< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 21 Mart 2021; 15:36:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızları kesiyorum onlar da bana bakıyor
-
-
sende amma yıkık çıktın hocam bu işlerde kötüysen boşver gitsin önüne bak
_____________________________ -
hocam her bakışmaya kanma, 5 ay önce salondan bir kızla ölümüne bakıştık sonra ben buna yazdım, ben beni beğendini sanmıştım tüm belirtiler bunu gösteriyordu ama kız meğerse dalga geçmek için bakmış hani "dur şunu kendime aşık ediyim ehyeheuhehehe" gibisinden
karşılıklı yüz yüze yürüyen insanın sana bakması çok normal senin istikametinde sana doğru geliyor. Fakat sen buna bir anlam yükleyip hayaller kuruyorsan bu psikolojik bir sorundur, geleceğin hiç parlak değil.
Belki beyeniyorlardir seni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nerden anladın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam çok güzel bakışıyoduk gülümsüyodu saçıyla oynuyodu bende çok utanıyodum bakarken sonra en fazla cesaret edip instadan yazabildim bana ben salondan kimseyle görüşmem vs dedi tabi diyemedim neden baktın gülümsedin vs diye buradan anlaşıldıgı üzere meğerse benle dalga geçmiş gerçekten begense karşılık verirdi
gerçi o odtülüydü ben açık ögretim
ah hocam ah.. günümüzde en çirkin sakallı bıyıklı kıza bile günde 1000 tane adamdan "off yawrum yalarum çok güzelsin" vb mesajlar geliyor en çirkini bile kendini manken sanıyor bu ilgiden... var azıcık güzel veya ortalama olan kızları sen düşün
Orijinalden alıntı: -Hattori-hocam çok güzel bakışıyoduk gülümsüyodu saçıyla oynuyodu bende çok utanıyodum bakarken sonra en fazla cesaret edip instadan yazabildim bana ben salondan kimseyle görüşmem vs dedi tabi diyemedim neden baktın gülümsedin vs diye buradan anlaşıldıgı üzere meğerse benle dalga geçmiş gerçekten begense karşılık verirdi
gerçi o odtülüydü ben açık ögretim
umarım sende benim gibi imkansıza aşık olupta acı çekersin kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaş dedi ki .seni kesiyorlar ama farketmiyon. bakmıyom ama bakınca da yiyecek sanıyorlar bi türlü arasını bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
belki de bana neden bakıyor diye düşünüp korkuyorlardır 🤔
-
sosyal medyadan yazarsan tabi böyle cevap alırsın tanımadığı insana ne demesini bekliyorsun ben de senden hoşlandım gel elimi tut mu desin?
Bir daha ki sefere yanına git muhabbet açmaya çalış arkadaş ol bırak instayı
- elektrik teknikeri maaşları
- youtube shorts para kazanma
- majezik ateş düşürür mü
- samsung projeksiyonlu telefon
- yeşil nasim
- modern combat 4
- en iyi deprem uygulaması
- guinness rekorlar kitabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt