|
TCL elite plus 15 bin BTU -> bu klima genel olarak nasıl? Verimli midir |

3 Mobil
|
TCL elite plus 15 bin BTU -> bu klima genel olarak nasıl? Verimli midir |
Çok yüksek değil verimliliği ama seer 6.3. Fiyatına göre normal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
BOSCH Climate 3000i 12000 BTU (500 TL Kupon ile) 27500 TL'ye Media Markt sitesinden 6 taksit ile aldım. Buna ek olarak maximum Media Markt kampanyasından da 1500 maxipuan gelecek. Benim için iyi fiyata düşmüş oldu. Daha fazla araştırsam kafayı yiyecektim sanırım. :) BOSCH Climate 3000iU 35 WE A++ 12000 BTU Inverter Klima Fiyat & Özellik | MediaMarkt https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_bosch-climate-3000iu-35-we-a-12000-btu-inverter-klima-1246573.html |
ısıtma modunda fanın soğutmaya göre daha yavaş çalışması normal mi ? soğutmada kafa ütüleyen fan ısıtmada daha sakin çalışır oldu sanırım rüzgar yapmasın diye kısık çalışıyor |
|
Bu klimayı kullanan varsa yorum alabilirmiyim. Sadece oturma odasına koysam, diğer odaları soğutur mu? TOkiler nedeniyle birden fazla klima koyamıyoruz. O yüzden en büyü BTU alacağım. TCL ELite Plusa göre bunu önerdileri. A+++ bu, diğeri ELİTE PLUS A++. TCL VoxIN A+++ Inverter 24000 BTU Klima fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/tac-24chsd-ug11i-i-ic-ve-dis-unite-set.html |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 14 Kasım 2025; 15:34:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Evet bu numara. 15-20 dk müzik dinletiyor ama açan yok |
|