Şimdi Ara

Kızların Barzo Erkek Tercih Etmesi (Açıklıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amaa çabuk incinen entel görüntüsünün arkasına sığınmış korkak erkekleri hiç sevmezler.

Kızlar erkeğin yanında küçük bir çocuk gibi hissetmek isterler. Küçükken babanızla karanlık bir yolda yürüduğünüzü dusunun. O sığınma, güvenme hissinin yaşamak ister kızlar.

Öncelikleri kendilerine karşı nazik olan, dışarıya sert olan erkeklerdir. Ama böyle erkekler her yerde yok tabii. Bu türden erkekleri bulamayan ya da onlardan yüz bulamayan kızların ikinci tercihi barzo erkekler olur tabi ki.

Tabi ki kızlara yaranmak için de sert erkek ayaklarına yatmanıza gerek yok. Siz kendiniz olun, bırakın onların egolarını barzolar çeksin.

Kendinize iyi bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda kızım demeyi unutmuşsun.
  • Hmm blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç bunları abi güce=paraya kısaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

Geç bunları abi güce=paraya kısaca

Sen sus milenyum

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda sormamız gereken iki soru var:

1- kadınlar erkekleri neden test eder?
    2- kadınlar erkekleri "nasıl" test eder?

bak dikkat ederseniz soruları "kadınlar erkekleri test eder mi?" diye sormuyorum. çünkü böyle bir şey "kesinlikle" var. iki kere ikinin dört ettiği kadar gerçek. hatta belki matematikçi arkadaşlar beni bu konuda yanıltır, ama test konusunda asla aksini kabul etmem. kadınlara sorsan "biz öyle oyunlar oynamüyüük" diye işin içinden çıkarlar ama yıllar içerisinde gördükleri alternatif bolluğu içerisinde onlar bile erkekleri eleyecek bu mekanizmayı kafasında çoktan kurup işletmeye başlamıştır da haberleri yoktur.

şimdi ilk soruyla başlayalım. kadınlar, erkeklerin gücünü görmek için test eder. ama bu güç fiziki güç değil başta belirttiğim gibi. fiziki güç yani kaslı olmak tabii ki kadınlarla ilişkilerde size avantaj sağlar, ama artık para, makam vs. gibi değerlerin yükseldiği modern dünyada sadece fiziki güçle güzel bir kadını elde etmek pek mümkün değil. kadının test ettiği güç karakter gücüdür. yani adamın gördüğü tehditler karşısında ne kadar ayakta kaldığını, ne kadar meydan okuyabildiğini, kendi doğrusunun arkasından ne kadar gidebildiğini, kısaca erkeğin dış etkenlere karşı ne kadar "umursamaz ve bildiğini okuyan" bir tavır sergileyebildiğini anlamaya çalışır. erkeğin "muhtaç" bir durumda olup olmadığını, yani bir kadın için hayat tarzını, görüşlerini vs. değişterecek kadar eğilip bükülüyor mu onu görmek ister. yani amiyane tabirle "am budalası" olup olmadığını çözmeye çalışır.

şimdi bunu okuyanlar "ee kardeşim parası, makamı vs belli değil mi bu adamın, bakınca anlamıyor mu zaten?" diyebilir. o iş öyle değil işte panpa. evet adam belki bir şirkette üst düzey yönetici olabilir, harvard'da doktora yapmış olabilir veya b*k gibi parası olabilir. ama bunlar o kişinin ne istediğini bilmeyen, sürekli başkasının yönlendirmelerine tabii olan, etrafın etkisiyle çok çabuk kırılabilen bir adam olması ihtimalini ortadan kaldırmıyor. kadın da bunu görünce "bu kadar makama, gelire rağmen bu adam böyle zayıf karakterliyse beni de koruyamaz" içgüdüsüne bürünür. kendisine pahalı hediyeler alan, çok kültürlü, sürekli nazik davranan erkekleri s*klemeyip hanzonun birine veren hatunları gördüyseniz işte bu prensibin işlediğini anlayabilirsiniz. çünkü o hanzo dediğin kadın için eğilip bükülmüyor, onun k*çını yalamıyor. kadın da onun karakterindeki sağlam duruşu özgüven ve güç olarak yorumlayarak ister istemez ona karşı ilgi duyuyor. çünkü bu yukarıda verdiğim entry'de de olduğu gibi iç güdü meselesi.

