Şimdi Ara

Kızı Tanımıyorum Bile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir derdim var bunu sizlerle de paylaşmak istedim. Okulda bir kız var, kızdan hoşlanıyorum ancak kızı tanımıyorum. Sadece ders aralarında ve kantinde görüyorum benden 1 yaş küçük kız. O gün kantinde eğilmiş bir şeyler alıyordu ben de o anda kantine girdim ve onun yanında bir şeyler almaya başladım ama yanımdakinin o olduğunu bilmiyordum her neyse kalktı ve bir anda göz göze geldik ve kız neye uğradığını şaşırmış bir haldeydi sanki ben de aynı şekilde tabi bir anda kızı görünce neye uğradığımı şaşırdım heyecanlandım. Sizce kız da benden hoşlanıyor mu? Kızla ortak bir arkadaşımız yok, kızın 3 kişilik bir kız arkadaş grubu var hep onlarla dolanıyor yani hiç yalnız görmedim şu ana kadar kızı. Kızı görünce kendimden geçiyorum bir saat yüzüne baksam bıkmam yani öyle söyleyeyim. Bu arada 1.85 m boyundayım yakışıklıyımdır çevremdekiler yakışıklı olduğumu söylüyorlar. Bu arada kız okula yakın bir yurtta kalıyor ve yurttan okula okuldan yurda gidiyor yani kızı okul dışı hiçbir ortamda göremiyorum. Her neyse arkadaşlar ben bu kızla nasıl tanışırım ve yukarıda anlattığım olaylar vs bakışmalar oluyor sizce kız da benden hoşlanıyor mu bu 2 sorunun cevabını almak istiyorum sizlerden. Bir yardım edin şu kardeşinize kızı düşünmeden edemiyorum çünkü. Şimdiden çok teşekkürler...

Konuyu ilk olarak konu dışı özele açtım ama burada daha fazla cevap geleceğini düşünüp buraya açtım, lütfen ciddi cevaplar verelim arkadaşlar. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum...

• kaç net yapıyosun ona göre cevap yazcam?
  • Lan lise yillarim gecti gozumun onunden
    Kardesim gidip konusacaksin sadece, tanismak istiyorum diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 12 Şubat 2014; 21:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak çok zor, çok sosyal biri değilsen kızla tanışman da çok zor. Sınıfını öğrenip sınıf listesinde ki tüm kızları sosyal medyada arayıp kızı bulabilirsin belki

• Sakın lan arkadaş filan sokma bu senin acizligini gösterir git kendi başına konuş tek yakalamana gerek yok arkadaş grubuyla dolaşırken bir dk bakarmısın diceksin kızı bir kenara çekeceksin orda içini dökeceksin işte yada Kızı durdurup kalem isteye bilirsin sonra geri verirkenden muhabbeti acarsın

• Aynen ben de öyle düşünüyorum hocam ama kızı arkadaşlarının yanında bir köşeye çekip konuşamam açıkçası, hocam diyorum ya kızı en azından bir otobüs durağında görsem acaba otobüs geçti mi buradan diye girip yardıracağım ama yok işte yok. Bir de ilk kez bir kıza karşı böyleyim açıkçası tecrübelerinizi tavsiyelerinizi beklemekteyim.

• Boş işler bunlar gelip geçici kovalama Bakışmayla olmaz zaten kız hoşlanıyosada söylemez bu da var tabi Git tanış kaybedecek bişeyin yok tanıştıkdan sonra ağırdan sat kendini
  • 6 aydır konustugum kız, baska bırıyle sevgı yumagı ıcınde.alıstım ben ya neyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Lan lise yillarim gecti gozumun onunden
    Kardesim gidip konusacaksin sadece, tanismak istiyorum diye.

