Şimdi Ara

klima çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 ay önce 2005 lacetti aldım. aldığımda klima çalışmıyordu (gazı yok dediler)
    sanayiiye götürdüğümde önce gaz basıldı ama yine klima çalışmadı, usta klimanın kullanılmamaktan bozulduğunu (kompresörünün kuruduğunu) söyledi.
    son olarak klima motorunu söküp keçe oring değişmesi lazım gibi birşey dedi, onun içinde tampon, radyatör v.s sökülmesi lazım dedi ve sana 330 lira olur dedi
    bende ne yapacağını bilmez halde şimdilik dursun dedim
    bana bir çare...

• başka ustaya git mümkünse servisine ..
  • servis büyük bir ihtimalle 1000 liradan açacak ağzını, açıkçası korkuyorum servisten
    başka ustaya ise forumdan alacağım yoruma göre gideğim diyorum
    bu arada ankarada bu işten iyi anlayan, beni kurtaracak iyi bir usta tavsiyesine de ihtiyacım var (ben kırıkkaledeyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi07 -- 3 Haziran 2009; 23:06:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi07

servis büyük bir ihtimalle 1000 liradan açacak ağzını, açıkçası korkuyorum servisten
    başka ustaya ise forumdan alacağım yoruma göre gideğim diyorum
    bu arada ankarada bu işten iyi anlayan, beni kurtaracak iyi bir usta tavsiyesine de ihtiyacım var (ben kırıkkaledeyim)

Servise gidersin şikayetini anlatırsın Öncelikle belirtirsinki bana Fiyat verin ona göre Aracımı sokayım dersin onlarda bir bakalım der Kesin tanıyı koyarlar birşey kaybetmezsin fiyat al yinede
  • servis hem ankarada hem de geçen sene ankara peugeot servisi arızayı tespit için 85 lira istemişti (otomatik vites arıza uyarısı vermişti) ama bu gidişle servis yolu gözüküyor

benim usta hesap yaparken keçe bilye 150 lira dedi doğrumudur acaba ? doğruysa gaz parasını filan ekleyince çok para istemiyor (tabi benim için çok para)
  • kompresorun oralarda bir yerlerde sigortası var elektrikçiye kontrol ettirin benim atmıştı siorta degişince çalıştı.
  • kompresor çalışıyor ama basıncı sağlamıyor

ankarada iyi bir klima ustası tavsiye edebilecek kimse yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HİÇ KAPANMAYAN DİJİTAL KLİMA
    12 yıl önce açıldı
    Klima sorunu
    geçen yıl açıldı
    Klima soğutmuyor. Yardım!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar klima işinden anlayan usta tavsiye edecek kimse yok mu?

klimanın motorunun çıkartmak için ön tamponun sökülmesi şart mı?

havalar iyice ısındı klimasız olmuyor yardım edin lütfen
  • Şaşmazda istanbul yolundan girdikten sonra ilerdeki kavşaktan sola yukarı doğru giderken 4 veya 5 arada klimacı var gazda basıyorlar parçada var ustada, net adresini bilmediğim için tarifle anlattım.

Şaşmazda işinizin ucuza biteceğini tahmin ediyorum.
  • @oguz1 teşekkür ederim

aslında dediğin yeri tam anlamadım ama yanıma ankarayı bilen bir arkadaşla alıp, uğrayacam
  • Adanada sağlam klimacı öneriniz.bir yerden gaz kaçırıyor klima.
  • İyi bir kılimacı öneriniz? Adanada
  • Adanada iyi bir klimacı öneriniz var mı? 2001 Opel Vectra gaz basılmıştı araca 7-8 ay güzel soğuttu sonra sıcak.Tahminim çok az bir kaçak olması yavaş yavaş yani yoksa o kadar ay soğutupta birden niye soğutmasın değilmi ?Yoksa basılan gazı iyi değildide özelliğini mi kaybetti? Tekrar gaz basmak yeterli olur mu? Fİltreyide klima çalışmıyor diye uzun süredir değiştirmiyorum filtreden de kaynaklanır mı?Tecrübeli arkadaşlara duyurulur.
  • TAner Göde bey adanada uzun süredir oturuyor sanırım belki bildiği yerler vardır.
    quote:

Orjinalden alıntı: samilto

Adanada iyi bir klimacı öneriniz var mı? 2001 Opel Vectra gaz basılmıştı araca 7-8 ay güzel soğuttu sonra sıcak.Tahminim çok az bir kaçak olması yavaş yavaş yani yoksa o kadar ay soğutupta birden niye soğutmasın değilmi ?Yoksa basılan gazı iyi değildide özelliğini mi kaybetti? Tekrar gaz basmak yeterli olur mu? Fİltreyide klima çalışmıyor diye uzun süredir değiştirmiyorum filtreden de kaynaklanır mı?Tecrübeli arkadaşlara duyurulur.
  • Merhaba samilto arkadaşım,

Adana'da eskiden Oto Elektrikçisi Kadir vardı, bu konuda standarttı Adana'da ama ne yazık ki kapatmış. Şu anda Klima konusunda bana verilen bilgiye göre en uzman ve usta işi E-5 Üzerinde Yeni Otogar karşısında atölyesi olan Klimacı NİHAT KAMIŞLI yapmaktadır.

Umarım yardımcı olabildim. Selam ve sevgiler.

Taner Göde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.