Şimdi Ara

Kıbrıs Internet | WISP Ana Konu | VDSL geliyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
6
Favori
25.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NP Standard Yıllık fiyat 900TL. 16:00-00:00 arası (upload+download) eğer 3Gb'ı geçerse download 10Mbps'den 5Mbps'e düşüyor, upload ise 2Mbps'ten 1Mbps'e düşüyor. 6Gb geçerse download 5Mbps'den 2Mbps'e düşüyor, upload ise 1Mbps'ten 512Kbps'e düşüyor.
    Maksimum hız 10Mbps olduğundan geceleri de dahil daha yüksek hız vermiyorlar, ama Girne paketlerinde veriyorlar sınırsız hız, sanırım 50Mbps sınırı bile yok ne kadar alabiliyorsa.

    Ana mesajı sonra editleyeceğim.

    edit: Bu paketim bitince Nethouse'a geçmeyi düşünmedim değil fakat daha önceden kullandığım için biliyorum ki sabit hız zor veriyorlar, risk almam lazım para iadeleride yok onların, bu riski alır mıyım bilmem. Multimax'ta ki gibi düşük, sabit ping ve sabit hız istiyorum 7/24.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Mart 2015; 19:37:36 >
  • Ana mesaj güncel, kafa karışıklığına son.
  • Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, ülkede internet erişim hızının artırılmasının önemine ve gerekliliğine işaret ederek, bunun için, başta fiberoptik hat altyapısı olmak üzere devlet ile özel sektörün adımlar atması gerektiğini, bunu sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

    ayrıntılı linkhttp://www.haberkktc.com/haber/tacoy--ulkede-internet-erisim-hizi-artirilmali-101464.html
  • amazoon A kullanıcısına yanıt
    Senelerdir her eve fiber optik hat çekeceğiz derler sonra adamı işin başından alırlar ve fiberoptik ihalesi yatar neden olarakta şu an ki operatörlerin rekabet edemeyeceği ortamı oluşturmak istemiyoruz derler (BULLSHIT). Şimdiyse bu mu?

    edit: Haberi okudum da şu Multimax bile U dönüşü yapıp 10Mbps sabit hız ve günlük kota koyduktan sonra siz eve fiberi unutun derim bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 16 Mart 2015; 18:48:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-FI

    Senelerdir her eve fiber optik hat çekeceğiz derler sonra adamı işin başından alırlar ve fiberoptik ihalesi yatar neden olarakta şu an ki operatörlerin rekabet edemeyeceği ortamı oluşturmak istemiyoruz derler (BULLSHIT). Şimdiyse bu mu?

    edit: Haberi okudum da şu Multimax bile U dönüşü yapıp 10Mbps sabit hız ve günlük kota koyduktan sonra siz eve fiberi unutun derim bence.

    kaç yıldır ortada bir fiber projesi var ama sözlerden ibaret bir türlü icraat ettiklerini görmedim ama eski ulaştırma bakanı kaşif fiber için ödenek ayrıldı dedi ama yeni gelen baakan fiber için ayrılan ödenegi başka bir yere yatırdıgını duydum ne kadar dogruysa




  • gazi magusada yasiyorum, mecburiyetten yillik 4mbit broadmax aldim ama 1 haftadir her gun defalarca aramam ragmen sonunda birini yollatmayi basardim evime, gelen arkadas bilgisayar uzerinden birseyler yapip gitti ve 1 saat sonra tekrar bozuldu. ariza kaydi aldilar ayni gun. cumartesi ve pazar gunu girdigi icin araya -calismadiklarindan dolayi- o dandik internetle kaldim. bugun pazartesi aradim oglen sorun yok dediler yine, aksam uzeri sorunlar baslayinca tekrar aradim 1 saat sonunda telefonu acabildiler (telefon kayitlari duruyor telefonda isteyene gonderebilirim aradigim zamanlari) ve sonunda artik dayanamayip senelik aldigim interneti iade etmeyi istedigimi ve kullandigim sureyi hesaplayip para iadesi yapmalarini soyledim, aldigim cevap tabiki sok etkisi yaratti.
    -yarin ara misafirim var.

    broadmax calisani oldugunu soyleyen arkadasi forumda goruncede bandicamle speedtest sonuclarimi kaydettim, cunku nedense her arayisimda bana yalanci muamelesi yapti bu firma ve artik kanitlamam gerektigine karar verdim.

    kisacasi aman ha! uzak durun bu kan emicilerden. tamamen dolandirici esnaf mantigiyla yaklasiyorlar olaya, surekli lafi dolandirip yarin araya getiriyolar olayi, 1 haftadir gunde en az 3 defa ariyorum insaf be. hiz sonuclarimi da merak edenler icin:

    http://www.speedtest.net/my-result/4235703794




  • hiaxi1907 kullanıcısına yanıt
    Dostum anlıyorum seni fakat yeri burası değil "KKTC Internet ne kullanmalı" konusu var, orası genel bir yer. Burası sadece Multimax için açılmış bir konu.

