarak bahsedeceğim konular görüntüsü güzel. son fan hızında rüzgar sesinden başka bir ses duymadım ne iç üniteden ne dış üniteden. servisten memnun kaldım burada uyarılan konularda ben her hangi bir şey belirtmeden vakumunu yaptı lastik takoz koydu. üstüne fazladan da uğraştı Allah razı olsun. eksi kısmına gelince bunu da zaman gösterecek.

    bu yaklaşımı en başta sergileseydiniz emin olun size yardımlarınız için teşekkür ederdim. ben size hakaret etmiş olsaydım yönetim beni de banlardı. her ne kadar size kızgın olsam da hiç bir kalbi kırmak istemem. siz bana warrior uda üzdünüz dediniz diye ben özelden kendisinden özür diledim (ha niye özür diledim inanın bilmeden özür diledim. çünkü o mesajı attığımda kendisiyle en ufak bir tartışmamız olmamıştı bana yardımcı oluyordu çizik atma olaylarında o zaman.) ben 11 yıllık dh kullanıcısıyım ve ilk defa burada tartışma yaşadım. bunları da bilin istedim. hayırlı günler.

    bu konu gereğinden fazla uzadı.özür dileme olayını olgun insanların işidir.insanlar bize cibiliyetsiz ve cahil dedi karşısındakinin eğitim durumunu bilmeden.siz o arkadaslardan özür dilemişsiniz ama şimdi o lafları söyleyenler özür dileyecekmi bakalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

    beni alıntıladığınız için cevap hakkı doğuyor haliyle.

    1. mevzu daikin servisi airfel takmaz dediniz. bana gelen sakarya/hendek servisi (adını hatırlamıyorum servis formu evde) daikin servisiydi. aracı olsun, servis formu kağıtları olsun (isterseniz formu fotoğraflayabilirim eve geçince) hatta yere kot kumaşı gibi tozlar sağa sola saçılmasın diye bir bez serdiler onda bile daikin yazıyordu.

    2. garcia arkadaşla özelden de fikir alışverişimiz oldu. zaten onu yanıltan servis oldu. burada ortalığın karışması da o servisin yüzünden. siz onun mesajını yayınlamadan önce boruların bakır çıktığını belirtmişti. bunun üzerine siz yazdınız garcia arkadaşın aliminyum diye söylediğini. sonra warriror hoca şöyle böyle yaparsan anlarsın dedi ben de yaptım. bakır çıktı sonuç itibariyle.

    3. her mesajımda belirtiyorum cahilim bu konuda diye. mesajların yarısı silinmiş sonradan okuyanlar yazılarımızdan bir şey anlamayacaktır muhtemelen. şunu hep belirttim. Bakır boru olayını klimayı almadan satıcıya sordum bakır çıkıyor dedi. eve kuruluma gelen servise aynı şekilde aliminyummuş gibi davranarak bakır boruyla döşenmesini istiyorum dedim o da bana abi bunlardan bi kaç tane taktım bakır çıkıyordu açalım bakalım aliminyumsa ben size gerekli uzunluğu keser yaparım ücret karşılığı dedi. kutuyu açıp boruların koruyucu süngerini sıyırdı girişlerine baktı falan diğerleri gibi bakır bu dedi. araştırmamın sebebi de bu yüzdendi. eğer borular aliminyum çıksaydı hem servis hem satıcı tarafından aldatılmış olacaktım. üstüne giderdim bu durumun. o yüzden sizin dediğinizi yaptım çizdim vs. bakır çıktı bende sinir stress milletle uğraşmaktan kurtuldum.

    4. sahtekarlık konusunda haklısınız her konuda sahtekarlıklar havada uçuşuyor. bunu bilmek pek mümkün değil. siz midea da üretse airfel çöptür dediniz. bende size neden ön yargılı yaklaşıyorsunuz dedim sert bir dille cevap verdiniz ama genele hitap ettiniz ama şahsıma bunun pek bir önemi yok.

    5. yukarıda bir arkadaşı kötülemişsiniz diğer forumda diyerek. (bu arada sürekli diğer forum ibaresi geçiyor özelden bilgi verirseniz incelerim) york tavsiyesini bilmem ama airfel konusunda haklı bir söylemde bulunmuş. çünkü bende aynı fikirdeyim daha çok yeni. defalarca söyledim yine söyleyeyim. evimin duvarında asılı durmasına rağmen ben bile bilmiyorum nasıl bir klima olduğunu. çünkü klimayı ısıtma veya soğutma anlamında zorlayacak hava şartları oluşmadı. söyledim ya kendi cahilliğimce test ettim soğukta çalıştırdım 17 dereceye ayarladım oda sıcaklığını ölçen aleti hava üfleyen kısma 1 2 dk tuttuğumda 17 dereceye düştü. bende çalıştığına kanaat getirdim. klimayla ilgili tek tecrübem bu.

    6. siz klima satıcısı olabilirsiniz. tavsiye de verebilirsiniz bir klima satıcısı olarak. hatta sattığınız ürünü bile önerebilirsiniz. bu aşamaya kadar benim için sorun olmaz. ama eğer benden al derseniz o zaman sizden şüphelenirim. ben kullanıcıyım en uygun nerede bulursam oradan alırım.