şimdi ikinci soruma gelelim. kadınların erkekleri test etme yöntemleri burada sayamayacağım kadar çok. yani oturup düşünsek herhalde sayfalarca örnek yazarız. ama ben genel hatları gösterebilmek, bu test olayının arkasındaki mantığı açıklayabilmek için birkaç örnek vericem.

1- mesela hatun erkekle yeni tanıştı. ama tanışalı çok kısa süre olmuş. yani o kadarcık tanıdığı bir insan için kimse kimseye büyük bir iyilik yapmaz. fakat hatun bunu bildiği için erkekten hemen (maddi boyutu olan) bir iyilik ister. mesela kendisine birşey aldırır, lüks bir yerde yemek ısmarlattırır. bunun için bar örneği verebiliriz mesela. güzel hatunlara sürekli pahalı içki vs. ısmarlayarak tavlamaya çalışan adamları düşünün. işte hatun burada daha yeni tanıdığı birine para döküp dökmeyeceğini ölçüyor.

2- mesela hatunla erkek bir konuda tartışıyor. siyaset olsun. erkeği önce konuşturuyor, siyasi görüşünü öğreniyor. ardından o siyasi görüşe tam zıt bir partiye oy verdiğini söylüyor. erkek de bunu duyunca "aha kız beni siyasi görüşümden dolayı beğenmeyecek" tribine girerek kendi görüşünü onunkine yakınlaştırmak için kırk takla atıyor. hatun testi yaptı bile.

3- mesela yine hatunla erkek yeni tanıştı. erkekle muhabbeti iyi gitti, eleman havalarda uçuyor hatunun ilgisini çektim diye. ama bir iki gün sonra bakıyor ki başka bir erkekle de aynı samimiyeti kurmuş. bu sefer "sen benim helalimsin" moduna girip başkasıyla yakın olduğu için hatuna trip atıyor. hatun da onu başka erkekle görünce kaybedeceğim korkusuna giren adamın özgüvenin yerlerde süründüğünü anlıyor ve testi başarıyla tamamlıyor.

4- erkek, hatunla buluşmak istiyor. sinemaya davet edecek diyelim. hatunu arıyor, "x filme gidelim mi?" diye teklifini yapıyor. hatun beğenmiyor. eleman bu kez vizyonda ne kadar film varsa saymaya başlıyor. hatun hiçbirini beğenmiyor. kızın gelmeyeceği korkusuyla eleman bu kez de "tamam sen seç o zaman" diye artık son bir hamle yapıyor. kız da sırf kendisi gelsin diye beğenip izlemek istediği filmden feragat eden bir adam olduğunu görüp testin notunu ff olarak veriyor.

5- diyelim ki hatunla dışarıda buluşacak adam. arıyor, "şu gün şu saatte şurada buluşalım mı?" diye. hatun da kabul ediyor. adam havalarda tabii, jilet gibi giyinip gidiyor buluşma yerine. yarım saat, belki bir saat bekliyor hatun gelsin diye ama ses seda yok. ardından telefona bir mesaj geliyor: "yaa işim çıktı kusura bakma ben bugün gelemiyorum." eleman gözü yaşlı eve dönüyor ama kıza tavır koyacağı yerde ertesi günlerde arayıp kızı hala bir yerlere davet etmeye çalışıyor. kız da tabii hayatının tek amacı kendisiyle buluşmak olan bu adamı amerikalıların tabiriyle "get a life" diyerek testten bırakıyor.

hayatında en azından bir kere reddedilmiş veya kendini sevsin diye götünü yırttığı kız tarafından arkadaş görülmüş her erkek bu tarz testlere en az birkaç defa maruz kalmıştır. işte umursamaz tavırlarıyla bu testlerden geçenler piç, kıza ayak uydurucam, onunla bir kez görüşücem diye götü başı ayrı oynayanlar da efendi erkek oluyor. hatunlar da ilk gruptaki yani kendi doğrularını yaparak, kendi hayatlarını yönlendiren, küçültücü hareketlere prim vermeyen, belli bir yaşam tarzı olan ve kadına göre eğilip bükülmeyen erkeği tercih ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F513060 -- 27 Nisan 2016; 22:55:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Hmm blok

Sıradan bir blok ama bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellysionn

quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Hmm blok

Sıradan bir blok ama bence

Forum için küçük ama benim için büyük bir adım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.