Şimdi Ara

KKTC Telsim'den Süper Kampanya.Bizde İsteriz. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syruse

    bunu bende merak ettim "Acaba kktc'deki arkadaşıma telefonları aldırsam Türkiye'de kullanabilir miyiz,sim kilit var mıdır?"


    sim kilidi olsa ne yazar. 2 dakkada çözüyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

    müthiş kampanya gerçekten bravo kktc telsime

    yanlız isim olayına benimde canım sıkılıyor.kktc vodafone olmalı artık.


    İsim konusundA Telsimin KKTC de kötü bir imajı olmamasından kaynaklanıyor bu isim..

    Türkiyede TELSİM "ÇEKMİYOR" imajı olan bir operatördü..

    KKTC Telsim resmi kayıtlarda KKTC VODAFONEDUR..

    Bunu yunanda biliyor ingilizde biliyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SNIPER82

    Vodafone kıbrısı tanımadığı için mi orada Telsim adı altında faaliyetine devam ediyor meraktan soruyorum karışıklık olmasın




    Yanlış olmasın Rum kesiminde vodafone olduğu için Rum kesimi istemedi Vodafonu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: <flame>


    100 knt 5 tl suna bak ya

    bız nıe 20 lıra verıoz ya..tel.e bu kadar cok para veren tek ulkeyız sanırm..

    dıger ulkelerde kampanyalar super...hatta bırınde haftasonları bedava konsuo ınsanlar bırbırleryle



    eee operatörlerin sucu yok 5milyona yüzde 18kdv yüzde 8ötv bilmem ne telsiz tlfn kullanma bilmem kablosuz bandrol vergisi bide kntrü satan is yerlerinin kazanci oldumu sana 20milyon hep vergi hep vergi bu bilgilere türkcelin her tarife ücreti bılgilerin altinda bulabilirsin yada faturali hat kullanicılarin bi faturasini incele ve gör vergileri yuh cok yüksek vergiler ülkemizde
  • faturalı bir K.K.T.C TELSİM abonesi Türkiye'ye geldiğinde hattından bir TURKCELL abonesini ararsa dakikası 0,96 tl..
    faturalı bir K.K.T.C TELSİM abonesi Türkiye'ye geldiğinde hattından bir VODAFONE abonesini ararsa dakikası 1,10 tl..
    Kıbrıstaki telsimi TURKCELL almış olmasın
    http://www.kktctelsim.com/index.asp?menu=tarifeler.faturali.yurtdisidolasim
  • Keşke bizde faydalanabilsek , süper bi kampanya
  • Geçen yıl mayıs ayında turkcelın bimeks ile ortaklaşa yaptığı nokia 1200 kampanyası da güzeldi. Yeni bir faturali hat alana ya da numarasını faturaliya taşıyana hediye etmişlerdi. 4 tane mi ne almıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orcunsau

    Benzin ucuz, kontör ucuz, arabalar ucuz. Tabi en büyük nedeni vergilerin bizim ülkemizdeki gibi halkı dürtecek kadar olmaması. Demekki bir mal o fiyatlara satılınca da kâr edilebiliyormuş.


    satılan en ucuz telefondan alınan vergi(ÖTV) minimum 40 TL olunca böylesine avantajlı bir kampanyanın yapılmasını beklemek gerçekçi değil.

    http://www.turk.internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=24035
  • KKTC Telsim (Vodafone) Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ulubay, ülkedeki cep telefonu (GSM) sektöründeki vergilerin çok yüksek olduğunu belirterek, hükümete vergilerin düşürülmesi için çağrıda bulundu.
    Halkın ödediği faturanın yüzde 50’sinin vergiye gittiğini kaydeden Ulubay, vergilerin düşürülmesiyle tarifelerin de aşağıya çekileceğini ve bunun vatandaşın yararına olacağını ifade etti.
    Vodafone’un yatırımlarının 2010 yılında da süreceğini ifade eden Ulubay, gelecek yıl da kazandıkları paranın tümünü KKTC’ye yatırmaya devam edeceklerini söyledi.
    Yatırımları artırabilmeleri için vergilerle birlikte ara bağlantı ve sonlandırma ücretlerinin aşağılara çekilmesinin şart olduğunu anlatan Ulubay, rakip operatör KKTCELL’in de aynı dertten muzdarip olduğunu belirtti.
    Vergilerin ve ara bağlantı ücretlendirmelerinin düşürülmesiyle şu an abonelerine kendilerinden ucuz konuşma imkanı sağlayan güneydeki CYTA-Vodafone ile rekabet edebilecek konuma geleceklerini anlatan Ulubay, “Vergilerin düşmesi vatandaşa yarar ve güneyden kontörlü kart alıp yurt dışını aramaz. Buradan konuşur hem devlet kazanır, hem de kendisi” dedi.