    7. kullanmadığınız, görmediğiniz bir ürünü önermek ya da kötülemek için iş ehliyeti ararım dedim. bu benim şahsi görüşümdür. kullandığınız tanık olduğunuz durumları elbette paylaşabilirsiniz bu herkesin yararına olur.

    son olarak evimin duvarında duran bir klima için bile tavsiye veremem. kimsenin vebaline giremem. bilmiyorum çünkü ne çıkacağını. ama şu forumu okudum genelde her firmanın sıkıntısı ısıtma üzerine yoğunlaşmış. en dandik diye tabir edilen modellerden bile bir çok kullanıcı memnun soğutma anlamında. eğer kronik bir sorun yoksa muhtemelen bende memnun kalacağım çünkü apartmanda merkezi ısıtma mevcut hatta gereksiz fazla ısınıyoruz dışarıda millet kar topu oynarken biz evde şortla gezmek zorunda kalıyoruz. artı olarak bahsedeceğim konular görüntüsü güzel. son fan hızında rüzgar sesinden başka bir ses duymadım ne iç üniteden ne dış üniteden. servisten memnun kaldım burada uyarılan konularda ben her hangi bir şey belirtmeden vakumunu yaptı lastik takoz koydu. üstüne fazladan da uğraştı Allah razı olsun. eksi kısmına gelince bunu da zaman gösterecek.

    bu yaklaşımı en başta sergileseydiniz emin olun size yardımlarınız için teşekkür ederdim. ben size hakaret etmiş olsaydım yönetim beni de banlardı. her ne kadar size kızgın olsam da hiç bir kalbi kırmak istemem. siz bana warrior uda üzdünüz dediniz diye ben özelden kendisinden özür diledim (ha niye özür diledim inanın bilmeden özür diledim. çünkü o mesajı attığımda kendisiyle en ufak bir tartışmamız olmamıştı bana yardımcı oluyordu çizik atma olaylarında o zaman.) ben 11 yıllık dh kullanıcısıyım ve ilk defa burada tartışma yaşadım. bunları da bilin istedim. hayırlı günler.

    bu konu gereğinden fazla uzadı.özür dileme olayını olgun insanların işidir.insanlar bize cibiliyetsiz ve cahil dedi karşısındakinin eğitim durumunu bilmeden.siz o arkadaslardan özür dilemişsiniz ama şimdi o lafları söyleyenler özür dileyecekmi bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33


    quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

    beni alıntıladığınız için cevap hakkı doğuyor haliyle.

    1. mevzu daikin servisi airfel takmaz dediniz. bana gelen sakarya/hendek servisi (adını hatırlamıyorum servis formu evde) daikin servisiydi. aracı olsun, servis formu kağıtları olsun (isterseniz formu fotoğraflayabilirim eve geçince) hatta yere kot kumaşı gibi tozlar sağa sola saçılmasın diye bir bez serdiler onda bile daikin yazıyordu.

    2. garcia arkadaşla özelden de fikir alışverişimiz oldu. zaten onu yanıltan servis oldu. burada ortalığın karışması da o servisin yüzünden. siz onun mesajını yayınlamadan önce boruların bakır çıktığını belirtmişti. bunun üzerine siz yazdınız garcia arkadaşın aliminyum diye söylediğini. sonra warriror hoca şöyle böyle yaparsan anlarsın dedi ben de yaptım. bakır çıktı sonuç itibariyle.

    3. her mesajımda belirtiyorum cahilim bu konuda diye. mesajların yarısı silinmiş sonradan okuyanlar yazılarımızdan bir şey anlamayacaktır muhtemelen. şunu hep belirttim. Bakır boru olayını klimayı almadan satıcıya sordum bakır çıkıyor dedi. eve kuruluma gelen servise aynı şekilde aliminyummuş gibi davranarak bakır boruyla döşenmesini istiyorum dedim o da bana abi bunlardan bi kaç tane taktım bakır çıkıyordu açalım bakalım aliminyumsa ben size gerekli uzunluğu keser yaparım ücret karşılığı dedi. kutuyu açıp boruların koruyucu süngerini sıyırdı girişlerine baktı falan diğerleri gibi bakır bu dedi. araştırmamın sebebi de bu yüzdendi. eğer borular aliminyum çıksaydı hem servis hem satıcı tarafından aldatılmış olacaktım. üstüne giderdim bu durumun. o yüzden sizin dediğinizi yaptım çizdim vs. bakır çıktı bende sinir stress milletle uğraşmaktan kurtuldum.

    4. sahtekarlık konusunda haklısınız her konuda sahtekarlıklar havada uçuşuyor. bunu bilmek pek mümkün değil. siz midea da üretse airfel çöptür dediniz. bende size neden ön yargılı yaklaşıyorsunuz dedim sert bir dille cevap verdiniz ama genele hitap ettiniz ama şahsıma bunun pek bir önemi yok.

    5. yukarıda bir arkadaşı kötülemişsiniz diğer forumda diyerek. (bu arada sürekli diğer forum ibaresi geçiyor özelden bilgi verirseniz incelerim) york tavsiyesini bilmem ama airfel konusunda haklı bir söylemde bulunmuş. çünkü bende aynı fikirdeyim daha çok yeni. defalarca söyledim yine söyleyeyim. evimin duvarında asılı durmasına rağmen ben bile bilmiyorum nasıl bir klima olduğunu. çünkü klimayı ısıtma veya soğutma anlamında zorlayacak hava şartları oluşmadı. söyledim ya kendi cahilliğimce test ettim soğukta çalıştırdım 17 dereceye ayarladım oda sıcaklığını ölçen aleti hava üfleyen kısma 1 2 dk tuttuğumda 17 dereceye düştü. bende çalıştığına kanaat getirdim. klimayla ilgili tek tecrübem bu.

