Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (1517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57.175
Cevap
703
Favori
4.426.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15151516151715181519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    klima başlılkları ve klima fırsatları diye 2 konu var, ikisinde de bir airfel muhabbetidir gidiyor beyler dikkat edin, marka için bir şey demiyorum da, manipülasyona da gelmeyin, almadan cihazı mutlaka bir görün, soğutmasına vs bir bakın, balıklama atlamayın, her başlıkta acayip çakal gizli satıcı var, bilesiniz. klima için demiyorum ama başka başlıklarda bildiğim satıcılar var, kim ne isterse istesin, kendi ürünüe yönlendiriyor görüş soranı, bilesiniz

    kesinlikle arkadaşın bu söylemlerine katılıyorum.aslında airfel ucuz ve yerli ürünlere karşı öneriliyor.

    ha başka derseniz mideanın kendi klimaları var.artı piyasada başka marka adında örneğin uğur klima gibi üretimleride var.


    bende zaten başka bir forumda sizin dediğiniz olayın savaşını veriyorum.

    link:

    http://forum.donanimhaber.com/m_108642437/f_//tm.htm#108655822




  • 18 m2 mantolamali güney doğu cephe odama. vestel v-plus 9000 btu klima aldim geçen hafta . oda 28 detecenin altina düşmüyor normal mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuğberk23

    18 m2 mantolamali güney doğu cephe odama. vestel v-plus 9000 btu klima aldim geçen hafta . oda 28 detecenin altina düşmüyor normal mi?

    klimanızı hangi derecede ve nasıl kullanıyosunuz.sürekli açık bırakın bakalım bir değişiklik olcakmıdır.bulunduğunuz il çok sıcak ve oda içi de çok sıcaksa hemen derecenin düşmesini bu klimadan beklemeyin.biraz zaman alabilir.
  • Arkadaşlar 12000 btu'luk 1500 ₺ civarı hangi klimayı tavsiye edersiniz? ALTUS ALK 5127 INV KLİMA nasıldır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spin

    Selam Arkadaşlar,

    2 aylık bebiğimiz var evi serinletmek amacıyla klima alacağım Daikin ve ME için önerilerinizi rica edeceğim.

    İstanbul da oturyorum - Sadece soğutma için kullanacağım - Bebek var - !2000 BTU yeterli oalcak ama hagi model 12000'lik cihaz alayım bilemedim, 2700'e de var 4000'e de bebek için iyi birşey almak mı gerekir?
    Bu arada
    Daikin FTXN35LV için 2710TL
    ME comfort için 2720 TL delux power için 3415 fiat aldım.

    me alacaksanız delux power alın derim. ME kalitesini ve gücünü o modelde alırsınız.

    daikin olarak da genelde shira serisi tavsiye ediliyor.

    alternatif olarak ben fujitsu asya 12lm aldım. bir üst modeli 12lu var. bir inceleyin isterseniz. şu an indirim kampanyası da var. 3000-3100tl fiyatı var. ancak gerçekten üst seviye made in japan bir ürün. forumdan bir arkadaşımız almıştı. olumlu yorumları vardı.

    toshiba ras 13 skvr uygun bir fiyata bulunursa tercih edilebilir.

    açıkçası

    toshiba ras13 skvr
    fujitsu asya12lu
    daikin shira
    ME msz-sf 35 va deluxe inverter
    bulabilirseniz HITACHI 12000 btu inverter.

