Şimdi Ara

klima - 299 lira (9000 btu) realde, 599 lira (18000 btu) teknosada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
9.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.real.com.tr/Umraniye_011_elektronik.html#

heralde montaj dahil değildir. dahilse süper değilsede yinede iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 16 Ağustos 2008; 10:12:19 >

oda sıradan marka buda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung-İstanbul -- 11 Ağustos 2008; 13:39:04 >
  • ağaç nerde balta kesti balta nerde suya süştü su nerde...
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihfx

bu cendix i kim üretiyor ? kim takıyor ? sahibi kim bunun bir türlü bulamadım. teknosayı aradım iklimsayı arayın dediler. iklimsayı aradım bi numara verdiler. orayı aradım açan yok.

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • sonuç olarak bu cendix 18000 lik olan 599 peşine alınmazmı ? yada 699 taksitle + 50 lira hediye çeki ile.

yada gidip 12000 lik falke alıcam 499 a. 15 de kargosu var tabi.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sunny ne ki yan ürünü ne olsun
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypericum

Sunny ne ki yan ürünü ne olsun

suyunun suyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Samsung-İstanbul

9000lik sıradan bir marka montajda dahil değil.
    sanırım teknosa da cendix markalı klimalar montaj dahil aynı fiyat ve 12000lik.

sıradan marka ne demek ?
    bu klimalar çinde oem olarak satılanlardan
    arçelik ve vestelde klimaları ve derin dondurucuları çinde üretiyor. ama bizim ithalatçılar çindeki üreticiden ucuzunda ucuzunu isteyince arçelik vestel iyi çinmalları kötü oluyo.

Orjinalden alıntı: sondurum

quote:

sıradan marka ne demek ?
    arçelik ve vestelde klimaları ve derin dondurucuları çinde üretiyor. ama bizim ithalatçılar çindeki üreticiden ucuzunda ucuzunu isteyince arçelik vestel iyi çinmalları kötü oluyo.

Realde satılan bu klima mısır üretimi ve tropikal iklim kliması, -8C de ısıtma +55C de soğutma yapabilecek nitelikte. kışın komşuların arçelikleri vestelleri sürekli defrosta girerken bu cihaz kesinlikle ısıtmada 3-4 saate 1 anca defrost yapıyor. Ayrıca arçelik klimadan sessis çalışıyor. ısıtması çok iyi, 2 kıştır sadece ve sadece bu klima ile ısınıyorum + soğutması mükemmel. 2 sene oldu kendim kullanıyorum. ben praktikerden 350 ytl ye almıştım. ayrıca ithalatçısıda international a.ş.

ben kullandığım için tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 12 Ağustos 2008; 5:38:59 >

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.

• arçelik kendi üretmiyor bütün parçaları çinden getirip burada montajlıyor...

Orjinalden alıntı: deli_yek

arçelik kendi üretmiyor bütün parçaları çinden getirip burada montajlıyor...

+1

Vestel de aynı şekilde
  • bu klimayı alanın aklına yanıyım ben bunu bi sene daha klimasız geçirip seneye vestelin klimalarından alırım
  • northair marka klima komşumuzda var o taktıralı 2 sene oldu tık demeden buz gibi yapıyor odayı hiçbir problem cıkarmadı şimdiye kadar eksi yanı D enerji tipi olması , ama şuda var A sınıfı klimalar 750 YTL'den başlıyor aşırı pahalı ... enerji tüketiminde ise 1 ay boyunca her gün 10 saat çalıştığında A sınıfı ile D ınıfı arasında faturaya yansıyacak fark 15 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 13 Ağustos 2008; 11:41:38 >

Orjinalden alıntı: Extralarge

Klima diye alınacak bir ürün değil. Kalitesiz beş para etmez. Ne kullandığı gaz çevreci nede malzemesi kaliteli.

çevreci gazlar yani r410 gazı kullanan klimalar iyi soğutmuyor eski r22 gaz kullananlar çok daha iyi soğutuyor ama

Orjinalden alıntı: helsloot

northair marka klima komşumuzda var o taktıralı 2 sene oldu tık demeden buz gibi yapıyor odayı hiçbir problem cıkarmadı şimdiye kadar eksi yanı D enerji tipi olması , ama şuda var A sınıfı klimalar 750 YTL'den başlıyor aşırı pahalı ... enerji tüketiminde ise 1 ay boyunca her gün 10 saat çalıştığında A sınıfı ile D ınıfı arasında faturaya yansıyacak fark 15 YTL

300YTL klimanın kendisi.

2 Yıl boyunca oluşacak elektrik tüketim farkı : 15YTL * 24 = 360YTL. Buna bu süre içinde gelecek sallama elekreik zamlarını da eklersek 20YTL den380YTL diyelim.

300+380YTL = 680YTL

Valla demirdöküm klimaları ne kadar kaliteli bilemem ama daha hesaplıya geliyor.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=160215&productid=evdemiraplus9

620YTL bu klima. Kargo da istanbul içine 12YTL tutuyor. Diğer şehirler için 50YTL bile desek. 570YTL ediyor ve montaj dahil fiyat bu.

Bu tip ürünlerde 2 yıllık bir kullanımı esas almak gerekir. Zira genelde evladiyelik dediğimiz en az 5-6 sene gibi kullanım ömürleri için alınıyorlar.

Tabi bu iki yıl içinde çok daha önemli bir şey sağlamış oluyorsunuz. Daha az enerji dünyaya daha çok yardım.

NOT : Fiyat günlük 10 saatlik bir kullanım için. Tutar daha az kullanana daha az. Daha çok kullanana daha çok yansıyacak elbette. Ve elektriğe gelen zammın da 20YTL den baya fazla etkileyeceğini düşünüyorum ülkemiz koşullarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 14 Ağustos 2008; 1:06:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zRx

quote:

Orjinalden alıntı: sondurum

quote:

sıradan marka ne demek ?

arçelik ve vestel klimalarını kendi üretiyor.

hiçbir yerli marka klimasını kendisi üretmiyor, üretemezde, maliyetlerinin altından kalkamazlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.