    6. siz klima satıcısı olabilirsiniz. tavsiye de verebilirsiniz bir klima satıcısı olarak. hatta sattığınız ürünü bile önerebilirsiniz. bu aşamaya kadar benim için sorun olmaz. ama eğer benden al derseniz o zaman sizden şüphelenirim. ben kullanıcıyım en uygun nerede bulursam oradan alırım.

    7. kullanmadığınız, görmediğiniz bir ürünü önermek ya da kötülemek için iş ehliyeti ararım dedim. bu benim şahsi görüşümdür. kullandığınız tanık olduğunuz durumları elbette paylaşabilirsiniz bu herkesin yararına olur.

    son olarak evimin duvarında duran bir klima için bile tavsiye veremem. kimsenin vebaline giremem. bilmiyorum çünkü ne çıkacağını. ama şu forumu okudum genelde her firmanın sıkıntısı ısıtma üzerine yoğunlaşmış. en dandik diye tabir edilen modellerden bile bir çok kullanıcı memnun soğutma anlamında. eğer kronik bir sorun yoksa muhtemelen bende memnun kalacağım çünkü apartmanda merkezi ısıtma mevcut hatta gereksiz fazla ısınıyoruz dışarıda millet kar topu oynarken biz evde şortla gezmek zorunda kalıyoruz. artı olarak bahsedeceğim konular görüntüsü güzel. son fan hızında rüzgar sesinden başka bir ses duymadım ne iç üniteden ne dış üniteden. servisten memnun kaldım burada uyarılan konularda ben her hangi bir şey belirtmeden vakumunu yaptı lastik takoz koydu. üstüne fazladan da uğraştı Allah razı olsun. eksi kısmına gelince bunu da zaman gösterecek.

    bu yaklaşımı en başta sergileseydiniz emin olun size yardımlarınız için teşekkür ederdim. ben size hakaret etmiş olsaydım yönetim beni de banlardı. her ne kadar size kızgın olsam da hiç bir kalbi kırmak istemem. siz bana warrior uda üzdünüz dediniz diye ben özelden kendisinden özür diledim (ha niye özür diledim inanın bilmeden özür diledim. çünkü o mesajı attığımda kendisiyle en ufak bir tartışmamız olmamıştı bana yardımcı oluyordu çizik atma olaylarında o zaman.) ben 11 yıllık dh kullanıcısıyım ve ilk defa burada tartışma yaşadım. bunları da bilin istedim. hayırlı günler.

    bu konu gereğinden fazla uzadı.özür dileme olayını olgun insanların işidir.insanlar bize cibiliyetsiz ve cahil dedi karşısındakinin eğitim durumunu bilmeden.siz o arkadaslardan özür dilemişsiniz ama şimdi o lafları söyleyenler özür dileyecekmi bakalım.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33


    quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

    beni alıntıladığınız için cevap hakkı doğuyor haliyle.

    1. mevzu daikin servisi airfel takmaz dediniz. bana gelen sakarya/hendek servisi (adını hatırlamıyorum servis formu evde) daikin servisiydi. aracı olsun, servis formu kağıtları olsun (isterseniz formu fotoğraflayabilirim eve geçince) hatta yere kot kumaşı gibi tozlar sağa sola saçılmasın diye bir bez serdiler onda bile daikin yazıyordu.

    2. garcia arkadaşla özelden de fikir alışverişimiz oldu. zaten onu yanıltan servis oldu. burada ortalığın karışması da o servisin yüzünden. siz onun mesajını yayınlamadan önce boruların bakır çıktığını belirtmişti. bunun üzerine siz yazdınız garcia arkadaşın aliminyum diye söylediğini. sonra warriror hoca şöyle böyle yaparsan anlarsın dedi ben de yaptım. bakır çıktı sonuç itibariyle.

    3. her mesajımda belirtiyorum cahilim bu konuda diye. mesajların yarısı silinmiş sonradan okuyanlar yazılarımızdan bir şey anlamayacaktır muhtemelen. şunu hep belirttim. Bakır boru olayını klimayı almadan satıcıya sordum bakır çıkıyor dedi. eve kuruluma gelen servise aynı şekilde aliminyummuş gibi davranarak bakır boruyla döşenmesini istiyorum dedim o da bana abi bunlardan bi kaç tane taktım bakır çıkıyordu açalım bakalım aliminyumsa ben size gerekli uzunluğu keser yaparım ücret karşılığı dedi. kutuyu açıp boruların koruyucu süngerini sıyırdı girişlerine baktı falan diğerleri gibi bakır bu dedi. araştırmamın sebebi de bu yüzdendi. eğer borular aliminyum çıksaydı hem servis hem satıcı tarafından aldatılmış olacaktım. üstüne giderdim bu durumun. o yüzden sizin dediğinizi yaptım çizdim vs. bakır çıktı bende sinir stress milletle uğraşmaktan kurtuldum.