    “Vatandaşın cebini düşünüyoruz”

    KKTC Telsim (Vodafone) Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ulubay, gelecek planlarını KIBRIS’a anlattı.
    Ulubay, 2010 yılı stratejilerinin farklı alanlarda faaliyetlerini sürdürmek olduğunu kaydederek, güncel piyasa koşulları ile sektördeki dünya genelindeki gelişmelere ayak uydurabilmek için içte ve dışta bir takım değişiklikler yapacaklarını kaydetti.
    Ulubay, 2G’de yatırımların tamamlandığını kaydederek, dünya genelinde 3G’yi uygulayan ilk operatör olarak bu global tecrübeyi KKTC’ye de yansıttıklarını ve sektörde şu anda önde olduklarını iddia etti. 3G’de kapsama ve kapasite yatırımlarının devam edeceğini kaydeden Ulubay, kullanım arttıkça kapasitenin artırılacağını, satış tarafında ise ülkedeki mağaza görüntüleri ve yeni noktalarda bulunma gibi yeni bir yapıya gidileceğini söyledi.
    Abone, tarifeler ve abone iletişimi konusunda son üç ayda büyük ataklar yaptıklarını ifade eden Ulubay, yatırımların sürekli devam edeceğini ve dönemsel olarak abonelere en uygun fiyat ve servisleri sunmayı amaçladıklarını belirtti.
    Ulubay, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’un bilişim adasına destek verdiklerini kaydederek, Vodafon’un global tecrübesini herkesle paylaşmaya hazır olduklarını belirtti.

    “Vergi oranlarında haksızlık var”

    KKTC’de internet sektörü ile ilgili bir sıkıntıları olduğunu ve bu sıkıntıyı rakip GSM operatörünün de yaşadığını anlatan Ulubay şöyle devam etti:
    “Vergi oranlarında bir haksızlık vardır. GSM operatörlerinin ödediği vergilerle internet servis sağlayıcıların ödemiş olduğu vergiler arasındaki haksızlığın düzeltilmesi gerekiyor. Bir ada ülkesi olmamıza rağmen ve ülkeye daha fazla yatırımcı gelmesini istememize rağmen vergi oranlarımız çok yüksek. Hükümetin, sektördeki vergi oranlarını tekrar değerlendirip daha fazla yabancı yatırımcıyı çekebilmek için düşürmesi gerekiyor. Burada da internet sağlayıcıları ile bizim aramızdaki vergi dengesizliğini dengelemesi gerekiyor ki biz haksız rekabete maruz kalmayalım.”
    Ulubay, rakip GSM operatörü ile aralarındaki en büyük iki farkın olduğunu kaydederek bunun birincisinin daha avantajlı ve abonenin cebine katkı sağlayacak çok daha uygun ve avantajlı paketlerin olması, ikincisinin ise şeffaflıklarından kaynaklandığını belirtti.

    “3G’de iddialıyız”

    Ahmet Ulubay, 3G’deki network ve internet kalitesi konusunda iddialı ve çok daha kaliteli olduklarını belirterek, bu yüzden halkın kendilerine büyük destek verdiğini söyledi.
    KKTC’nin üçüncü bir GSM operatörünü kaldıramayacağını kaydeden Ulubay, rakip GSM operatörü ile özellikle vergi konularında ortak hareket edebileceklerini belirtti.

    “Vergiler düşerse yatırımlar artar”

    Ulubay, GSM’deki vergilerin çokluğundan şikayet ederek şöyle devam etti:
    “Bizim sıkıntımız rakip şirketimizin de sıkıntısı oluyor. KKTCELL’de ayni konudan dert yanıyor. Onların da yaklaşımı ayni. Bizim yatırımlarımızı artırmamız için bu vergilerin düşürülmesi gerekiyor. Operatörler olarak hizmet veriyoruz ama biz her işi yapamayız. Bizim partnerlerimizin buraya gelmesi gerekiyor ki, birçok farklı konuda katma değerli servisler konusunda ortak çalışabilelim. Bu hem özel sektöre fayda getirecek bir takım uygulamalar hem de devlete katma değer sağlayacak uygulamalardır.”
    Kendilerinin büyük şirket olmalarına rağmen, orta ve küçük ölçekteki şirketlerin buraya gelmesinin zorlaştığını kaydeden Ulubay, sektörün daha da ileriye gitmesi için bu şirketlerin buraya gelmesinin şart olduğunu söyledi.

