Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (1533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
57.179
Cevap
701
Favori
4.426.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15311532153315341535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    +1

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem Daikın tegora çakma. Ozaman 52 milyarlık alfa romeo 1.6 Giulietta modelide çakma. Adamlar arabaya fiat kullanmış. Ozaman alfa romeoya çakma fiat diyebilirmiyiz?
    İşte örneği: alıntıdır:
    Fiat Power Train tarafından geliştirilmiş olan Multijet motorun 1.6 litrelik versiyonuna sahip olan test aracımız 4000 d/d’da 105 hp güç üretiyor. Bu motorun 120 hp güç üreten seçeneği Alfa Romeo Giulietta’da sunulmuyor. Fiat Bravo’dan da tanıdığımız motor 1750 d/d’da ürettiği 320 Nm torku ile 1385 kg ağırlığındaki Giulietta’yı hızlandırmakta zorlanmıyor. Gayet başarılı ara hızlanmalara da imza atan ünite gücünü 6 ileri manuel şanzıman vasıtasıyla ön tekerlere iletiyor. Şehir dışında aracın daha düşük devirli bir şekilde yol almasını sağlayan 6 ileri manuel şanzımanın, standart olarak sunulan start&stop sisteminden daha fazla ekonomi yaptırdığı açık. Testimiz süresince 100 km’da 5.9 litre ortalama yakıt tüketen Giulietta’nın tüketim değerlerini 7 litrenin üzerine çıkarmak veya 5 litrenin altında tutmak çok zor değil.

    Özet: Her büyük markanın bazı modelleri tam orjinal olmasa bile bire bir orjinale yakındır.
    Tıpkı Daikın tegora'da olduğu gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tüm donanım ailesinin ve herkesin bayramını kutlarım. nice bayramlara hep birlikte sağlık,mutluluk,huzurlu..... birşekilde hep beraber ermemiz dlileklerimle.
  • Yalnız şu Haier'in Nebula serisi hakkındaki tesbitleri doğru sanırım...Ayrıca bazı forumlarda yine Haier'in stabil çalışmadığı yönünde muhabbetlere denk geldim...

    Gerçi beni ilgilendiren bir konu değil.
  • vatandaş kendisi uyanık olacak, sadece buraya bakarak ürün almayacak. bir bulaşık makinesi aldık, memnun kalıp forumda yazdık, 1 haftada aldığım dükkanda ne varsa satılmış. arkadaşa da alalım dedik, aradık yok. aylardır sürünen makineler, biz yazınca kıymete bindi. len belki satıcıyım (haşa), iyi dediysek iyi mi, git bi araştır, kullanan başkalarına sor. forumların insanları etkileme gücü müthiş ve bu acayip suistimal ediliyor
  • hasanustaa H kullanıcısına yanıt
    merhaba hasan hocam


    Ben manisa da yaşıyorum ve klima almaya ihtiyacım var. evim öğleden sonra komple güneş alıyor. sadece soğutma için kullanacağım. odam en fazla 20 m2 olduğundan 1200 btu klima almak istiyorum. 1500 -1700 tl arası klima önderiniz var mı?

    ayrıca kışı beklesem fiyatlarda düşme olur mu?
  • Burada klima tavsiyeleri mi okunacak yoksa 2-3 üyenin polemiklerini mi okuyacak insanlar? Lütfen bana kimseyi suçlamak için bildirim yapmayın. Eğer konu içinde polemikler devam ederse istisnasız 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir.. Tartışmaya devam edilen her bir mesaj ek +15 gün kısıtlamaya tabidir..


    Ayrıca konuda üst üstte mesaj yazmak, sürekli konuyla alakasız resim paylaşmakta yasaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar, iş yerine FJ Therma marka klima takıldı. bu klimanın kalitesi ve ısıtma performansı nasıldır? tavsiye eder misiniz?
  • Arkadaşlar merhaba 27 m2 salon için 12.000 btu klima almayı düşünüyorum bütçem 2.500 tl daikin shira dan aşağısı alınmaz diye okudum ancak o da çok pahalı bütçem yetmez orta halli bi klima önerirmisiniz Samsung AR9000 iyi gibi gözüküyor ancak fazla bilgim yok yada bosch siemens gibi markalar alınabilir mi uygunluk açısından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asimbozdag

    merhaba hasan hocam


    Ben manisa da yaşıyorum ve klima almaya ihtiyacım var. evim öğleden sonra komple güneş alıyor. sadece soğutma için kullanacağım. odam en fazla 20 m2 olduğundan 1200 btu klima almak istiyorum. 1500 -1700 tl arası klima önderiniz var mı?

    ayrıca kışı beklesem fiyatlarda düşme olur mu?

    merhaba arkadaşım. geç cevap yazdığım için kusura bakmayınız. işlerim dolayısı ile giremedim foruma.