    4. sahtekarlık konusunda haklısınız her konuda sahtekarlıklar havada uçuşuyor. bunu bilmek pek mümkün değil. siz midea da üretse airfel çöptür dediniz. bende size neden ön yargılı yaklaşıyorsunuz dedim sert bir dille cevap verdiniz ama genele hitap ettiniz ama şahsıma bunun pek bir önemi yok.

    5. yukarıda bir arkadaşı kötülemişsiniz diğer forumda diyerek. (bu arada sürekli diğer forum ibaresi geçiyor özelden bilgi verirseniz incelerim) york tavsiyesini bilmem ama airfel konusunda haklı bir söylemde bulunmuş. çünkü bende aynı fikirdeyim daha çok yeni. defalarca söyledim yine söyleyeyim. evimin duvarında asılı durmasına rağmen ben bile bilmiyorum nasıl bir klima olduğunu. çünkü klimayı ısıtma veya soğutma anlamında zorlayacak hava şartları oluşmadı. söyledim ya kendi cahilliğimce test ettim soğukta çalıştırdım 17 dereceye ayarladım oda sıcaklığını ölçen aleti hava üfleyen kısma 1 2 dk tuttuğumda 17 dereceye düştü. bende çalıştığına kanaat getirdim. klimayla ilgili tek tecrübem bu.

    6. siz klima satıcısı olabilirsiniz. tavsiye de verebilirsiniz bir klima satıcısı olarak. hatta sattığınız ürünü bile önerebilirsiniz. bu aşamaya kadar benim için sorun olmaz. ama eğer benden al derseniz o zaman sizden şüphelenirim. ben kullanıcıyım en uygun nerede bulursam oradan alırım.

    7. kullanmadığınız, görmediğiniz bir ürünü önermek ya da kötülemek için iş ehliyeti ararım dedim. bu benim şahsi görüşümdür. kullandığınız tanık olduğunuz durumları elbette paylaşabilirsiniz bu herkesin yararına olur.

    son olarak evimin duvarında duran bir klima için bile tavsiye veremem. kimsenin vebaline giremem. bilmiyorum çünkü ne çıkacağını. ama şu forumu okudum genelde her firmanın sıkıntısı ısıtma üzerine yoğunlaşmış. en dandik diye tabir edilen modellerden bile bir çok kullanıcı memnun soğutma anlamında. eğer kronik bir sorun yoksa muhtemelen bende memnun kalacağım çünkü apartmanda merkezi ısıtma mevcut hatta gereksiz fazla ısınıyoruz dışarıda millet kar topu oynarken biz evde şortla gezmek zorunda kalıyoruz. artı olarak bahsedeceğim konular görüntüsü güzel. son fan hızında rüzgar sesinden başka bir ses duymadım ne iç üniteden ne dış üniteden. servisten memnun kaldım burada uyarılan konularda ben her hangi bir şey belirtmeden vakumunu yaptı lastik takoz koydu. üstüne fazladan da uğraştı Allah razı olsun. eksi kısmına gelince bunu da zaman gösterecek.

    bu yaklaşımı en başta sergileseydiniz emin olun size yardımlarınız için teşekkür ederdim. ben size hakaret etmiş olsaydım yönetim beni de banlardı. her ne kadar size kızgın olsam da hiç bir kalbi kırmak istemem. siz bana warrior uda üzdünüz dediniz diye ben özelden kendisinden özür diledim (ha niye özür diledim inanın bilmeden özür diledim. çünkü o mesajı attığımda kendisiyle en ufak bir tartışmamız olmamıştı bana yardımcı oluyordu çizik atma olaylarında o zaman.) ben 11 yıllık dh kullanıcısıyım ve ilk defa burada tartışma yaşadım. bunları da bilin istedim. hayırlı günler.

    bu konu gereğinden fazla uzadı.özür dileme olayını olgun insanların işidir.insanlar bize cibiliyetsiz ve cahil dedi karşısındakinin eğitim durumunu bilmeden.siz o arkadaslardan özür dilemişsiniz ama şimdi o lafları söyleyenler özür dileyecekmi bakalım.





    İlahi hiç gülesim yoktu. Güldürdünüz ta beni Allah da sizi güldürsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33


    quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33


    quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

    beni alıntıladığınız için cevap hakkı doğuyor haliyle.

    1. mevzu daikin servisi airfel takmaz dediniz. bana gelen sakarya/hendek servisi (adını hatırlamıyorum servis formu evde) daikin servisiydi. aracı olsun, servis formu kağıtları olsun (isterseniz formu fotoğraflayabilirim eve geçince) hatta yere kot kumaşı gibi tozlar sağa sola saçılmasın diye bir bez serdiler onda bile daikin yazıyordu.

    2. garcia arkadaşla özelden de fikir alışverişimiz oldu. zaten onu yanıltan servis oldu. burada ortalığın karışması da o servisin yüzünden. siz onun mesajını yayınlamadan önce boruların bakır çıktığını belirtmişti. bunun üzerine siz yazdınız garcia arkadaşın aliminyum diye söylediğini. sonra warriror hoca şöyle böyle yaparsan anlarsın dedi ben de yaptım. bakır çıktı sonuç itibariyle.

