Şimdi Ara

Klavye Delikanlıları - Show TV

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konusu: Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıtasıyla dile getirip bir de üstüne para kazanıyorlardır. Yani kısaca “TROL” olmuşlar. Bayram’ın kuzeni ve bizimkilerin tam tersi bir karakter olan Kuzen Volki Amerika’dan dönmüştür. Dijital dolandırıcılık yapmak için takım kuruyordur. Bayram ve Kerem’i peşinden sürükleyerek yeni nesil bir dolandırıcılık şebekesinin içine sokar. Takımda bir eksik kalmıştır; Seyran. Güzelliği ve zekası sayesinde bir dolandırıcılık abidesi olan Seyran da ekibe katılır. Özellikle zengin insanları kredi kartları üzerinden dolandırmayı hedefleyen ekibimizi uzun soluklu, bol maceralı ve aşırı komik bir yolculuk bekliyordur.




    Yapım: Süreç Film

    Yapımcı: Ali Gündoğdu

    Yönetmen: Yahya Samancı

    Senaryo: Murat Şeker, Ali Tanrıverdi

    Oyuncu Kadrosu: Rasim Öztekin, Ali Barkın, Uraz Kaygılaroğlu, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay, Mert Asker.




    Tanıtım:






    Hiko Dayı (Rasim Öztekin): 44 yaşında. Üç tane aynı model pijama kumaşından şalvarı vardır. Sürekli tek renk tişört ve spor giyer. Kafasında kasket. Elinde tesbih. Gözünde güneş gözlüğü. Genç derviş.

    Gelir kaynağı yok. Geçim derdi yok. Yaşama kaynağını insanların hayatını düzeltmeye çalışmaktan alıyor. Müdahaleci. Baskın karakter. Yolunu bulur. Yaşadığı aşkı yüreğine kazır. Kederinde ortağıdır neşenin olduğu gibi. Kulübede yaşar. Aforizmaların üstadıdır.

    Eski sevdası Nergis yıllar sonra tekrar karşısına çıkınca bir süre afallar ama mahalleye yeni taşınacak olan Eczacı Ece hanım, Onun hikayesini finale taşıyacak olan kadındır.

    Hiko dayının hikayesinin finali bir kitapçıda hayranlarına kendi yazdığı kitapları imzalarken sona erecektir.




    Bayram Eliaçık (Ali Barkın): 27 yaşında.
    Memleketi Sivas. Yabancı dili internete yetecek kadar.
    Medeni durumu eksinin altında buzlanmış bekarlık.
    Sosyallik seviyesi “Asosyellik” mertebesinde.
    İç durumu Eziklikten hallice.
    Öğrenim durumu bilgisayar programcılığı mezunu.
    Askerliği yok.
    Mesleği profesyonel “TROL”lük.
    Favori cümlesi “Falanlara filanlara gelmeyelim” dir.
    Bayram daha ilk doğduğu andan itibaren anne ve baba baskısı ile büyümüş genç bir kardeşimizdir.
    “Koşma oğlum terlersin, terlersen hasta olursun, hasta olursun doktor masrafı çıkar”, “Oğlum biz sana güveniyoruz, arkadaş çevrene güvenmiyoruz” diye diye çocuğu farkında olmadan asosyal bir vaziyete getirmişler. Ezik olmuş. “Bu çocuk tam olmamış” denilebilecek modellerden.

    İnsan içinde nasıl davranacağını bilemeyen, kalabalığa gelemeyen, insanların yüzüne konuşamayıp, bilgisayardan söven bir klavye delikanlısı olmuştur. Hatta bir “TROL” olarak bu işten para kazanıp Amerika’ya kaçmak için yeterli parayı biriktiriyordur.

    Daha bir kızın elini tutmamış, bastırılmamış cinselliği bir yanardağ kıvamında olan Bayram’ın en yakın arkadaşı çocukluktan beri Kerem’dir.

