Şimdi Ara

Kızlardan hoşlanmayan birisi gey mi oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben kızlardan hoşlanmıyorsam gey mi oluyorum?Ben kızlardan hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama zaman zaman onlara karşı birşeyler
    hissettiğim bir gerçek.Ne bileyim işte güzel bir kız yanımdan geçsin,bakarım şöyle.Daha fazlasını da isterim aslında,ama bunu ifade etmek gerekir,
    fakat Türkiye'de durum belli.Tokat atılmayı hak görmek lazım red yiyince.Ben tokat yemek istemiyorum,tokat atılacak kadar çok arzulamıyorum ki
    kızları.Hatta bana tokat atmayı hak görmelerine son derece sinir oluyorum,benim de karşı tokat atasım geliyor.Ben onlara tacizde bulunmuyorum,
    sözlü tacizde bile bulunmuyorum aslında.Bireysel olarak eş bulma çalışmaları içindeyim.Başka türlü nasıl eş bulacağım yani?Hep onların istediği
    şekilde mi davranacağım?Onlar bana hiç ihtiyaç duymuyorlar mı yani?Duymuyorlarsa erkek çokluğu varsa onlar için,bu kadar erkek çokluğu
    içinde kalite diye bir şey gözetiyorlar mı?Yani o kadar çok erkek varsa madem hepsi mi kaliteli de her erkeği istediği şekilde davrandırtmaya
    zorluyorlar?Ben kızların bu şekilde istediği gibi davranmak,onların kuklası olmak istemiyorum.Ne istediğim belli benim,eş bulmak istiyorum
    kendime göre.Ama görünüşe göre hiç bulamayacağım gibi.

Şimdi böyle bir durumda dışarıdan benim hiçbir kızdan hoşlanmadığım düşünülüyor çevrem tarafından.Fakat aslında ben kız bile olsa kimsenin istediği
    şekilde davranmak istemiyorum.Sevmediğim müddetçe tabi,seversem zaten büyük ihtimalle eşim olurdu.

Sonuç olarak,çok kafkaesk bir durumdayım kültür ve güncel ekibi.Kültürlü olmaya çalıştım foruma uygun olsun diye,fakat aslında konu dışı yasağım var
    ondan buradayım.Ama severim yine de burayı.

Bana gey diyorlar,demeseler bile ima ediyorlar.Hiç hoşuma gitmiyor bu durum.O kadar alışmışlar ki başkalarının istediği gibi yaşamaya,benim kadar
    orijinal standartlara sahip birilerini görünce hemen etiket yapıştırıyorlar.Şimdi diyeceksiniz bizden ne istiyorsun?Başlığa cevap verin gelmişken,ne
    düşündüğünüzü merak ediyorum saygı değer Kültür ve Güncel,Tarih ekibi.

• Forumdaşım,

Eşcinsel olup olmadığınız konusuna ne bu forumdakiler ne de çevrenizdekiler karar verebilir. Diyelim ki buradaki herkes size "Evet kardeş, sen eşcinselsin." derse, kararınız bu yönde olup artık hemcinslerinizle mi ilgileneceksiniz; ya da bu durumun tam tersi olsa, karşı cinsle mi ilgileneceksiniz? Farkındaysanız, şu anda bizden istediğiniz şeyi yapmamız halinde, çevrenizde sizi eşcinsel olarak tanımlayan kişilerle aynı kefeye girmiş olacağız.

Bu tür bir konunun cevabını forumda ya da internette aramak yerine, bir psikologla konuşmanız doğru olur. Ayrıca, sadece bu konu değil diğer tüm fiziksel ve zihinsel sağlık konularını forum ve Google'da araştırmak yerine mutlaka bir uzmanla konuşun. Aksi halde hem kafanız karışır hem de çok hatalı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Hayat Lokumu

-Şimdi ben kızlardan hoşlanmıyorsam gey mi oluyorum?
    -Ben kızlardan hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama zaman zaman onlara karşı birşeyler
    hissettiğim bir gerçek.Ne bileyim işte güzel bir kız yanımdan geçsin,bakarım şöyle.Daha fazlasını da isterim aslında,ama bunu ifade etmek gerekir,

-Kızlardan hoşlanmıyorsan gay olmazsın, arkadaşlarının sana gay ithamında bulunması onların cahilliği. Bir erkek,başka bir erkekten hoşlanırsa ona gay denir. Sende böyle bir şey yok yani,normalsin.

-Sen sadece hayatının kadınını arıyorsun, ve o kadın çıkana kadar ,günü birlik ilişkilerle hayatını karıştırmamışsın. Sanırım temiz kalpli bir insansın,böyle devam et.Adamsın.

• Şimdi... Çok doğru bir soru, başlığa göre yanılıyorum, konuyu okumadım.
    Kızlardan hoşlanmayan kişiye ayrıca bir şey denmiyor.
    Cinselliğe ilgisi olmayana aseksüel deniyor.
    Hemcinslerine ilgi duyana homoseksüel deniyor.
    Zeka ile uyarılana sapyoseksüel deniyor.
    Bu böyle gider...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • Eğer ne kızlardan ne de erkeklerden hoşlanıyorsan aseksüelsindir.Anladığım kadarıyla sende böyle bir durum yok.Dert etme

Ne bakhtin gülüm?
    - Mikhail Mikhailovich Bakhtin
  • Dert edeceğin bir durum yok bence de yukardaki arkadasın da dediği gibi hayatının kadınını arıyorsun ve bu çok güzel bir sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamını okumadım.
    Kendini illa bir grubun üyesi olarak görmek zorunda değilsin.
    Sen eşsiz bir bireysin, kimse gibi olmak zorunda değilsin.
    Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa.
    Bir de ne yaparsan yap insanlar illa ki bir şeyler diyecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Gidiş: 11 Eylül 2016
  • Biseksüel olabilirsin bro
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.