    3. her mesajımda belirtiyorum cahilim bu konuda diye. mesajların yarısı silinmiş sonradan okuyanlar yazılarımızdan bir şey anlamayacaktır muhtemelen. şunu hep belirttim. Bakır boru olayını klimayı almadan satıcıya sordum bakır çıkıyor dedi. eve kuruluma gelen servise aynı şekilde aliminyummuş gibi davranarak bakır boruyla döşenmesini istiyorum dedim o da bana abi bunlardan bi kaç tane taktım bakır çıkıyordu açalım bakalım aliminyumsa ben size gerekli uzunluğu keser yaparım ücret karşılığı dedi. kutuyu açıp boruların koruyucu süngerini sıyırdı girişlerine baktı falan diğerleri gibi bakır bu dedi. araştırmamın sebebi de bu yüzdendi. eğer borular aliminyum çıksaydı hem servis hem satıcı tarafından aldatılmış olacaktım. üstüne giderdim bu durumun. o yüzden sizin dediğinizi yaptım çizdim vs. bakır çıktı bende sinir stress milletle uğraşmaktan kurtuldum.

    4. sahtekarlık konusunda haklısınız her konuda sahtekarlıklar havada uçuşuyor. bunu bilmek pek mümkün değil. siz midea da üretse airfel çöptür dediniz. bende size neden ön yargılı yaklaşıyorsunuz dedim sert bir dille cevap verdiniz ama genele hitap ettiniz ama şahsıma bunun pek bir önemi yok.

    5. yukarıda bir arkadaşı kötülemişsiniz diğer forumda diyerek. (bu arada sürekli diğer forum ibaresi geçiyor özelden bilgi verirseniz incelerim) york tavsiyesini bilmem ama airfel konusunda haklı bir söylemde bulunmuş. çünkü bende aynı fikirdeyim daha çok yeni. defalarca söyledim yine söyleyeyim. evimin duvarında asılı durmasına rağmen ben bile bilmiyorum nasıl bir klima olduğunu. çünkü klimayı ısıtma veya soğutma anlamında zorlayacak hava şartları oluşmadı. söyledim ya kendi cahilliğimce test ettim soğukta çalıştırdım 17 dereceye ayarladım oda sıcaklığını ölçen aleti hava üfleyen kısma 1 2 dk tuttuğumda 17 dereceye düştü. bende çalıştığına kanaat getirdim. klimayla ilgili tek tecrübem bu.

    6. siz klima satıcısı olabilirsiniz. tavsiye de verebilirsiniz bir klima satıcısı olarak. hatta sattığınız ürünü bile önerebilirsiniz. bu aşamaya kadar benim için sorun olmaz. ama eğer benden al derseniz o zaman sizden şüphelenirim. ben kullanıcıyım en uygun nerede bulursam oradan alırım.

    7. kullanmadığınız, görmediğiniz bir ürünü önermek ya da kötülemek için iş ehliyeti ararım dedim. bu benim şahsi görüşümdür. kullandığınız tanık olduğunuz durumları elbette paylaşabilirsiniz bu herkesin yararına olur.

    son olarak evimin duvarında duran bir klima için bile tavsiye veremem. kimsenin vebaline giremem. bilmiyorum çünkü ne çıkacağını. ama şu forumu okudum genelde her firmanın sıkıntısı ısıtma üzerine yoğunlaşmış. en dandik diye tabir edilen modellerden bile bir çok kullanıcı memnun soğutma anlamında. eğer kronik bir sorun yoksa muhtemelen bende memnun kalacağım çünkü apartmanda merkezi ısıtma mevcut hatta gereksiz fazla ısınıyoruz dışarıda millet kar topu oynarken biz evde şortla gezmek zorunda kalıyoruz. artı olarak bahsedeceğim konular görüntüsü güzel. son fan hızında rüzgar sesinden başka bir ses duymadım ne iç üniteden ne dış üniteden. servisten memnun kaldım burada uyarılan konularda ben her hangi bir şey belirtmeden vakumunu yaptı lastik takoz koydu. üstüne fazladan da uğraştı Allah razı olsun. eksi kısmına gelince bunu da zaman gösterecek.

    bu yaklaşımı en başta sergileseydiniz emin olun size yardımlarınız için teşekkür ederdim. ben size hakaret etmiş olsaydım yönetim beni de banlardı. her ne kadar size kızgın olsam da hiç bir kalbi kırmak istemem. siz bana warrior uda üzdünüz dediniz diye ben özelden kendisinden özür diledim (ha niye özür diledim inanın bilmeden özür diledim. çünkü o mesajı attığımda kendisiyle en ufak bir tartışmamız olmamıştı bana yardımcı oluyordu çizik atma olaylarında o zaman.) ben 11 yıllık dh kullanıcısıyım ve ilk defa burada tartışma yaşadım. bunları da bilin istedim. hayırlı günler.

    bu konu gereğinden fazla uzadı.özür dileme olayını olgun insanların işidir.insanlar bize cibiliyetsiz ve cahil dedi karşısındakinin eğitim durumunu bilmeden.siz o arkadaslardan özür dilemişsiniz ama şimdi o lafları söyleyenler özür dileyecekmi bakalım.





    İlahi hiç gülesim yoktu. Güldürdünüz ta beni Allah da sizi güldürsün.

    allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günde kavgaya yer olmasın bu forumda




  • 25 m2 salonum için aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Kullanan var mıdır?
    Ev en üst kat içerden mantoloma var.


