Şimdi Ara

Klavyeye nescafe damlaadı ne yappmamm llazımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyleer klavyenin hesap makinesi tuşlarının oraya ufak bi nescafe damladı.bende bozulursa o tuslar bozulur diye ciddiye almamıştım ama ne alakaysa orta enter ve onunn altındakii satırdakkii tusllar kafayı yedi.yön tuslarına basınca bekleme modu falan diyo.yeni klavye almadan bu sorunu düzeltmenin bi yolu var mıdır.

sistem aaraçları-ekran klavyesi ile yazıyorum.bazı harfleri 2 keree yazmışım çünkü benim fare deli aslıında çift tıklıyo sinir eddiyo keşşke buna dökülseydi kahve hiç üzülmezddimm.

• Em onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GİDİŞ İSTANBUL - İZMİT - BOLU - ANKARA - ÇORUM - AMASYA - SULUOVA - REFAHİYE - ERZİNCAN - TERCAN - ERZURUM - ARDAHAN
    GELİŞ ARDAHAN - ERZURUM - TERCAN - ERZİNCAN - REFAHİYE - SULUOVA - AMASYA - ÇORUM - ANKARA - BOLU - İZMİT - İSTANBUL
    YER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK
  •  Klavyeye nescafe damlaadı  ne yappmamm llazımm

• quote:

Orijinalden alıntı: EwRe31

beyleer klavyenin hesap makinesi tuşlarının oraya ufak bi nescafe damladı.bende bozulursa o tuslar bozulur diye ciddiye almamıştım ama ne alakaysa orta enter ve onunn altındakii satırdakkii tusllar kafayı yedi.yön tuslarına basınca bekleme modu falan diyo.yeni klavye almadan bu sorunu düzeltmenin bi yolu var mıdır.

sistem aaraçları-ekran klavyesi ile yazıyorum.bazı harfleri 2 keree yazmışım çünkü benim fare deli aslıında çift tıklıyo sinir eddiyo keşşke buna dökülseydi kahve hiç üzülmezddimm.

Sulalen raadsa no problem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandalenaa

Em onu

Bunu yazmak için girmiştim şimdi gidiyorum

Orijinalden alıntı: yekialem

Kahva sekerliydiyse at cope gitsin.. Yok sekersizsa kirutursan bisi olmaz.. Pirince falan yatir.. Ciddiyim

şekerliydi.ya klavyenin en ucuna damladı orası değilde ortası çalışmıyor.*B* tuşuna basııyorum *VB56* yazııyor yön tuslları teki işe yaramıyor diğeri / işareti koyuyo .elektrik süpürgesi tuttum kablonu çıkarıp taktım dökülen yerdekkii tuşların orayı ttemiizledim ama olmadı.

• geçen gün laptopa yarım bardak kahve döküldü.hemen kapatıp bataryayı adaptörü falan çıkarttım.yan yatırıp saç kurutma makinesiyle iyice kuruttum.saç kurutma makinesini o kadar yüksek seviyede ve yakın bir şekilde çalıştırmışımki bazı tuşlar yamulmuş bilgisayar şu an eskisinden daha iyi çalışıyor

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • Öncelikle konu yanlış yerde.

Laptop klavyesi ise yolları bozmuştur sökülüp alt yollarının temizlenmesi gerekiyor bunuda ancak bir bilgisayarcı yapabilir senin yapabileceğin birşey değil

Orijinalden alıntı: Alkaris

laptop klavyesi mi yoksa normal klavye mi? normal klavye ise sök tuşları ıslak bezle temizle, notebook klavyesiyse sökmeye calışma tuşları kırabilirsin bırak kurusun.

normal klavye - şimdi söküyorum klavyeyi içinden neleer ççıkacak meerakk eddiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.