    öncelikle siz sadece soğutma için ve 20 m2 için klima alacaksanız 12000 btu ya gerek yok. 9000 btu orda işini yaparda artar.

    kışı beklesenizde fazla birşey değişmiycektir. doların durumu malumunz. zaten firmalar verdiler zammı. aşağıdaki size önereceğim klima dolara inat fiyatları aşağıda ve sizin işinizi fazlasıyla görür.

    Midea Fairwind MS12FU-09 Duvar Tipi Klima




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ps3xbox360

    arkadaşlar, iş yerine FJ Therma marka klima takıldı. bu klimanın kalitesi ve ısıtma performansı nasıldır? tavsiye eder misiniz?

    ben şahsım adına tavsiye etmem aldırmam. ama zaten siz almışsınız iyi yada kötü dememizin bir anlamı kalmamış. kullandıkça siz göreceksiniz iyimi kötümü. bizimlede paylaşırsanız forumun bilgisi olmuş olur.
  • cevabınız için teşekkürler. bugün klimayı kontrole geldiler klimanın etiket kodunda 12.000 BTU yazıyor fakat gücünü 2300 wat yazıyor. halbuki aynı marka model 12.000 BTU luk klimalarda çektiği güc 3700 watt yazıyor. bunu fark eden görevli firmaya haber verdi. bu durumda ya klima 12.000 BTU değil ya da etiket yanlış anlamadık. şimdiye kadar böyle bişeyle karşılaşmadım dedi görevli. klima markası FJ THERMA. Böyle bişeyle karşılaşan var mı?
  • Ustalar bilir ama cevap gelmemiş.12 makina o kadar elektrik çekerse battın arkadaş.Babamlarda Mitsubishi var klima budur.yıllardır sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ps3xbox360

    cevabınız için teşekkürler. bugün klimayı kontrole geldiler klimanın etiket kodunda 12.000 BTU yazıyor fakat gücünü 2300 wat yazıyor. halbuki aynı marka model 12.000 BTU luk klimalarda çektiği güc 3700 watt yazıyor. bunu fark eden görevli firmaya haber verdi. bu durumda ya klima 12.000 BTU değil ya da etiket yanlış anlamadık. şimdiye kadar böyle bişeyle karşılaşmadım dedi görevli. klima markası FJ THERMA. Böyle bişeyle karşılaşan var mı?

    arkadaşım fjtherma klimaların kataloglarında öyle bir şey yok. bir foto eklerseniz bizde görmüş oluruz.




  • 7500 daha üst modeli dir sen müşteri hizmetlerini ara bakalım 10 yıl hangi parçaya garanti veriyıorlar borularıda dahilmi ilerde delinince onu sor kesinlikle
  • @harbibirii
    Bilgi için teşekkürler.
  • arkadaşlar babaannem için 12000 btu inverter klima bakıyoruz. 1500 liraya vestel bio plus inverter var. 1800 liraya da bekonun var.
    aradaki fiyat farkına değer mi sizce? hangisini alalım? Ya da 1500 lira civarı başka öneriniz var mıdır?

    https://www.vestel.com.tr/bio-plus-inverter-12-a+-klima

    http://www.beko.com.tr/ekonomik-inverter-klima-31200-aa.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 9 Ekim 2015; 18:01:35 >




  • Arkadaşlar DAIKIN EMura II FTXJ50LS klimam var. Akşamları biraz serin olmaya başladığından çalıştırıyoruz. Ancak bir problemim var. Sıcak modda 26 dereceye ayarlıyorum. 1. fan kademesi ve yukarısında problem yok. Ancak sessiz moda aldığımda (1. fan kademesinin bir düşüğü) bir müddet klima sıcak hava üflemeye devam ediyor ve sonra birkaç dakika sonra tamamen üflemeyi kesiyor. Ortam soğusa da klima ağzı açık olmasına rağmen hiçbir hava üflemiyor. Bu olayı sadece sessiz modda sıcakta yapıyor. Yazın kullanırken böyle birşey yoktu. Saatlerce buz gibi hava üflüyordu. Sıcak üflemede sessiz modun böyle yapması normal mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15311532153315341535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.