Şimdi Ara

“KIZINA ŞU AN TECAVÜZ EDİYORUM” (HABER) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
35.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tutuksuz yargılama


    olayın iğrençliği


    diyecek sözüm yok...


    acil reset lazım ülkeye

  • Mahkemeler kanıtlara göre iş yaparlar. Kanıt bulmayı kolay sanıyorsunuz herhalde. Yurtdışına yerleşecekmiş, yerleş, git yerleş, defol. Benim ülkemin Hakimini, Savcısını sürekli kötü göstermeyi bırakın. Kolay mı sanıyorsunuz bu işleri. Kim savunmasını iyi yaparsa o kazanıyor.

    Bu kadar iğrenç bir olayın üstünün bilerek örtüleceğini de nerden çıkartıyorsunuz. Sag-Sol davası değil ki bu üstü örtülsün.

    Böyle bir olayda taraf tutulacak ne var ki, Karara itiraz ediyorsunuz. Gidin önce mahkemeye bir tanık olun, öyle konuşun. Muhtemelen davacı haklılığını kanıtlayamamıştır. Veya Avukat gerizekalı olduğu için savunma yapamamış. Ya da Dava provokasyona dönüşsün diye, bilerek savunmayı iyi yapmamıştır.

    Oğlum olsa arka çıkmam, bu dediklerinizi yapana. Kimse arka çıkmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 20 Ocak 2021; 22:40:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strategen kullanıcısına yanıt

    "Benim adalet anlayışım bireysel adalet." demişsiniz fakat insanların "bireysel" olarak anladığı şeyler ile sizin açıklamaya çalıştığınız durum tamamiyle ben merkezli olmakla beraber toplumsal yatkınlığı sıfır.


    Irk, cinsiyet vb. suni grupların ortalamasının birbirine yakınlaştırılması gibi bir çabayı hiç anlayamadım. Şahsen bir insan papağana bile tapabilir zerre umurumda olmaz. İnsanların neye inanıp, neye inanmadığı ile ilgilenmiyorum. Benim ilgilendiğim Sezar'ın hakkını Sezar'a veriyor mu.


    Örneğin, erkekler zaten avantajlı diye, kanunen birçok yük bindiriliyor fakat avantajlı olmayan, berbat bir hayat yaşayan erkekler yok mu? Erkekler doğası gereği, çağlar öncesi öğretilen ve alıştırılmış dayatılmalardan ve bizim toplumumuzda da olduğu gibi "erkek" bireyin daha üst konuma yerleştirilmesi kesinlikle bir dayatmadır. Bunu sen, ben ve biz gibi düşünen insanlar kabul etmez. Kanunen yük bindirilmesinin sebebi duygusal değil tamamiyle bahsettiğim durum olan "dayatılan ve öğretilen" bir şeydir.


    Nafaka konusunda da, çocuk varsa tabii ki bakımı için ödenebilir. Fakat çocuk yoksa ve iki tarafın da geliri varsa nafaka olmamalı. Geliri olmayıp, ev işi vb. ile evliliğe katkı yapmış olan taraf ise, evli kalınan süreyle orantılı bir zaman boyunca nafaka alabilmeli; 5 yıl için 1-2 yıl gibi bir süre makul geliyor bana ama tabi bunu işin uzmanları belirler. Birinci kısım için bir şey söylemiyorum hemfikiriz. İkinci kısım için o çiftlerin nasıl anlaştığı, nasıl yol izlediği ile alakalı bir durum bence o yüzden bu yazdığınız şey değişkenlik gösterebilir, kişiden kişiye değişir. Son kısıma tamamiyle katılmıyorum hocam. Bu durum keza kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor ve tamamiyle çiftlerin durumlarıyla alakalı. Kendi hayatını idame ettiremeyen bir bireyin kesinlikle evlenmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bunu inkar etmeyin, bireysel adalet sizin anlayışınız çünkü. Kendisine bakamayan, başkasına da bakamaz. Bireysel adalet demişken, parasız adam gereksiz adam diyip bu konuya daha çok vurgu yapayım. Hayat pahalı, hiçkimse ucuz bir şey almayacak kadar zengin değil.


    Sevgiler.





  • Okurken bile o.çocugunu lime lime edesi geliyor insanın. Hangi hakim, hangi savcı bu kadar vicdansız olabiliyor. Nasıl lanet bir ülke olduk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 20 Ocak 2021; 23:24:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshwind

    İyide öyle olsa tutuksuz yargılanırmıydı. Adam annesine telefonda yaptıklarını söyleyecek kadar rahat ve umursamaz. Sanki bu tür suçları önceden işlemiş ama bişey olmamış rahatlığı gibi.



    Alıntıları Göster

    Tecavüz suçu işleyip ceza almamak mümkün değil ya. Tecavüz davalarında tutuksuz yargılanmayı kaldırsınlar diyeceğim ama bu tecavüz olayında o kadar çok gerçek ve sahte dava var ki çok mağduriyete sebep olur.


    Biliyorsun bu işin diğer bir yüzü daha var. Daha geçenlerde suçsuz bir çocuk öldürüldü bir kızın iftirası yüzünden.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Bana özel mesajdan atsana bu bilgileri..


    bir şekilde bulup erkekliğini elinden alacam masum kıza tecavuz eden o kansızın

  • Bu ülkenin adaletini neresinden tutsan elinde kalıyor, artık insanlar kendi adaletini kendisi sağlayacak gibi görünüyor.

  • Artık Türkiye'de yaşayan kadınlara silahlanma yetkisi verilmeli çantalarında bellerinde taşımalılar. Ben bir erkek olarak imza atacağım bu kanuna vallahi yeter artık

  • Türkiye'de kız çocugu sahibi olmak inanılmaz zorlaştı , malum party sayesinde

  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    ah keşke sana tecavüz etseler be birader

  • Yazacak çok şey var ama ban yemek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam. İnsanlik dişi bir suç fakat, fakat , fakat ,fakat ,fakat

    Ne kadardir calisiyordu? patronunile arasi nasildi? servise binmek yerine neden arabasina bindi ? adam dövdukten sonra neden ölüyorum dedi? neden olayi aydinlatmaya hakliliğini ispat etmeye calişmayip intihar etmeye kalkti?

    Aklimda onlarca soru var. Ozaman durduk yere ben birini doveyim . tcavuz edeyim o da hemen intihar etsin. Olay kapansin ne güzel dünya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Benim de aklıma şeriat'a hazırlık aşamaları gibi geliyor.
  • Valla şu düzeni bize getiren ve adaletsiz uygulamaları ile vatandaşa zulüm eden her ne siyasetçi,amir,yönetici veya yargı mensubu varsa bu adamların seçimle ya da görevden alınmayla insanların yüreği soğumaz.Bu düzene sebep olan kim varsa yerine gelen yönetim sorumlu olan siyasetçileri direk kurşuna dizdirmeli.Günümüzde yöneticiler eskiden olduğu gibi haşa tanrı gibiler.Halklarına her türlü zulümü yapıyorlar ama tek sorumlulukları seçimi kaybetmeleri oluyor.Sonrasında kimse hesap soramıyor.

  • Bana atabilir misin bilgileri
  • quax77 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen tecavüzcüleri canavar gibi falan sanıyorsun sanırım, burada hala bu olaya ses çıkarmayıp kadın düşmanlığı yapan tiplerin hepsi birer murat kaya işte. Bunlar aramızda aslında.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.