Şimdi Ara

Kızılay’ın vekâlet kurbanı 13.250 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızılay, 2025 yılı için vekâletle kurban kesim fiyatlarını açıkladı. Türkiye ve Gazze için 13.250 TL, yurtdışı için ise 5.250 TL belirlenmiş. Bu fiyatlar, kurban etlerinin kavurma konservelere dönüştürülüp yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı anlamına geliyor. 2006'dan bu yana her yıl düzenlenen bu kampanya, büyüyerek devam ediyor ve geçen yıl yaklaşık 5 milyon kişiye ulaşmış. Geçen yıl Gazze, yurtdışı ve yurtiçinde toplamda 246 bin kişiye kurban etleri ulaştırılmış. Kızılay’ın bu organizasyonu, sadece bayramda değil yıl boyu devam eden bir yardım süreci sağlıyor. Hem ulusal hem de uluslararası ölçekte yardımların etkili ve düzenli bir şekilde dağıtılması takdir edilesi bir iş. Bu kampanyaya katılmak, hem kurban ibadetini yerine getirmek hem de gerçekten ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmak adına anlamlı bir adım.

https://www.sabah.com.tr/yasam/kizilayin-vekalet-kurbani-13250-lira-7343018

• Yurt dışında neden daha ucuz?
    Bizimkilerde ÖTV'mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı anlamına geliyor

Kızılay ve ihtiyaç sahipleriKızılay’ın vekâlet kurbanı 13.250 lira Kızılay’ın vekâlet kurbanı 13.250 lira  buna inanan arkadaşlar bana özelden ulaşsınlar. Çok karlı ve kısa sürede kazanç sağlayacağını düşündüğüm bir iş planım var

• 1-2 tane "er" kılıklı birileri var, bunlar hökümetin internet mecralarına zorunlu kontenjanı falan mı?

• kızılay bize de söylesin 13250tl ye nereden aldığını biz de gidip oradan kurbanlık alak.

• Kızılay’ın vekâlet kurbanı 13.250 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    81 BİN TL DOLANDIRILAN KADIN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.