    Baymak Elagant Plus 12000 Btu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33


    quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33


    quote:

    Orijinalden alıntı: yasrhere

    quote:

    Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

    beni alıntıladığınız için cevap hakkı doğuyor haliyle.

    1. mevzu daikin servisi airfel takmaz dediniz. bana gelen sakarya/hendek servisi (adını hatırlamıyorum servis formu evde) daikin servisiydi. aracı olsun, servis formu kağıtları olsun (isterseniz formu fotoğraflayabilirim eve geçince) hatta yere kot kumaşı gibi tozlar sağa sola saçılmasın diye bir bez serdiler onda bile daikin yazıyordu.

    2. garcia arkadaşla özelden de fikir alışverişimiz oldu. zaten onu yanıltan servis oldu. burada ortalığın karışması da o servisin yüzünden. siz onun mesajını yayınlamadan önce boruların bakır çıktığını belirtmişti. bunun üzerine siz yazdınız garcia arkadaşın aliminyum diye söylediğini. sonra warriror hoca şöyle böyle yaparsan anlarsın dedi ben de yaptım. bakır çıktı sonuç itibariyle.

    3. her mesajımda belirtiyorum cahilim bu konuda diye. mesajların yarısı silinmiş sonradan okuyanlar yazılarımızdan bir şey anlamayacaktır muhtemelen. şunu hep belirttim. Bakır boru olayını klimayı almadan satıcıya sordum bakır çıkıyor dedi. eve kuruluma gelen servise aynı şekilde aliminyummuş gibi davranarak bakır boruyla döşenmesini istiyorum dedim o da bana abi bunlardan bi kaç tane taktım bakır çıkıyordu açalım bakalım aliminyumsa ben size gerekli uzunluğu keser yaparım ücret karşılığı dedi. kutuyu açıp boruların koruyucu süngerini sıyırdı girişlerine baktı falan diğerleri gibi bakır bu dedi. araştırmamın sebebi de bu yüzdendi. eğer borular aliminyum çıksaydı hem servis hem satıcı tarafından aldatılmış olacaktım. üstüne giderdim bu durumun. o yüzden sizin dediğinizi yaptım çizdim vs. bakır çıktı bende sinir stress milletle uğraşmaktan kurtuldum.

    4. sahtekarlık konusunda haklısınız her konuda sahtekarlıklar havada uçuşuyor. bunu bilmek pek mümkün değil. siz midea da üretse airfel çöptür dediniz. bende size neden ön yargılı yaklaşıyorsunuz dedim sert bir dille cevap verdiniz ama genele hitap ettiniz ama şahsıma bunun pek bir önemi yok.

    5. yukarıda bir arkadaşı kötülemişsiniz diğer forumda diyerek. (bu arada sürekli diğer forum ibaresi geçiyor özelden bilgi verirseniz incelerim) york tavsiyesini bilmem ama airfel konusunda haklı bir söylemde bulunmuş. çünkü bende aynı fikirdeyim daha çok yeni. defalarca söyledim yine söyleyeyim. evimin duvarında asılı durmasına rağmen ben bile bilmiyorum nasıl bir klima olduğunu. çünkü klimayı ısıtma veya soğutma anlamında zorlayacak hava şartları oluşmadı. söyledim ya kendi cahilliğimce test ettim soğukta çalıştırdım 17 dereceye ayarladım oda sıcaklığını ölçen aleti hava üfleyen kısma 1 2 dk tuttuğumda 17 dereceye düştü. bende çalıştığına kanaat getirdim. klimayla ilgili tek tecrübem bu.

    6. siz klima satıcısı olabilirsiniz. tavsiye de verebilirsiniz bir klima satıcısı olarak. hatta sattığınız ürünü bile önerebilirsiniz. bu aşamaya kadar benim için sorun olmaz. ama eğer benden al derseniz o zaman sizden şüphelenirim. ben kullanıcıyım en uygun nerede bulursam oradan alırım.

    7. kullanmadığınız, görmediğiniz bir ürünü önermek ya da kötülemek için iş ehliyeti ararım dedim. bu benim şahsi görüşümdür. kullandığınız tanık olduğunuz durumları elbette paylaşabilirsiniz bu herkesin yararına olur.

    son olarak evimin duvarında duran bir klima için bile tavsiye veremem. kimsenin vebaline giremem. bilmiyorum çünkü ne çıkacağını. ama şu forumu okudum genelde her firmanın sıkıntısı ısıtma üzerine yoğunlaşmış. en dandik diye tabir edilen modellerden bile bir çok kullanıcı memnun soğutma anlamında. eğer kronik bir sorun yoksa muhtemelen bende memnun kalacağım çünkü apartmanda merkezi ısıtma mevcut hatta gereksiz fazla ısınıyoruz dışarıda millet kar topu oynarken biz evde şortla gezmek zorunda kalıyoruz. artı olarak bahsedeceğim konular görüntüsü güzel. son fan hızında rüzgar sesinden başka bir ses duymadım ne iç üniteden ne dış üniteden. servisten memnun kaldım burada uyarılan konularda ben her hangi bir şey belirtmeden vakumunu yaptı lastik takoz koydu. üstüne fazladan da uğraştı Allah razı olsun. eksi kısmına gelince bunu da zaman gösterecek.

