Şimdi Ara

KIZLA KONUŞACAK BİRŞEY BULAMIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lewis Hamilton

Normal arkadaş gibi her şeyi konuşamıyorum. Yani kızla tek olunca ne konuşabilirim hangi konuları açmalıyım. Lütfen ciddi cevap verin.

Bende bu durumu kafama takıyordum.Kızı özel hissettiğin için konuşacak birşey bulamıyorsun değil mi ? Ama normal bir kız arkadaşın olsa hiç düşünmeden konuşabilirsin.Utangaçlık var.Bende ilk kız arkadaşımla havaya bakarak konuşuyordum Normal birisi gibi konuş.Kızı çok tanımıyorsan ilk önce onu tanı.Tamamiyle senin kızı özel olarak görmenden ve kızı yeterince tanımamandan kaynaklanıyor.Başbaşa olup olmamakla ilgisi yok bu dediğinin , tamamiyle yukarda yazdığım 2 nedenden kaynaklanıyor senin sorunun

Kızı iyice tanı en saçma yerden bile konuşabilirsin.Şöyle düşünüyorsun ; "eğer şu konuyu açarsam kız sıkılır mı "

İnsanlara güvenmediğim için onlarla ne konuşacağımı düşünmem , ama rencide etmemek için kafamdakileri tartarak konuşurum.Ayrıca fazla değer verirsen ezilen sen olursun.Sen kızı özel hissediyorsun diye o seni öyle hissetmeyecek hatta pısırıklığın ve utangaçlığın yüzünden senden soğuyacak.Hiçbir insan senden daha özel değildir.Kendinden fazla değer verirsen karşılığını alamayabilirsin söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing for the moment -- 4 Haziran 2012; 21:11:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.