Şimdi Ara

Klavyede f ve j harfleri neden yavaş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavyede a harfine basılı tutunca daha hızlı hareket ediyor ama f harfi biraz daha yavaş hareket ediyor.Bu durum bir bende mi var ?

• Arkadaşlar con isminde neden dosya acamadığınızı size söyleyim; Microsoft’u yaratan kişi Bill Gates‘e küçüklüğünde arkadaşları hep con diye seslenirlermiş ve Bill Gates’de bu isimden nefret etmiş onun için Windosu işletim sistemini tasarlarken con isminde bi dosya açılmasını yasaklamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet denedim, dediğin gibi yavaş

Orijinalden alıntı: disparity

a daha geniş bir harf j ve f daha dik o yüzden öyle geliyor. yazma hızları aynı

diyecektim sen demişsin..
  • Günün birinde bilimin keşfetmediği konu kalmayacak ve o zaman keşfetmeye devam edebilmek için bazı sırlara ihtiyacımız olacak. İşte bu o sırlardan biri. Hemen silmen lazım şu anda geleceğimizi tehlikeye atiyorsun ve farkında değilsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana oyle geliyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: seanparker

Arkadaşlar con isminde neden dosya acamadığınızı size söyleyim; Microsoft’u yaratan kişi Bill Gates‘e küçüklüğünde arkadaşları hep con diye seslenirlermiş ve Bill Gates’de bu isimden nefret etmiş onun için Windosu işletim sistemini tasarlarken con isminde bi dosya açılmasını yasaklamış.

Gerçek değil bu. Dosya uzantısı olduğu için. Ve istenilirse cmd ile yapılabiliniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.