• beyler bu zamana kadar hiçbir kızla sevgili olmadım ben çünkü boş işler olduğunu biliyorum bunların ama bu kız çok farklı aklımdan çıkmıyor, karı-kız işleri beni bozar erkek adamı bozar düşüncesindeyim ama bu kız konu olunca bunları düşünemiyorum işte... araya arkadaş sokacaz herhalde napalım başka tavsiye de gelmedi artık kız buluşmayı kabul ederse eder etmezse unuturum artık...
  • beyler başka tavsiye gelmezse araya arkadaş sokacağım yok mu artıran beyler? kafamda deli sorular var şu anda, çekin kurtarın beni bu dertten.. tavsiyeleriniz önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 13 Şubat 2014; 12:02:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

beyler bu zamana kadar hiçbir kızla sevgili olmadım ben çünkü boş işler olduğunu biliyorum bunların ama bu kız çok farklı aklımdan çıkmıyor, karı-kız işleri beni bozar erkek adamı bozar düşüncesindeyim ama bu kız konu olunca bunları düşünemiyorum işte... araya arkadaş sokacaz herhalde napalım başka tavsiye de gelmedi artık kız buluşmayı kabul ederse eder etmezse unuturum artık...

Hiç bir kızla sevgili olmadın mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler başka tavsiye gelmezse araya arkadaş sokacağım yok mu artıran beyler? kafamda deli sorular var şu anda, çekin kurtarın beni bu dertten.. tavsiyeleriniz önemli..

Araya arkadaş "sokmak" 2 bakımdan da tehlikeli. Kızı seviyorsan kendin girişimde bulun veya bir büyüğünden yardım iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

6 aydır konustugum kız, baska bırıyle sevgı yumagı ıcınde.alıstım ben ya neyse..

Çok kötü bi duygudur bilirim

• Bendede aynı sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

quote:

beyler bu zamana kadar hiçbir kızla sevgili olmadım ben çünkü boş işler olduğunu biliyorum bunların ama bu kız çok farklı aklımdan çıkmıyor, karı-kız işleri beni bozar erkek adamı bozar düşüncesindeyim ama bu kız konu olunca bunları düşünemiyorum işte... araya arkadaş sokacaz herhalde napalım başka tavsiye de gelmedi artık kız buluşmayı kabul ederse eder etmezse unuturum artık...

ne kadar da komik değil mi vallahi çok komikmiş kardeş sen böyle yarılarak gülünce ben de yarılmaya başladım sen yarılmaya devam et.. te allahım ya ne adamlar var arkadaş.

hocam ben de kendim girişimde bulunmanın doğru olacağını düşünüyorum ama kızı yalnız bulamadım hiç. hocam bir de bir büyüğünüzden yardım alın demişsiniz ne manada yani?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

quote:

ne kadar da komik değil mi vallahi çok komikmiş kardeş sen böyle yarılarak gülünce ben de yarılmaya başladım sen yarılmaya devam et.. te allahım ya ne adamlar var arkadaş.

hocam ben de kendim girişimde bulunmanın doğru olacağını düşünüyorum ama kızı yalnız bulamadım hiç. hocam bir de bir büyüğünüzden yardım alın demişsiniz ne manada yani?

Öğretmen, dayı, amca veya okulun hademesi bile olabilir. Samimiyet ve içtenlikle utanmana gerek kalmayacak şekilde yardım istemende bir gariplik yok. Tabi adım atarken şunu da sor: Acaba endirekt yani başkası vasıtasıyla kıza haber göndermek kızın hoşuna gider mi gitmez mi? Özgüven eksikliğin olduğuna dair bir algı yaratabilir kızda. Eğer kızda bu tür bir sorun yoksa hoşlanabilir ve gece bunu düşünebilirde. Kıza bağlı bir durum malesef biraz. Lakin bir gerçek var ki direkt olmak her ne kadar olumsuz sonuç verebilse de, iyidir.

• Pasif olmaktan ötürü her zaman kaybetmeye mahkumsun ne kadar yakışıklı olsan da.Yarın ölecekmiş gibi hareket et bu konular da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 13 Şubat 2014; 12:16:13 >
  • Sok su arkadaşi sen de kurtul biz de kurtulalim.

• Cast Away kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaş biraz geniş o yüzden zaman alıyor biraz araya sokmak

cast away hocam ben de bu pasifliğimi kırmak istiyorum tamamen katılıyorum size yakışıklılık bir şey ifade etmiyor malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 13 Şubat 2014; 12:19:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.