    mahşerin 5 atlısı




  • Tavsiye icin cok sagol guzel 5'li olmus:)
    Biraz once msz-sf-42 icin 3900 tl fiyat verdiler iyimis sizce
    Birde 3600TL daikin sira 35 icin fiyat aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve 3 tane klima alacağız sadece soğutma amaçlı olacak.Ev 2 katlı ve çok büyük. Klima basina 1500 tl bütçemiz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20m2 bütün gün güneş alan, ısı yalıtımlı, çatı katı salonu için kaçlık hangi markaları önerirsiniz?
  • hepinize iyi geceler arkadaşlar klima almayı düşünüyorum. ve en geç ekim ayına kadar da bu işi bitirmek istiyorum.öncelikle klimayı nakit almıycam açık hesap ile almayı düşünüyoruz ( daha yeni kredi çektik oğlan için , kredi çekme şansım yok malesef ) bu nedenle yardımınıza ihtiyacım var. öncelikle evde toshiba ras 13 skv suzumi serisi klima kullanıyorum neredeyse 3,5 yıl oldu alalı kışın çok güzel ısındım yazında süper serinledim halende kullanmaya devam ediyorum beni üzmedi allaha şükür ses olayı bende de var ama artık alıştım bir kez servis geldi eve baktı artık adamcağızda sıkıldı belli ki abi skv ve skvr model klimalırın 13 btu olan modellerde ses malesef var dedi zaten ilk açınca biraz ses çıkarıyo eco moda alınca sesi kesiliyo elektrik tüketimi de oldukça iyi bana göre kışın faturam 150 tl üzerine hiç çıkmadı kışın 70 tl falan fark ediyo her neyse bi mağzaya girdim samsung gösterdi bana şu meşhur ar serisi ama burada okuduktan sonra istemiyorum dedim bu arada klima 12 metrekarelik çocuk odasına takılacak kiracıyız samsung 9 btu yeter dedi ama bizim hanım ilerde daha büyük bi oda olursa diye 12 istiyor ama ben 9 btu da kararlıyım neyse ar serisini istemiyorum dedim adam artık öve öve bi kaldı makineyi sonra maldives ve jungfrau serisini gösterdi özellikle mor olan çok hoş hanım çok beğendi 4.50 cop falan dedi ama bu makineyi daha önce ne duydum nede yakından gördüm tüketimi nasıldır hiç bi bilgim yok ayrıca jungfraunun 9 olanı yokmuş eğer istersem 12 btu olanını vericekmiş bi düşenelim dedim ayrıldım. özşanala girdim bana toshiba,indesit , vestel ve carrieri önerdi hanım yerli malı istemiyorum deyince toshiba ve carrier arasında kaldık toshiba ras 10 skvr inceledik ama çok pahalıya geliyo 20 ay 220 tl taksitle 4000 küsür falan o modele bence çok kredi çekme imkanım olsa skvp serisini alırım :) bu arada samsung 2500 tl dedi jungfrau serisine. birde indesit markaya baktık açıkçası ilk defa bu markayı ve klimayı gördüm ama içim hiç ısınmadı sizce hangisi daha iyi sanırım samsung ve toshiba arasında kaldım hanımda üç beş fazla ver elektrik az gelsin diyor.yarında beko ya uğrayacağım bakalım yardımlarınızı bekliyorum.

    mümin GEREN




  • Klima alacaklara forumun 2005den beri uyesi olarak tavsiye vermek isterim airfelden gayet memnunum sıcağın cehennem olduğu bir yerden yazıyorum klima 12.000lik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _png_

    Arkadaşlar termometreye baktım şu an oda sıcaklığı 29 derece. Klima almaya karar verdim. Alırken iyi birşey alayım uzun ömürlü, performanslı ve yaktığı elektrikte tutumlu olsun diye düşünüyorum.

    Tavsiye edebileceğiniz markalar nelerdir?

    Klima alırken nelere dikkat edilmelidir?

    Teşekkürler.

