Şimdi Ara

Kızlarla iletişimi az olan erkeklerle daha kolay arkadaşlık kuruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıpkı kendim gibi, kızlarla az konusan az iletişime geçen erkeklerle daha kolay arkadaşlık kurduğumu farkettim. Kızlarla normal konuşan erkeklerle eninde sonunda muhabbet tıkanıyor birbirimizden uzaklaşıyoruz. Bu durum niye böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: slobodno

Kendi düşünce tarzına daha yakın insanlarla daha iyi anlaşırsın tabiki.Diğeri sana boş gelir.

Boş gelmekten değilde çekinmekten oluyor. Ama üzerimden atmak üzereyim bu çekingengiliği hissediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Normal birisinin muhabbeti zamanla açılır, sohbete aç olmaz. Ancak sizin cins sohbete aç, dışlanmışlık hissiyle yaşadığı için her saniye bir ilgi bekliyor ya da " şunu desem komik mi olur? Dalga geçerler mi? " gibi gereksiz sorularla muhabbeti açamıyor.

Orijinalden alıntı: ClimbDown

Y#vşak ise boşuna uğraşıyorsun konuşmak için.

Kızlarla iletişimi benden 1 tık ileride olan herkes bu kategoride.

Ben kızlarla konuşmuyorum resmen.

Orijinalden alıntı: RyuRex

Normal birisinin muhabbeti zamanla açılır, sohbete aç olmaz. Ancak sizin cins sohbete aç, dışlanmışlık hissiyle yaşadığı için her saniye bir ilgi bekliyor ya da " şunu desem komik mi olur? Dalga geçerler mi? " gibi gereksiz sorularla muhabbeti açamıyor.

Evet biraz öyle. Nasıl aşabilirim bu durumu?

Kitap falan hikaye baştan söyleyeyim onu. Muhabbet olarak açılmaya önce ailenle başlayabilirsin. Babanla otur yarım-1 saat sohbet et. Espri kabiliyetin yoksa zorlama, espri yapmak arkadaşlığın temel şartı değil. Aklına bir şey geldiyse çekinmeden belirt (Tabi tadını kaçırma). Eğer 1-2 kız ve kızlardan daha kalabalık bir erkek grubu varsa genellikle en büyük p..liklerin döndüğü ortam olur. Karakterinden uzaklaşma bu tür ortamlarda yeter. Özetle kendin ol, kendine güven, sohbet açı olma.

Orijinalden alıntı: RyuRex

Kitap falan hikaye baştan söyleyeyim onu. Muhabbet olarak açılmaya önce ailenle başlayabilirsin. Babanla otur yarım-1 saat sohbet et. Espri kabiliyetin yoksa zorlama, espri yapmak arkadaşlığın temel şartı değil. Aklına bir şey geldiyse çekinmeden belirt (Tabi tadını kaçırma). Eğer 1-2 kız ve kızlardan daha kalabalık bir erkek grubu varsa genellikle en büyük p..liklerin döndüğü ortam olur. Karakterinden uzaklaşma bu tür ortamlarda yeter. Özetle kendin ol, kendine güven, sohbet açı olma.

Ben babamı sevmiyorum kendisi kavgacı 2 laf etmesi bilmez küfürbazın teki. Anneme ettiği hakaretlerden dolayı annemin psikolojisi bozuldu.

• Kate Austen kullanıcısına yanıt
    Fotoraftaki sizmisiniz bağyan

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.