Şimdi Ara

KLİMA BAKIMI HAKKINDA HERŞEY!! (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
43
Favori
94.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende akbel ile sadece iç üniteyi temizlemeye çalıştım ama dönen silindirik kısmı sökemedim. Filtreleri çıkarıp ayrıca temizledim. Filtrenin altındaki kısımlara ilaç sıktım. Elektronik aksama sıkmamak için çok dikkat ettim. İlaçtan sonra suyla fıs fıs yaptım ama ilaç suyla akıp gitmedi sanki. Basınçlı su lazım. İlaç kalıntısı varken çalıştırırsak zehirlenir miyiz acaba? Servis çağıracam mecburen gene galiba. Aslında serviste basınçlı su getirmiyordu. Fıs fısla temizlemişti 2 sene önce. Onların yaptığı temizliğe güvenilir mi? Kliam eski model bir arçelik. İnverter değil.

  • klima istedigi kadar kirli olsun normal bagısıklık sahibi olana kolay kolay bir sey olmaz fakat fan ünitesi kirlendikce performans düsüyor ve koku yapıyor.. fan ünitesini mutlaka temizlemeniz gerekiyor oraya ulasmak icin klimanın ağzındaki plastigi sökeceksiniz fenerle yerini tespit edip yine bir elde fener öbür elle bakarak spreyleyeceksiniz.. spreyleyin parmagınızla döndürün fenerle yine bakın bu sefer fanın öbür yüzünü spreyleyin fanı parmağınızla döndüre döndüre spreyleyin bunu yapmak kolay degildir zaman alır cünkü önde sağa sola devinim yapan plastik parcalar var onların etrafından falan tam fanı hedefleyerek spreylemeniz gerekiyor.. ugrastırıcı zahmetli bir sey fakat yapmazsanız o klimayı temizledim diyemezsiniz..


    bu önemli fan temizligi yapamıyorsanız servis cagırın ve özellikle fan temizligi 1steyin muhtemelen klimayı söküp götürelim serviste yapalım diyeceklerdir cünkü buna ugrasmak istemezler söküp fanı cıkartmak bu sekilde temizlemek 1slerine gelir.. eğer fanı temizlemezseniz koku devam eder temizleyici olarak mutfak yağ sökücü hatta bulasık deterjanı bile olabilir ben sac sampuanı bile kullandım sorun yok yeter ki fana ulasın..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 13 Eylül 2022; 19:54:45 >
  • Demir Döküm A5 Performans 12.000 BTU klima var.Klima temizliği yapmak istiyorum ama kapağı çıkartamadım komple.Servisi aradım bakım için 300-400 arası bir fiyat veriyorlar bakım için.


    Yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim

  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.