    Hayatındaki gizliden gizliye en büyük düşmanı ise amcasının oğlu Kuzen Volki’dir. Kuzen Volki, Bayram’ın yapmak isteyip yapamadığı her şeydir. Kuzen Volki çarpan elaman ise Bayram yutan elemandır. Küçüklükten beri aile içinde her zaman ikisini kıyaslamışlar. Bayram her zaman hükmen mağlup olmuştur. Kuzen Volki, Bayram için verilmeyen buz gibi penaltısı, yan hakemin kaldırdığı yanlış ofsayt bayrağıdır.

    Bayram’ın bilgisayar başındaki macerası süredursun, bir de babasının onu adam olsun diye verdiği oto tamircideki çıraklık görevi devam ediyordur. Bir an önce Amerika için gerekli parayı toplaması ve topuklaması lazım. Artık katlanamıyor ve zaman hızla ilerliyordur.

    Hikayemizin gidişatı Bayram’ın hayatına önce Kuzen Volki, sonra ilk aşkı olacak Seyran ile iki okkalı tokat patlatacak ve Bayram’ın hikayesini kendi hayal ettiğinden çok başka bir noktaya götürerek adam olmasını sağlayacaktır...




    Kuzen Volki (Uraz Kaygılaroğlu): 29 yaşında. Sivaslı.
    Sosyal olmanın delisi.
    Asosyelliğin bir numaralı düşmanı.
    Her şeyi bilen adam.
    Kızların Volki’si...
    Çakal’ın önde gideni.

    Küçükken dayısını örnek aldığı için bu hale gelmiştir. Üzerinde anne babadan çok dayının emeği vardır. Özgüveni her daim tavandadır. Ukala’nın önde gidenidir. Dünya yansa umurunda olmaz. Para kazanmak için her şeyi yapar. Nerede çakallık var orada o var. Çok rahat adam satar. Kısacası kötü örnektir. Ama içinde bir yerlerde gizli bir hikaye vardır; onu kötü göstermeyen... Kuzen Volki böyle gelmiş böyle gider. Hayali sınırsız güce ulaşan zengin ve kafasına göre takılan bir adam olmaktır.




    Seyran (Vildan Atasever): 28 Yaşında. İzmir’li. Tam bir İzmir kızı. Yeri geldiğinde çok rahat yeri geldiğinde de tersi pis modellerden. Yetişme yurdunda büyümüş. Okumuş. Okuduktan sonra okulun idari personeli olmuş ve zengin öğrencilere çaldığı sınav sorularını satarak ekstra kazanç sağlıyor. Tam bir dolandırıcı. Güzelliği kusurunu örten kadınlardan. Yetimhaneden beraber kaçtığı çocuk ile aşk yaşamış sadece. Çocuk bunu ortada bırakıp ortadan kaybolunca kendi başının çaresine bakmış ve bugünlere gelmiş. Erkeklerden nefret ediyor. İyi ve kaliteli yaşamaktan asla vazgeçmez. Her zaman şıktır. Yemeğin iyisini yer. Beyaz şarap ve şampanya sever.

    Yıllar sonra karşısına çıkacak olan Bayram, Seyran’ın aşk ile ilgili aradığı ilacı bulmasını sağlar. Ömrü uzayacaktır...




    Kerem Topuz (Kaan Yıldırım): 28 Yaşında. Memleketi Bulgaristan. Yabancı dili “Havar yu navar yu” kıvamında. Türkçesini bildiği 20 kelime ile yetinecek kadar mütevazi.
    Medeni durumu karışık. Atarlı bir partner. Yanlış tercihlerin kurbanı. İçindeki safı görecek kızı bir türlü bulamıyor. Arabesk MODE ON.
    Sosyallik seviyesi mecburi konuşkan. Çenesi düşük.
    İç durumu kısa yoldan köşeyi dönmek arzusuyla yanıp tutuşmaktan hallice.
    Öğrenim durumu açık öğretim İşletme. Askerliği yok.
    Gündüz sütçü-peynirci, akşam korsan taksi, gece TROL.
    Favori kelimesi ise dilinden düşüremediği “BABOŞ” tur.

