Şimdi Ara

kızları çözdüm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kızlar için o kadar uğraşmaya gerek yok.kendinizi onlardan üstün gördüğünüz vakit bir çoğu peşinizden koşmaya başlar zaten.yüz vermeyin.olay bu kadar basit.çünkü kızların kendisi zaten basit.

• sağol kardeş evlendim balayından yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

sağol kardeş evlendim balayından yazıyorum

OLmayacak birşey değil kardeşim.sadece bu kadar kısa sürmez
  • olum özgüvenli olun kendinizden emin olun konuşurken kekelemeyin yeter daha neyi anlatacaz. Bide çıkmaya cesaret edemeyip serseriler çıkma teklifi edince kızlar niye hep serserilerle çıkıyor diyen tiplere ayrı gülüyorum gelsin eksiler.
  • Onunla alakası var zaten.Özgüven demek herşey demektir ama asla tek başına yetmez.benim burada demeye çalıştığım kızların uğraşmaya değmez olduğudur.bizzat denedim ve sonuç aldım
  • Kızlar 81x81 lik sudoku gibidir.çözdüm dersin mutlaka bir yerde hata yaparsın.yani ben çözdüm diye ortalıkta dolaşma istersen.misal üniversiteli kızlar kendileriyle aynı seviyede ya da düşük kişilerle çıkar genelde, liseden kalma bir çocukluğu varsa bilemem tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

Kızlar 81x81 lik sudoku gibidir.çözdüm dersin mutlaka bir yerde hata yaparsın.yani ben çözdüm diye ortalıkta dolaşma istersen.misal üniversiteli kızlar kendileriyle aynı seviyede ya da düşük kişilerle çıkar genelde, liseden kalma bir çocukluğu varsa bilemem tabi.

Dene kardeşim.denemek bedava.ilgin olan bi kıza birdenbire ilgini kes.sadece bi kaç günlüğüne.mesajlarına cevap verme.yanından geçerken yüzüne bakma.konuşurken gözlerinle küçümseyici bi şekilde süz.sadece bikaç gün.kız peşinden koşmaya başlayacak.sana karşı tavırları değişecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamarink

quote:

Kızlar 81x81 lik sudoku gibidir.çözdüm dersin mutlaka bir yerde hata yaparsın.yani ben çözdüm diye ortalıkta dolaşma istersen.misal üniversiteli kızlar kendileriyle aynı seviyede ya da düşük kişilerle çıkar genelde, liseden kalma bir çocukluğu varsa bilemem tabi.

Dene kardeşim.denemek bedava.ilgin olan bi kıza birdenbire ilgini kes.sadece bi kaç günlüğüne.mesajlarına cevap verme.yanından geçerken yüzüne bakma.konuşurken gözlerinle küçümseyici bi şekilde süz.sadece bikaç gün.kız peşinden koşmaya başlayacak.sana karşı tavırları değişecek.

Küçükken denemiştim, hiç bir şey değişmemişti

Keşke işe yarasa ama nafile

• Ben her zaman diyorum kadın-erkek ilişkilerinde erkek olarak yapmanız gereken kadına istediklerinizi yaptırmaktır. İlişki öncesinde de kimseyi fazla sallamayan, kendi istediği gibi yaşayan biri olarak görünmeniz gerekiyor. Kendinizi kadınlardan üstün görünce bunlar otomatik olarak geliyor zaten, dolayısıyla bu yöntem işe yarar.
  • Vay bu tipi çözdün ozaman
    simdi ban yerim Allah bilir
     kızları çözdüm..

• quote:

quote:

Arkadasim bunun olabilmesi icin cidde anlamda iyi bir tipin olmasi lazim, ortalama bir tipsen 'ay salaga bak cok da merakliydik sana 'deyip yoluna devam eder kiz

• şıklardan gitmiş tebrikler D:

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

quote:

Arkadasim bunun olabilmesi icin cidde anlamda iyi bir tipin olmasi lazim, ortalama bir tipsen 'ay salaga bak cok da merakliydik sana 'deyip yoluna devam eder kiz

çok da yakılıklı olmana gerek yok kardeş normal bir tip yeterli

• Kendinizi kızlardan büyük görmeyin daha da önemlisi kızları kendinizden büyük görmeyin
  • Kizlari cozemezsiniz kriptolu geliyor dunyaya bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.