    bu yaklaşımı en başta sergileseydiniz emin olun size yardımlarınız için teşekkür ederdim. ben size hakaret etmiş olsaydım yönetim beni de banlardı. her ne kadar size kızgın olsam da hiç bir kalbi kırmak istemem. siz bana warrior uda üzdünüz dediniz diye ben özelden kendisinden özür diledim (ha niye özür diledim inanın bilmeden özür diledim. çünkü o mesajı attığımda kendisiyle en ufak bir tartışmamız olmamıştı bana yardımcı oluyordu çizik atma olaylarında o zaman.) ben 11 yıllık dh kullanıcısıyım ve ilk defa burada tartışma yaşadım. bunları da bilin istedim. hayırlı günler.

    bu konu gereğinden fazla uzadı.özür dileme olayını olgun insanların işidir.insanlar bize cibiliyetsiz ve cahil dedi karşısındakinin eğitim durumunu bilmeden.siz o arkadaslardan özür dilemişsiniz ama şimdi o lafları söyleyenler özür dileyecekmi bakalım.





    İlahi hiç gülesim yoktu. Güldürdünüz ta beni Allah da sizi güldürsün.

    allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günde kavgaya yer olmasın bu forumda

    Aynen üstad cümleten herkesin cuması mübarek olsun iyi çalışmalar iyi forumlar dilerim Saygılarımla selamlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muselmansuffe

    quote:

    Orijinalden alıntı: warrior33


    quote:

    Orijinalden alıntı: muselmansuffe

    Selamunaleyküm.

    2 yıllık binada kiracıyım. 4 katlı binada 1. kattayım (zemin üstü). 17-20 metrekarelik salona klima almak istiyorum. Bütçem 1700-2000.
    Salonun cephesi kuzeybatı ve kuzey doğu ama güneş görüyor öğleden sonra epey. İzmir Ödemiş'teyim. Yalıtım mevcut.
    Klimayı sadece soğutma amaçlı kullanacağım.

    Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için şimdiden.

    Not: Klimayı en kısa sürede almak istiyorum. Acil önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

    Arkadaşım airfel lnxt 35 u yeni satılmaya başlandı. Kronik sorunu varımıdır vs vs kullananların şikayeti varmıdır bilmiyoruz. Alıpta sıkıntı yaşayabilirsiniz, yaşamayabilirsiniz de bilemiyoruz. Ancak piyasada 2014 üretimi ve 2015 üretimi klimalar var fazla şikayet almayan, bilinen eli ayağı düzgün klimalar var. herkesin her dediğine bakacak olursanız yandı gülüm keten helva. Birde arçelik, beko, Samsung, lg gibi alüminyum klimalardan uzak durun derim. Forumun geriye dönük 80 ila 100 sayfa geriye doğru Okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. İyi akşamlar. İyi forumlar

    Teşekkür ederim cevap için. Baymak Elegant Plus 12000 Btu almayı düşünüyorum. Olumlu/olumsuz görüşünüz nedir hocam?

    * * *

    Baymak servisi aradım. "İnternetten klima alacağım ücretsiz kuruyorsunuz değil mi?" dedim. Ürünle birlikte ücretsiz kurulum kuponu gelirse kurarız, dediler. Klima alıyorum, kurulum yapmak zorunda değille mi arkadaşlar? Ben bir şey anlamadım bu işten? Boru vs döşeli halde zaten, sadece klima montajı yapılacak.

    Hangi satıcıdan alırsak kurulum kuponu içinde gelir acaba?

    arkadaşım bazı markalarda durum böyle.örneğin alarkodada aynı durumlar var.anlaşmaları gereği böyle bir uygulama yapıyorlar netden aldığınız zaman.bayiden aldığınızda kurulum kuponu vs ihtiyaş yok çünki zaten bayisi.internette satan kişide bayisi ise yada anlaşmasına göre bu kuponu koyuyor kurulum için.bu kupon çıkmadığı takdirde kurulumu ücretli yaparlar.garantiye girer ama kurulum parasını ödersiniz.bu firmaların kendi prensipleridir.her markada yok bu olay böyle bir iki firmada olur.




