Şimdi Ara

“KIZINA ŞU AN TECAVÜZ EDİYORUM” (HABER) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
35.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gelbikonuscaz

    Benim de aklıma şeriat'a hazırlık aşamaları gibi geliyor.

    Bu hükümetin taktiklerinden biri düzgün çalışan bir şeyi bilinçli olarak bozup bu çalışmıyor, düzeltmemiz lazım diyerek kendi kafalarındaki düzeni getirmekti. Ama bu olay öyle bir yere de bağlanmıyor. Ceza yasasını değiştirme niyetleri yok. İnadına yozlaşma mı istiyorlar, kadınlar sokağa çıkamasın mı istiyorlar ne istiyorlar anlayamıyorum çok saçma. Mantık yürütemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon gelince kızına tecavüz ediyorum diyen..


    hapis çıkışında davul zurna ile karşılanan tecavüzcü..


    öldürülüp teneke varilde beton ile mühürlenen kızın ailesini tehtid edip parayla olayı örtmeye çalışan ebeveynler


    polisleri alkollü araba ile ezip öldüren ve parayla kapatan çetinoğlu..


    üzerinden para kazandığı konsomatris kızı öldürüp magazin olunca sürekli sağa sola tehtid mesajları yazan ümitcan uygun ve ailesi


    evladı can yakınca onu korumaya çalışan, diğerlerine saldıran aileler? münevver olayı, özgecan olayı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 21 Ocak 2021; 1:17:59 >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    Uzun zamandır girmiyorum foruma birader de sırf şu yorumunu görüp sorma ihtiyacı hissettim. Lütfen İsveç ile ilgili yaptığın yorum için kaynak gösterebilir misin? Nerden aldın o bilgiyi? Bak ben sadece internetten wikiden baktım o bile doğru olmayabilir sana nereden geldi o kadar kısa ve tutuksuz yargılandıkları bilgisi?


    Rape is one of the most serious sexual crimes. Whoever by force or threat forces another person to a sexual act that seriously insulting sentenced for rape to imprisonment for between two and six years. The penalty for rape is imprisonment for not less than four and not more than ten years.


    Al bak bu benim bulduğum sayfadan.4 ten aşağı 10 yıldan da fazla olmaz hapis süresi diyor. Senin kaynağı bir gönder bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • strategen kullanıcısına yanıt
    Ne saçmalıyorsun sen ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş iyi yapmışsın sen açmasan ben şu malum haber sitesinde duyduğumu paylaşacaktım . ülkede neler dönüyor . salmışlar bile sıfatı belli olan pisliği . ya düşünün bu gencecik kız bir de evladı var sizin bacınız kardeşiniz akrabanız olsa ne yapardınız . salıverilse herhalde ne yapacakları belli insanların . kadın avukatı da tebrik etmek istiyorum sonuna kadar ailenin yanındaymış bir de utanmadan tehdit ediliyormuş . ya böyle tipleri bulsak azından burnundan kan gelinceye kadar döverler herhalde . yazık ya gerçekten yazık . kız intihara kalkışmış . ya yani olsa da kız karşısındakini öldürse bıçaklasa pislikten daha meşru olur .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 21 Ocak 2021; 1:24:2 >
  • gelbikonuscaz G kullanıcısına yanıt

    bu şeriat yerine sadece büyük bir iç isyan başlatacak. çünkü ekonomik bunalım ile şeriat yönetilmez. sadece kan çıkar.

  • idam bile çözüm değil. yüzde 99 engelli hale getirilmesi lazım o kişinin. bir müddet o şekilde yaşatıldıktan sonra ötenazi ile yaşamına son verilip organları kolları ve bacakları yerinden sökülüp nakil bekleyen hastalara verilmeli. işte o zaman bi nebze olsun adaletten konuşabiliriz.

  • Capiche kullanıcısına yanıt

    bir kadını intihar edicek noktaya geldiğini görüp de hala davadan şundan bundan aptalca gerekçeleri öne sürerek anti feminizm yapan tipleri kaile alma bence arkadaş . kadının şuanda yattığı yatağı görmemiş sanırım bu zihniyet .. ben çolukla çocukla uğraşmam sen hiç uğraşma bunların derdi kadın düşmanlığı . blokla gitsin öter durur bu sahte . boğazından yatağa bağlı tüplerle beslenen kareleri görüp de hala dava aşamasından soruşturmadan bahseden yitik zekaları ben ömrümce görmedim . acaba neyin derdinde bunlar .

  • narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

    allah biliyor ya arkadaş . bu dünyada olmasa bile öteki dünyada öyle bir duruma düşeceklerki . yandıkları çukurlarda yandım anam diyecekler . allahın azabı büyüktür bu tiplere ..ama ne beklersin suça meyilli insanlar allahı dini günahı azabı düşünürmü . öteki dünyada öyle bir düşünecekler ki binlerce yıl yanacaklar işallah cezasını bulur pislik

  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    1 tane yetmez 10 tane 20 tane falan lazim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyrie2 -- 21 Ocak 2021; 2:32:12 >
  • Genel baskanlari göz yumarken
    Hakimler savcilar serbest birakacak tabi ki
  • Adalet paranın temeli olmuş güzel ülkemde, iyi sövmeler herkese. Sevdiklerinize sahip çıkın ortalık it kopuk dolu.
  • Yazik olmus gencecik bir cana ! Toplum en kisa surede bu model ruh sagligi bozuk, psikopat kisiliklerden bir once kurtulsa iyi olur !


    Bu model haberler ne zaman ortaya ciksa ortalikta erkek dusmanlarina, erkeklere sovup kari-kiz tavlamaya calisan uyaniklara, sjw lere ve duyar kasmaya calisan tiplere firsat doguyor !

  • nasıl serbest kalmış bilen var mı

  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

    Nafakanın o ikinci kısmı hakkındaki prosedürden tam emin değilim zaten. Örneğin, kadın ev işlerini yaptığını için, erkek, işinde daha fazla çalışabilip yükselerek, gelirini kalıcı olarak arttırdıysa, bunda kadının da payı olacağından, boşanmadan sonra makul bir miktar ve süre boyunca nafaka alabilmeli.


    Bireysel adaletten kasıt, herkesin birey olarak eşit haklara sahip olması. Ayrıca sonuç eşitliğini değil, fırsat eşitliğini isterim. Fakat, karşılıklı rıza ile yapılan kontratların bağlayıcılığını değiştirmiyor yine de. Buna evlilik de dahil.


    Ben şahsen, kendi ayağı üstünde duramayan birini tercih etmem evlilik için, ancak bu konuda genel bir yargı belirtmek istemem. Herkesin tercihi, eşinden beklentisi farklı olabilir.


    Parası olmayan erkek, parası olmayan kadına kıyasla değersizdir toplum nezdinde. Bunu inkar edemem ki zaten ekonomik nedenlerle intihar edenlerin de büyük çoğunluğu erkektir.

  • "Ne saçmalıyorsun" diyerek neyi amaçlıyorsun? Düzgün diyalog kuracaksan kur; yoksa benimle muhatap olma.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alembizim

    İdam isteyenler var idam gelince çözülecek mi olaylar?


    Anayasa maddelerini düzgün uygulayamayan,adaleti saglayamayan ülkeye idam getirirseniz suçsuzlar asılır.


    Her şeyden önce ülkemiz insanlarının kadına bakış açısının degişmesi lazım.


    Devletin adaletine güvenmek lazım ama devlet gerçekten adalet dagıtacak.


    Bu işler idamla çözülmez.Sorsanız çogunlugu müslüman ülke ama yaşananlara bak.Dogudan batısına aynı pislik.Bunlar orataya çıkanlar çıkmayan neler var kim bilir....

    İDAM CEZASI BİR ÇIPADIR,caydırıcılıktır , kardeş , bu işin sonunda idam var diye kafalara mıhlarsan cürmü işleyecek şahıs suçu işlemekten imtina ediyor ,tırsıyor.


    Ben de isterdim Norveç gibi b,r yerde olmayı ancak olmuyor olmaz imkansız , Norveç te mahkumlara playstation veriyorlar odalarına , alakart yemekler falan....





  • quax77 kullanıcısına yanıt

    "ŞİDDETİN CİNSİYETİ YOKTUR"


    Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum aslında ama sen de dahil, beni linç etmeye çalışıyorsunuz.


    Tekrar söyleyeyim, sindirme taktikleri bana sökmez. "aa bana aptal dediler, saçmalıyorsun dediler; o zaman ben haksızım" dememi mi bekliyorsunuz? Amaç ne?


    Rasyonel argümanlar dışında, ne söyleseniz boş.


    Hoş, kimse de çıkıp, "şu noktalarda yanlışın var, doğrusu budur aslında" demiyor da, hemen hakaret etmeye başlıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strategen

    "Ne saçmalıyorsun" diyerek neyi amaçlıyorsun? Düzgün diyalog kuracaksan kur; yoksa benimle muhatap olma.

    Cocugun bir arkadasina demiski anam anani kerhanede gordu ! cocukta ona cevap vermis ananin orda ne isi var ?


    Su testisi su yolunda kirilir diyecemde evde anasina, bacisina laf geciremiyen disarida elin ogluna namus raconu kesiyor ! Sirf duyar kasmak icin artis artis cevap yazan tiplerle ortalik dolmaya basladi ustelik verecek adam akilli bir cevaplarida yok !

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.