< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
26 suç kaydı. Abi böyle adamlar şeyini sallaya sallaya memlekette dolaşıyor. İmamoğlu gibi adamları sırf siyasi rakip diye gizli tanık zırvalıklarıyla somut kanıt olmadan içeri alıyorlar.
58 bin TL hesap çıkarıp dolandırmaya çalışmış ormanın çocuğu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
özellikle çocuk tacizcisi, tecavüzcüler, seri katiller ve çocuk katilleri için eski günlerde olduğu gibi geri dönüşü olmayan tek yönlü yolculukların yapıldığı yıllardaki gibi bir hizmeti geri getirmek şart. |
|
|
|
polis ibb şoför kartı kontrolü yapsa bunun gibiler taksi kullanamaz. ama yapmıyor. |
|
|
Bayramın 2' inci günü çocukları otogardan aldım. 5 km mesafedeki eve götürebilmek için Martı' dan paylaşımlı araç aradım "Yoğunluk var" dedi. Martı' dan taksi çağırayım dedim "Yoğunluk var" dedi yine. Bir ara otogarın önünde bekleyen sarı taksinin yanına gittim: "Abi nereye?" "Dudullu" "Abi ben Sabiha Gökçen' in taksisiyim oraya gideni alabilirim, kusura bakma" deyip taksi kapısında yazan "Sabiha Gökçen Taksi" yazısını işaret etti. Sinirlerimi çocukların yanında dışa vurmak istemedim. Çocukları da alıp ana caddeye çıktık, belki otobos bulabiliriz diye. Neyseki çok beklemeden yoldan geçen bir taksi bizi aldı da sorunsuz eve varabildik... |
|
|
Sadece taksiciler değil, insafına kaldığınız her esnaf sizi bağırta bağırta yolar. 1 ay önce kombi bozuldu servis çağırdık, adam 2000 parça 1500 işçilik dedi verdik parasını gönderdik. Parçanın resmini çekip internette arayınca 100 lira olduğunu görüp adamı aradım. Adam "ben en kalitelisini taktım" diye sıkmaya başladı. Ulan parçayı zaten kombi firmasının kendisi üretiyor orjinal yada yan sanayi değil bir tane sensör var her yerde aynı fakat adama laf anlatamıyorsun. Allah belanı versin dedim kapattım telefonu yüzüne. Bu adam o taksicilerin kombici versiyonu işte. |
|
insanlar arabanın önemini anlamıyor hala toplu ulaşım falna diyor işte, 200 250bin tllik araban olsun kimseye muhtac kalmamak dünyanın en iyi seyi. bi kere 50 liram vardı 60 liralık yere gidecektim, abi dedim 50 liralık gidelim yazınca dön yok dedi. diyen de 65 yasında moruk taksici. sorsan para kazanamıyoz şu bu 45980 tane şey söyler. gittim 40 derece sıcakta yokuşta kaç kilo valiz çektim. Allah kimseyi bunlara muhtaç etmesin, iyi taksicileri de kötüleştiriyorlar.dünyanın hicbi yerinde para ödeyip hizmet alamadığın bi sektör yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 4 Nisan 2025; 15:45:25 > |
|