Şimdi Ara

klima soğutma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klima son günlerde sorunlu çalışmaya başladı ilk açılışta sıcak üflüyor bir kaç dakika sonra ana ünütenen sesler geliyor ve soğuk üflemeye başlıyor. ama dikkat ettim hiç su tahliyesi yapmıyor . gaz vanasına dokunduğumda soğuk olduğunu görüyorum . sizce sorun ne olabilir? bilgisi olan arkdaşlar yanıt verirse sevinirim. iyi bayramlar herkese...

• klimamı kendim tamir etmek istiyorum nerelere bakmalıyım dış üniteyi askıdan indirerek içini açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuman66

klimamı kendim tamir etmek istiyorum nerelere bakmalıyım dış üniteyi askıdan indirerek içini açtım

Klimanizin 3dk snra calismasi normal dis uniteden gelen ses kompresor ve fan motoru oda normal borulardan gecen gaz sogutmada soguk olur oda normal klima sogutma yapiyor oda normal.
    Arizadan kastiniz bunlarsa normal bir sistemde olmasi gerekenler bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar aırfel green serısı 12 lık klıma aldım. oda 16m2 cıvarı soguk gıbı ufluyor ama bır turlu sogumuyor ıcerı. montajda mı hata yaptılar acaba. yada aırfel mı kotu sogutmada.

Orijinalden alıntı: aaaa352

merhaba arkadaslar aırfel green serısı 12 lık klıma aldım. oda 16m2 cıvarı soguk gıbı ufluyor ama bır turlu sogumuyor ıcerı. montajda mı hata yaptılar acaba. yada aırfel mı kotu sogutmada.

kaç derece ayarda kullanıyorsunuz ?
    BUZDOLABI AŞIRI SOĞUTMA SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • agız çıkış sıcaklıgını ölç kardeş 18 dereceya ayarla kaoıyı bacayı aç orta fana al 9 derece değilse servise alo de.

Bu Telefonu Beğenmiyorum, Sırf Tepki Olsun Diye İmzama Ekledim, Soluk Ekranlı Telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

quote:

merhaba arkadaslar aırfel green serısı 12 lık klıma aldım. oda 16m2 cıvarı soguk gıbı ufluyor ama bır turlu sogumuyor ıcerı. montajda mı hata yaptılar acaba. yada aırfel mı kotu sogutmada.

kaç derece ayarda kullanıyorsunuz ?

16 da da kullandım 20-24 de de çok farketmıyor sanırım.
    yarım saate odayı sogutması lazım ama 1 saat oluyor dığer odadan gelıyorum klımalı odaya, aoyle klımanın calıstıgı farkedılmıyor dıyebılırım. calıstıgı zaman terletmıyor ama
    sogukluk hıssı de vermıyor. agzından serın esıyor ama derecesını bılmıyorum.

Orijinalden alıntı: .Antika.

agız çıkış sıcaklıgını ölç kardeş 18 dereceya ayarla kaoıyı bacayı aç orta fana al 9 derece değilse servise alo de.

tamam dediğini bi deneyeyim. teşekkürler.
    Ama bir lafa bakarım laf mı diye ,
    bir de söyleyene bakarım Adam mı diye"
  • acıkcası olcecek bı derecem olmadıgı ıcın deneme fırsatım olmadı. ama 28 * 29 da calıstırırken yada uyku modunda dıs unıtenın devreden cıkıp gırdıgı oluyor. ama oda da 20 dereceyı gordugumu zannetmıyorum.

Bu Telefonu Beğenmiyorum, Sırf Tepki Olsun Diye İmzama Ekledim, Soluk Ekranlı Telefon.
  • quote:

16 da da kullandım 20-24 de de çok farketmıyor sanırım.
    yarım saate odayı sogutması lazım ama 1 saat oluyor dığer odadan gelıyorum klımalı odaya, aoyle klımanın calıstıgı farkedılmıyor dıyebılırım. calıstıgı zaman terletmıyor ama
    sogukluk hıssı de vermıyor. agzından serın esıyor ama derecesını bılmıyorum.

Yarım saatte soğutacağını kim söyledi arkadaşım.Saatlerce güneş sıcak yanmış kavrulmuş bir yer öyle yarım,bir saate buz gibi olmaz.Ancak sıkılmayacak kadar olur.Siz klimanızı 24-26 arasına alın 8-10 saat çalışsın,sonra bakın klimanın keyfine.

Orijinalden alıntı: klima5505

normalde oda sıcaklığı kaç derece ? 28 lerde falansa 20 ye gelmesi çok zor.

muhtemelen 28-30 derece vardır oda sıcaklıgı. ama yan odada arçelik var 10 dk sonra yan odadan gelen bariz farkediyor içerinin soğuk oldugu. dereceyi belki çok düşürmüyordur ama ben ona dayanaraktan sogutmuyor dıyorum.

Orijinalden alıntı: .Antika.

kardeş bi tane digital derece al böyle afaki olmaz, servisle bilinçli konuşmak lazım.

az önce ölcümleri yaptım 24 dereceye ayarlayınca 1.fanda 2 derece 4.fanda 5 derece agız cıkısı var. dışarı sıcaklıgı 20 derece falan. esintili. pike olmadan yatılmıyor.
    ağız sıcaklıgı elıme de bariz sekılde belli oldu. hiç gece calıstırmamıstım. gündüz demekki makine sıcaktan bayılıyo. ama sıcakken sogutması lazım napcam bılemedım. bıde gündüz sıcakta olcum yapayım bari. servis ne de olsa gündüz gelir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.