Şimdi Ara

Klavye harfleri atlıyor (dizüstü bilgisayar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. yaklaşık 3-4 ay önce vestel top-notch dizüstü bilgisar(arkasında da küçük bir ekran olan model) aldım. ancak başlıkta da belirttiğim gibi klavyeyle ilgili birsorunum var. yazı yazarken klavye bazı harferi(sadece harf değil tabi space'e bastığımda bazen onu da) atlıyr. çok hızlı da yzmıyorum gerçekten. hatta bu sorunu bildğimden tuşlara sert basmaya gayret ediyorum. ama bazen iki harf brden atladığı bile oluyor. sebbi sizcene olabilir? interntte biraz aştırdım ama bu tarz problemler genelde kablosuz klavyelerde yaşanmış hep, bu yüzden başlıkta da dizstü olduğunu belirtme ihtiyacı duydum. msnde ya da bu tarz platformlarda yazdığımın üzerinden 1 kere geçip düzeltmekten bıtım artık lütfenyardım edin.

    evet üstte yazdığımı şöyle bir okudum da. yazıdaki hatalar herşeyi anltıyor zaten. bu yüzden düzeltmiyorm hatları, umarım kurallara aykır değildir.







  • kendi mesajıma cevap yazıp yukarıya çıkarmayı hiç sevmiyorumama gerçekten yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. bir fikri/çözüm önerisi olan yok mu acaba?
  • bendede var aynı sorun yeni başldı sini bozucu ......... yok herald bilenkimse
  • 1- Klavye flexi kablosu yerinden çıkmış yada oynamış olabilir
    2- Klavye arızalıdır.
    3-Anakart arızalıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.