    En az Bayram kadar sıkıntılı bir aile yapısı mevcuttur. Pısırık ve kimseye laf geçiremeyen bir babaya, otoriter ve dediğim dedik olmaya çalışan bir anneye sahiptir. Agresifliği ve sorgulayıcılığı buradan gelir. İlişkilerden korkuşu annesinden, hayattan korkusu ise babasına benzemekten gelir.

    En yakın arkadaşı aşağı yukarı aynı kaderi paylaştığı Bayram’dır. Hayatta en değer verdiği varlık ise kardeşi Tahir’dir. Her kardeşin böyle birabim olsun diyeceği türden bir abi ve Hikayemize tat katacak bir “abi-kardeş” hikayesi.

    Kerem’in hayali ise bir sürü plaka sahibi olup oturduğu yerden para saymaktır.




    Selen (Selen Seyven): Sosyal medyadaki yaşamın müptelası. Özenti hayatların hastası. Sevgilisi Kerem ile çocukluktan beri beraber. Ya sevdiği adamı ya da özendiği hayatı tercih edecek.
    Kabuğundan sıyrılmak isteyen yeni nesil bir kadın..




    Güneş Kirte (Seray Sever): Bir dakikası bir dakikasına tutmayan bir ayarsızlık abidesi. Ne yapacağı kestirilemez güçlü bir kadın. Silah tutan suç şebekelerine inat, işini eğlenerek yapan ve yaptıranlardan.

    Temizeller Suç Çetesinin lideri...




    Veli (Sinan Çalışkanoğlu): Genç yaşlarında bir inşaatta çalışırken, şantiyeden çaldığı malzemeleri satarak para kazanmış ve çok zengin bir müteahhit haline gelmiştir. Çok zengin olmasına rağmen mahalleliye şekil olsun diye oturduğu semti değiştirmemiş.
    Hayattaki her şeyin parayla satın alınabileceğini düşünen sempatik bir antikahraman...




    Semiha Topuz (Gül Onat): Kerem’in annesi. 48 yaşında. Dul bir kadındır. Dul bir kadın olmanın yanı sıra geçmiş ile olan muhasebesinden bir türlü kurtulamıyordur. Kendisine kızıyor ama bunu içinden yaşadığı için dışarı belli etmiyordur. Kocasına kızıyor. Bütün suçu ona yakıyor. Gizlice onun hayatını sosyal medya üzerinden takip ediyor.

    Semiha bu saplantısından süreç içerisinde kurtulacak ve kendisini hayata bağlayacak Hayati ile tanışacaktır. Hayati Bey bulduğu manzarada oturup tablo çizen ve tablolarını sağa sola satarak para kazanan bir ressamdır.
    Looser bir adam. Semiha’nın oğlu Kerem ile çatışması bu ilişkiden sonra başlayacaktır ama zamanla Hayati beyin tatlı dili ve tecrübesi Kerem ve Tahir’de yıllardan eksik olan baba eksikliğini kapatacaktır.




    Kamil Eliaçık (Cengiz Küçükayvaz): Bayram’ın cimri babası. 53 yaşında.Tuhafiye dükkanı var. Kemer sıkma politikalarıyla meşhur. Babası har vurup harman savuran bir adam olduğu için tam tersi bir evlat olmuştur. Babasının hatalarına düşmemek için.

    Hayali Yıllarca kemer sıkma politikasıyla biriktirdiği paralarla Ayvalık’tan bir yazlık alıp orada yaşlanmak. Karısı Neriman ise tek ve en büyük ortağıdır.




    Neriman Eliaçık (Filiz Taçbaş): Bayram’ın annesi. 50 yaşında. Aslında tek isteği oğlunun mutlu bir hayat sürmesidir ama bunu belli edemeyecek kadar duygusaldır. Kocasının peşine takılmış kemer sıkma politikasının arkasından gidiyor. Kendini eve ve Tuhafiyeciye kapatmıştır. Farkında olmadan hiçbir şey yapamayan bir kadın haline gelmiştir. Hikayemiz ilerledikçe önce insan sonra kadın olduğunun farkına varacaktır. Hiç yapmadığı şeyleri yapıp, bugüne kadar ertelediği hayallerini gerçekleştirecekti.