    Ayrıca bahsettiğin kişiyi tahmin edebilirim adı lazım değil, birkaç kez atışmamız oldu, kendisi seviyesiz ve saygısız bir insan iki üç kez muhatap olup blok ettim gitti.
  • hiaxi1907 kullanıcısına yanıt
    O bahsettgnz kisi ben değilim ben KARPAZ BOLGESİ Sorumlusuyum ofise gitmem ayırca telefonlara bakmam bile Mağusa bölgesi beni ilgilendirmez ben kendi bölgemde verdiğim hizmete bakarım çunku sana nasıl davranılıyorsa banada öyle davranılıyor emin ol artık karısmıyorum cunku ben usandım laf anlatmakdan bunuda X-Fİ salagına iletirsen sevinirm zaten ben ona yüz yüze iletecegm yakında :)
  • aoz1 kullanıcısına yanıt
    ben ne sizi, nede telefonda cevap veren kisiyi tanirim. ben sizin firmanizi tanirim ve tanidigim gune lanet ederim sadece. ayni firmanin farkli bolgelerinde calisanlarinin birbirini umursamamasi da tam broadmaxa yakisir zaten

    neyse arkadasin konusu broadmaxi tartisma yeri degil umarim yakinda magusada bu tarz multimax tarzi firmalar cogalirda bazi firmalarda kendilerine ceki duzen verir.
  • hiaxi1907 kullanıcısına yanıt
    Baska yerden al memnun degılsen ben kendi arkadaşlarma başka yerden aldırdıgım oluyor olmazsa olmaz kardesım yapacak bişey yok benim bir yetkim yok artık Magusada ben soyluyorum burası bakım ıstıyor beni kimse sallamıyor napaım soyle zorlamı ? Ben artık kendi bölgeme yogunlastım kafam rahat artık kimsenin yükü sırtımda değil benim bolgemden 1 tane sikayeti olan varsa bırakırım bu işi.
  • Kullanan var mı Manisa'da? 20Mbps'e kadar diyor, AKN 16:00-00:00 Kıbrıs'la aynı saatlerde yine, 5Gb geçerse hız 3Mbps oluyor.
    Resmi Facebook sayfalarından aldım.
    Kıbrıs Internet | WISP Ana Konu | VDSL geliyor
  • TR ve Almanya serveri pingim... Son günlerde böyle sanırım adadan çıkan fiber hattımız iyileştirilmiş.
    Kıbrıs Internet | WISP Ana Konu | VDSL geliyor
  • Bugun bende MultiMax'e kayit islemlerini yaptim, odemeyi yaptim - bakalim kurulum ne kadara yapilacak ve hizlar nasil...


    Umarim fazla uzun surmez cunku KKTCELL'in verdigi hizmete internet bile denilemiyor :(
  • Ankarada bu tarz firma var mi ? Bu tarz firmalarin tam bir adi var mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EkinE kullanıcısına yanıt
    Operatörlerin verdiği internet hizmeti ev kullanımı için değil zaten eğer kullanım amacın normal günlük ev kullanımı ise operatör internetleri bunun için aşırı sınırlı ve o sınıra ve verdiği hıza görede oldukça pahalı.

    edit: Hızlar Lefkoşa'daysan 10Mbps. Girne'deysen sınırsız. Pingler fiber kalitesinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 2 Mayıs 2015; 16:14:35 >
  • erha-n kullanıcısına yanıt
    Ankara'da var mı bilemem araştırmalısın ama Türkiye'de bunun gibi 2-3 firma var birisi PoyrazWiFi dı, konusu var DH de oradan yola çıkarak diğer firmalarıda araştırabilrisin.

    Bunun adı WISP (Wireless ISP) türkçesi, Kablosuz Internet Servis Sağlayıcı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 2 Mayıs 2015; 16:11:15 >
  • Arkadaşlar Multimaxi Manisada kullanan varmı ? 00:00 ile 16:00 arası 16 saat boyunca akn sınırı olmaması çok iyi gibi geldi bana üstelik hızıda 20mb gayet iyi gibi. Uydunet kullanıyorum şu anda sözleşmenin bitmesine 2 ay var kullanıp deneyimlerini paylaşacak biri varsa bilgilendirebilirmi ona göre bende geçmeyi düşünüyorum.
  • Ben lefkoşada haspolat belediye evlerinde ( uluslararası kıbrıs üniversitesi karşısı ) oturuyorum. Orada multimax, net nice aracılığı ile hizmet veriyor.

    Benim aldığım sonuç bu
    Kıbrıs Internet | WISP Ana Konu | VDSL geliyor


    Testi yaparken evde internete bağlı 4 telefon ve 2 bilgisayar vardı sonuçlar biraz kötü çıkmış olabilir.

    Haspolatta oturup bundan daha iyi değer alan var mı ?
  • Manisa^da Batırdılar
    Anlaşamadılar Yöneticiler olsun pılıyı pırtıyı toplayıp gittiler
    kıbrıs!da durumlar nasıl ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: martısever

    Manisa^da Batırdılar
    Anlaşamadılar Yöneticiler olsun pılıyı pırtıyı toplayıp gittiler
    kıbrıs!da durumlar nasıl ?


    Ciddi misin? Kötü olmuş. Zaten zor iş WISP olmak, sanırım sağlığa zararlıdır değildir tartışmasından anlaşamadılar ki sağlığa zararlı birşey değil ama bizim insanımız anlamıyor ya da yanlış bilgilerle doluyorlar falan.

    Firma zaten Kıbrıs kökenli, burada diğer tüm WISP'ler den daha iyi hizmet veriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 26 Ekim 2015; 16:12:22 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.