Şimdi Ara

Kızın sevgilisi var ama stalklıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baya eskiden çıktığım bir kız. Şimdi 2 yıllık sevgilisi var ancak hala stalklıyor.

    Nerden biliyorsun diyeceksiniz, normalde instada engelliyim ben onda ama bugün hikaye koymuştum kimler bakmış bir bakayım dedim ve kızı gördüm. Yarım saat sonrq baktım kız bakanlar listesinde yok, engellemiş. Demek ki bunu hep yapıyor ama ben yeni farkettim.

    Bugün baya bi takip etim diğer hikayelere falan bakacak mı diye ama bakmadı. İsmini o listede bir görüyorum bir görmüyorum. Kız yarım saatte bir engeli kaldırıp profile bakıp yine engelliyor.

    2 yıllık sevgilisi olan, sevgilisiyle birlikte çekilmiş fotoğrafları sosyal medyanın her yerine koyan bu kızın amacı ne olabilir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Her ilişkinin bir unutma süresi vardır beş yıl önceki erkek arkadaşının nişanına giden bir kız tanıyorum gidip nisanda gizli gizli ağlayıp çıkmıştı demek ki 2 senede hâla içinde bir şey var ama bu sen ona yaz demek değildir sevgilisi olan birine yazmak etik degildir kiz hata yapıyor diye seninde buna ortak olman doğru olmaz sevgilisinden ayrılır sana o yazar o zaman duruma göre düşünürsün ama şu an yapacağın senin onu engellemen bu da beni rahatsız etme işine bak anlamına gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızın amacını bilmemde sen iyi yırtmışsın hacı böyle bi hatundan kurtulmuşsun, git bi hayır işi yap
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zorradam

    Her ilişkinin bir unutma süresi vardır beş yıl önceki erkek arkadaşının nişanına giden bir kız tanıyorum gidip nisanda gizli gizli ağlayıp çıkmıştı demek ki 2 senede hâla içinde bir şey var ama bu sen ona yaz demek değildir sevgilisi olan birine yazmak etik degildir kiz hata yapıyor diye seninde buna ortak olman doğru olmaz sevgilisinden ayrılır sana o yazar o zaman duruma göre düşünürsün ama şu an yapacağın senin onu engellemen bu da beni rahatsız etme işine bak anlamına gelir

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.