    Neriman’ın hikayesi kocasının dünyasına hapsolmuş bir kadının kendi benliğine firar etme mücadelesidir.




    Nergis (İpek Tenolacay): Hiko dayının ilelebet sevdası. Sorumsuz biri olması sebebiyle Hiko'yu terk edip gitmiş ve aşklarına virgül koymuştur.

    Güzelliği kıskanılasıca, maceracı ve gezgin...




    Tahir Topuz (Mert Asker): Hayattaki tek rol modeli abisi Kerem’dir. Okumak dışında başka bir çaresi olmadığına inanıyor ama gençliğini de ıskalamak istemiyor. Lise 3 çağında bir delikanlıdır. Duygusal. Aşık. Romantik. Aynı zamanda arkadaşlarının örgütleyicisi. Lider vasıflı. Kendi içinde küçük dertleri olan bir genç.

    Türkiye’nin sayılı mühendislerinden olacak. Yurtdışında namı duyulacak ve memleketin göğsünü kabartacak. Abisi ve annesine hediyelerin en büyüğünü verecek. Sorunlu ve çok zengin bir ailenin kızı olan Sıla ile güzel bir aşk yaşayacak. Kaderi onunla bağlanmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 27 Ekim 2017; 13:41:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Vildani severiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istırırız yazın öyküsü güzeldi bakalım bu nasıl olacak showtvde sıkıntı
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Boyu kisa sevmedim ben

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uraz Kaygılaroğlu, Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Ali Barkın, Vildan Atasever, Gül Onat, Seray Sever, Selen Seyven kadro gayet güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 12 Ekim 2017; 15:47:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsim sıkıntı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uraz Kaygılaroğlu sevdiğim bir oyuncu. Kadro da güzel. Bir göz atarım bu diziye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selen seyven varsa izlenir ama tutmaz böyle dizi ismi mi olur olum kim bilir kaç para bağlamışlardır koydukları isme bak. Max 5 diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım:






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uraz iyi bir oyuncu fakat bazen kötü hallere düşüyor . Önceden P7,EH ve BC dizilerinde oynamıştı. Hatta BC'de oyunculuğuyla başrol oldu sayılır. Bunda direk başrol olması güzel olmuş.

    Dizinin uzunluğuna bağlı izlerim.
  • ahmet mumtaz taylan ve rasim oztekin icin bakacagim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede çekiliyor acaba?
  • istanbul üsküdar selimiye diyen vardı.

    salı başlıyor iyi o günüm boştu ...

    bu arada atv-star dizileri ne kadar vasat ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 21 Eylül 2017; 18:1:37 >
  • Bugün 10-15 dakika izledim, güzel bir diziye benziyor. Ulan İstanbul'un farklı versiyonu olmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ilk defa bir türk dizisini aralıksız izledim. Bence bu dizi bozmazsa izlenir. Hele Seray Sever varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu yerli diziyi çok sevdim.Absürt komedi,espriler gayet yerli yerinde,ve İçerde(Departed uyarlaması) sonrası ilk defa diziyi TV'den takip edeceğim.Görüntü yönetmeni,kurgu her şey komedi ağırlıklı diziye göre çok başarılı buldum.
  • dün gece tekrarına denk geldim gece 3e kadar izletti kendisini sonra uykuya yenik düştük artık espriler ve oyunculuklar önceki ülkemiz dizilerine göre gayet güzel geldi bakalım bikaç bölüm daha böyle giderse baya izlenir
  • Bende showtv nin sitesinden sansürsüz olarak izledim hoşuma gitti dizi akıcılığı güzel umarım bozmadan devam eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansürsüz puhudan izledim çok iyiydi ya ulan istanbuldan sonra keyif alacağınız bir dizi....oyuncular iyi 1,2 çekim hatası olsada süper yerinde küfürler vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 5 Ekim 2017; 14:15:48 >
  • İsmine aldanmayın. Kesinlikle kötü dizi değil. Kendi türünde çok iyi bence. Şevkat Yerimdar denen diziden kat kat daha iyi. Kadro da güzel. Bozmazsa izlenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.