    “Rakipten önemli bir abone aldık”

    Rakip operatörden Vodafone’a son zamanlarda önemli bir geçişin olduğunu kaydeden Ahmet Ulubay, Vodafone olarak gerçek rekabeti göstermek için burada olduklarını söyledi.
    Aboneye gerçek değeri vererek, abone için gerçek değeri sağlayabilmek adına KKTC’de olduklarını ifade eden Ulubay, “Biz önümüzdeki sene de buraya kazandığımızı buraya yatıracağız. Kapasite, kalite, hizmet noktalarında yatırımlarımız durmadan devam edecek” dedi.

    “Vergiler düşürülürse, aboneye yansır”

    CYTA-Vodafone’un yurt dışı aramalarının çok ucuz olduğunu anlatan Ahmet Ulubay, fiber optikten ara bağlantı ve sonlandırma ücretlerinin düşürülmesi konusunda devlet birimlerine görevler düştüğünü ve ilgili bakanın da kendilerine bu konuda destek verdiğini söyledi.
    Dış dünyayla tek bağlantımızın, Türkiye ile Kıbrıs arasında olan ve buradaki Telefon Dairesi’ne bağlı fiber optik kablo olduğunu hatırlatan Ulubay, “Buradaki tek belirleyici unsur ücret yüksekliğidir. Bunu Telefon Dairesi ile konuştuk ve onlarda ara bağlantı ücretleri ile sonlandırma ücretlerinin düşürülmesine sıcak bakıyorlar. Buradaki ücret yüksekliğini düşürürlerse biz bunları direk olarak aboneye yansıtacağız. Vergiler için de ayni şey söz konusudur. Vergiler yüzde 50 düşürülürse bu aboneye yansıyacak. Böylelikle güneyle rekabet de edebileceğiz” dedi.

    “Mobil TV’de çalışmalar sürüyor”

    Mobil TV’ye ilgiyi şu anda sadece KKTC Telsim’in gösterdiğini kaydeden Ahmet Ulubay, bu konuda aboneleri cezbedici bir takım uygulamalar yaratmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
    3G yatırımlarında ise kalite ve baz istasyonlarda taşıyıcı sayısını artırılmasına yönelik çalışmaların olacağını ifade eden Ulubay, her gün insanların internet kullanımlarının arttığını, bunun da fiber optiğin fazla yaygın olmamasından kaynaklandığını belirtti.
    Ahmet Ulubay, önümüzdeki günlerde sosyal sorumluluk projelerine de imza atacaklarını da söyledi.
    Ekonomik krizin her sektörü etkilediği gibi kendilerini de etkilediğini hatırlatan Ulubay, bunu bahane göstererek yatırımları durduramayacaklarını kaydederek, “Aboneye verdiğimiz avantajları durduramayız. Tüm sektörler için bu geçerli. Operasyonel giderler olan giderleri kısmamız gerekir. Bir müdür 50 metrekarede oturuyorsa 20 metrekareye alışacak. Deri koltuk değil de normal koltuğa oturacak gibi” dedi.

    “En uygun koşullar sunulacak”

    Abonelere en uygun ücretleri sağlamaya devam edeceklerini kaydeden Ulubay, “Vatandaş uyguladığımız tarifeleri biraz izlemek ve ona göre karar vermek istiyor. Burada da haklıdırlar. Şimdi 3 lira ise daha sonra bu 6 liraya çıkacak mı diye şüpheleri var. Emin olsunlar bu değişmeyecek. Biz en uygun koşulları sunup şeffaf olma tarafındayız” dedi.
    Ahmet Ulubay, aboneye sağlanacak avantajlar ve katma değerli servislerin süreceğini kaydederek, Vodafone gibi uluslararası bir firmanın laf olsun diye bir ülkeye yatırım yapmasının söz konusu olmadığını söyledi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.R.E.S.


    quote:

    Orijinalden alıntı: SNIPER82
    Vodafone kıbrısı tanımadığı için mi orada Telsim adı altında faaliyetine devam ediyor meraktan soruyorum karışıklık olmasın

    Hayır. Vodafone Yunanistan'da da faaliyet gösteriyor. Eğer vodafone ismini kullanırsa Yunanlılar küser diye hala telsim ismini kullanıyor.

    Vodafone kıbrısın güney tarafıda da Cyta Mobile adını kullanıyor durum siyasi tabiki ki aynı şekilde Burger King de Kıbrıs ta Burger City ismini kullanıyorhttps://www.cyta.com.cy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanG22 -- 24 Şubat 2018; 13:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.