    Kesinlikle Mitsubishi Electric veya Daikin almanı öneririm. Bende uzun uzun arastirdim. Bu iki firma ömürlük hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung İnverter Klima Derim Kendim Kullanıyorum Olabildiğince Memnunum , Artı Eski Bir Teknik Servis Elemanı Olarak Pek Çok Klima Ve Beyaz Eşyanın İç Donanımını , Kablolarını Gördüm , Hepsi Saç Teli Kadar Samsung Ve HOTPOİNT ARİSTON inan Bana Serçe Parmak Kadar.
  • Klima alacaksanız mutlaka ücretsiz servis çağırtıp sizin ihtiyacınızı görecek klima büyüklüğünü öğrenin (ör: Daikin Airfel ücretsiz gelip tespit yapıyor, biz yaptırdık)
    Arkadaşlar satıcı vs. değilim Geçen senede araştırdım ettim... Artık piyasada aç-kapa split klima kalmadığından (örneğin: Airfel 12000 green serisi) mecbur 12000 lik inverter aldık 4 tane (karşılıklı iki dubleks daireye). 2 tanesi çatıda (bina 4 yıllık), ve gayet iyi soğutuyorlar. Bir süre çalıştıktan sonra tek fan 26 derece koyuyorum yeterli oluyor çatı katında bu istanbul sıcaklarında. Parası olan gitsin gerçek marka alsın onu herkes ister zaten, ama 1500 liralara falan klima alacaksanız gidip herkesin şikayetçi olduğu markalara para yatırmayın boşuna. Kendi yakınımdan biliyorum Samsung klima aldı 20 gün sonra kurulum yapıldı, üstüne 2 ayda 3 kez servis çağırdı... Airfel tek sıkıntı bakır boru farkı veriyorsunuz (biz metresine 35 verdik). İstanbul Avrupa yakasındaysanız aldığımız yerden bize verilen fiyattan vermesi için konuşurum..




  • Merhabalar,

    20 m2 yalıtımlı (camlar çift cam pimapen, duvarlar dışarıdan mantolama, tabanda döşeme altı mantar pano, tavanda kiremit çatı altı cam yünü) güney-batı cepheli oda için klima arıyorum.
    Bütçem max 2500 TL civarı. Sadece soğutma amaçlı, akşamları ve hafta sonu kullanacağım.
    Brezza ve Nebula serilerini sormak için girdiğim bir Haier bayisi Tide (yeni çıkan modeliymiş) serisini önerdi.
    Satıcı, o serilere o kadar para vermeye gerek yok 12000 btu'lük bir Tide işinizi gayet iyi görür dedi.
    Kredi kartına da 9 taksit 2000 TL fiyat verdi.

    Bilen arkadaşlar, marka ve fiyat konusunda değerli yorumlarını yazabilirlerse sevinirim.
    Keza, diğer marka ve modeller için de tavsiyelere açığım,
    şimdiden çok teşekkürler...
  • Arçelik de cok mantıklı hesapli olmanin yaninda bizim de evde var yillardhic ariza çıkarmadan çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik de cok mantıklı hesapli olmanin yaninda bizim de evde var yillardhic ariza çıkarmadan çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğur klima tavsiye ederim.sessiz ve serinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    salonum L şeklinde ve 40m2 civarında. Güney ve Doğu cephelerinde cam mevcut. Gün boyu güneş alıyor. Nasıl bir klima tercih etmem lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanustaa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tuğberk23

    18 m2 mantolamali güney doğu cephe odama. vestel v-plus 9000 btu klima aldim geçen hafta . oda 28 detecenin altina düşmüyor normal mi?

    klimanızı hangi derecede ve nasıl kullanıyosunuz.sürekli açık bırakın bakalım bir değişiklik olcakmıdır.bulunduğunuz il çok sıcak ve oda içi de çok sıcaksa hemen derecenin düşmesini bu klimadan beklemeyin.biraz zaman alabilir.



    oda şuan 29 derece altina inmiyor klima 20 derecede calisiyor 3 saatte 32 den anca 29 a indi . elle baktim soguk ufluyo fakat oda sogumuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmportant

    2500 liraya kadar klima bakıyorum. Mitsubishi Srk35zmp-s nasıldır?

  • 
Sayfa: önceki 15151516151715181519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.