  • Bizim soru tartışmalarınızdan dolayı güme gitti, tekrar sorayım bari. Oturma odam 16-17 m2 ama ileride başka bir evde salonda kullanabileceğimden ortalama bir salon için düşünürsek hangi marka ve model klimaları önerirsiniz?
  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    Bölümü bir süredir takip ediyorum genelde 1500-2000tl civarinda 3-4 model geciyor. Benim almam gereken cihazlar da tam bu aralikta. Midea fairwind (n11 1950tl), midea mission (n11 2350tl), airfel ltxn35(n11 1900), ugur smartplus12 (n11 1800) Baymak elegant plus (n11 1750).
    Bunlarin icinden ilk sirada midea, sonra airfel ve ugur on plana cikiyor anladigim kadariyla. Butceme gore sizce en mantikli tercih hangisi olur. Midea fairwind a+, digerleri; mission ugur airfel a++. Mission alayim desem airfel ve ya ugurdan fiyat farkina gore kazancim olacak mi arada 500 lira var. Asıl onceligim sogutma ama kisinda isitmayi kullanabilirim o da tamamen önemsiz degil. Karar asamasindayim en gec 1 hafta icinde almak istiyorum. Bu arada istanbuldayim servis sikintisi da cekmem herhalde hangisini alirsam alayim.
    Mobilden yazdigim icin imla konusunda özür dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonucu
    http://m.n11.com/panasonic-yeni-urun-kit-ue12rke-inverter-klima-a-P34247429
    Ve
    http://m.n11.com/midea-mission-msmbbu-12-12000btuinvsiplit-klima-P94684057#Product/descriptions
    Arasında kararsız kaldım. Bu noktadan sonra tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar ne kadar marka saplantısı oluşmuş bizde şu vakitte ......!!!!!!kalitesiz klima bu ülkede satılması zor çünkü ''CE'' ve ''TSE'' Bu ibareleri almaları lazım siz alırken sizle yaşayacak bu klima yıllarca Arızasında parçası ve servis ağının çokluğu VE servisin hizmeti önemli BIRAKIN MARKA TAKINTILARINI...!!!HERKESE İYİ GECELER...
  • sf 42 ve fh 35 arasında ne gibi farklar vardır acaba yardımcı olabilirmisiniz
  • merhaba arkadaşlar indire indire 4 klima arasında kaldım fiyat olarak ancak bu kadar çıkabiliyorum 25m2 sadece soğutma amaçlı 4 kat

    4 model arasında kaldım ; gönlüm panasonic den yana ama halen kararsızım , diyarbakırda ikamet ediyorum panaconic servisi yokmuş şimdi gördüm :(
    cevap için şimdiden teşekkürler


    1-Panasonic KIT-UE 12 RKE -- 2600TL --http://urun.n11.com/klima/panasonic-kit-ue-12-rke-inverter-klima-P81882952?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwo_y4BRD0nMnfoqqnxtEBEiQAWdA127IhdSW15crcFF-1JZvvaj-0Omvbtim9QbrC9r9QAqMaAm4R8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

    2-FUJİTSU ASYG12LLT -- 2560TL --http://urun.n11.com/klima/fujitsu-asyg12llt-12000-btu-inverter-siplit-klima-P99587715

    3-MİTSUBİSHİ SRK35ZMP -- 2500TL--http://urun.n11.com/klima/mitsubishi-srk35zmp-s-12000-btu-inverter-split-klima-P25572402

    4-Midea mıssıon msmbbu-12 -- 2470TL --http://urun.n11.com/klima/midea-mission-msmbbu-12-12000btuinvsiplit-klima-P94684057



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 26 Nisan 2016; 23:35:02 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: war3z

    merhaba arkadaşlar indire indire 4 klima arasında kaldım fiyat olarak ancak bu kadar çıkabiliyorum 25m2 sadece soğutma amaçlı 4 kat

    4 model arasında kaldım ; gönlüm panasonic den yana ama halen kararsızım , diyarbakırda ikamet ediyorum panaconic servisi yokmuş şimdi gördüm :(
    cevap için şimdiden teşekkürler


    1-Panasonic KIT-UE 12 RKE -- 2600TL --http://urun.n11.com/klima/panasonic-kit-ue-12-rke-inverter-klima-P81882952?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwo_y4BRD0nMnfoqqnxtEBEiQAWdA127IhdSW15crcFF-1JZvvaj-0Omvbtim9QbrC9r9QAqMaAm4R8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

    2-FUJİTSU ASYG12LLT -- 2560TL --http://urun.n11.com/klima/fujitsu-asyg12llt-12000-btu-inverter-siplit-klima-P99587715

    3-MİTSUBİSHİ SRK35ZMP -- 2500TL--http://urun.n11.com/klima/mitsubishi-srk35zmp-s-12000-btu-inverter-split-klima-P25572402

    4-Midea mıssıon msmbbu-12 -- 2470TL --http://urun.n11.com/klima/midea-mission-msmbbu-12-12000btuinvsiplit-klima-P94684057

    Öncelikle merhabalar mitsubishi heavy değilde Electric olsa 1.önceliğiniz mitsubishi olsun derdim. Ancak Panasonic heavy den daha önde bende,ancak Ethera serisi olsa daha iyi olurdu. Mitsubishi heavy srk ve PANASONİC KIT-UE12-RKE model ikiside denk cihazlar, KIT-UE12-RKE Ethera serisi kadar olmasada güzel bir model ama bir Ethera değil. benim şahsi fikrimi sorarsanız Mitsibishi Heavy yerine Panasonic derim öncelik. Fujitsu eski Fujitsu değil Ancak kağıt üstündeki değerlere bakarsanız Midea mission daha iyi değerlerde. Ancak benim için bu 4 cihaz arasında kalmış olsam bütçeyi biraz daha arttırıp Panasonic Ethera serisi olan modelini tercih ederdim. Eğer bütçe uygun değilse Panasonic KIT-UE12-RKE veya Midea Missionu alın derim. İyi geceler iyi forumlar. Bir ricam arkadaşlar popüler konu başlığında bir kızımız var çinde 1 aylık yardıma ihtiyacı var devlet büyüklerimize intikal ettirebilmek için ulusal kanallara ve sosyal medyadan kamuoyu oluşturmaya devlet büyüklerimizin haberdar olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Sizlerinde konuya sık sık mesaj atarak güncel tutmanız rica ederim. Şimdiden teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 27 Nisan 2016; 0:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 15811582158315841585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.