Şimdi Ara

kızdan ret yedim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıza ne zaman baksam o da bana bakıyor ve göz göze geliyoruz. Ne yapmaya çalışıyor bu kız beyler yardım. Kafam karıştı iyice
    Not:Mobilden bağlanıyorum. İmla kurallarına dikkat etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haszo -- 23 Ekim 2014; 18:26:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu kız olaylarını anlamıyorum ya. Bir kısım erkek bu işin üstadı olmuş bir kısmı da bir bok bilmiyor, üzerine alınma. Aradaki farka neden olan şey ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ret degil reddettigini anlatmaya calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KenAnderson

Ben bu kız olaylarını anlamıyorum ya. Bir kısım erkek bu işin üstadı olmuş bir kısmı da bir bok bilmiyor, üzerine alınma. Aradaki farka neden olan şey ne?

Valla sonuna kadar haklısın

• UP beyler yok mu yardım edecek

• Lan kiz sana baktiysa ne olcak tek bakisiyla hoslandigini mi cikariyosun... tek demeye calistigi sey "niye bakiyo bu mal" dir

• quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

Lan kiz sana baktiysa ne olcak tek bakisiyla hoslandigini mi cikariyosun... tek demeye calistigi sey "niye bakiyo bu mal" dir

Hocam yanlış anladın
    Kızı hep bana bakarken yakalıyorum kız hep bana bakıyor bunu demek istemiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk defa friendzone yedim...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim sana abi tavsiyesi. Kesinlikle kıza bir daha bakma ilgilenmiyor gibi yap.başka kızlara yavşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

Kardeşim sana abi tavsiyesi. Kesinlikle kıza bir daha bakma ilgilenmiyor gibi yap.başka kızlara yavşa.

Peki. Tavsiyenizi dikkate alacağım fakat bana ne gibi bir artısı olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: haszo

quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

Kardeşim sana abi tavsiyesi. Kesinlikle kıza bir daha bakma ilgilenmiyor gibi yap.başka kızlara yavşa.

Peki. Tavsiyenizi dikkate alacağım fakat bana ne gibi bir artısı olabilir?

bir anda onunla artık ilgilenmemen o kızda biraz etki yapacaktır.
  • yaşanmışlık ben artık beni kim reddeicek kim sevecek anlıyalbiliyorum misal yarın gene reddilicem ama gidiyorum işte yarın atarım yine masej yada muhtemelen konu açarım yine gelelim arkadaşımızın sorununa kızlar hep bakarlar hep bakarlar çünkü meraklı varlıklardır hep bakarlar ama sevdiklerine bakamazlar bizim gibi biz sevdiğimeze öyle bi bakarız ki(gerçketen sevenler) masum donuk bir ifade hafif hüzünlü uzaktan uzaktan severiz bazen hüzünlü şarkılarla gözümüz dolar başkalarına bakmayız bile ama onlar öyle edğil şu bizi seviyomu oha bize bakıyo şi bak sana bakıyo hep böyleler onlar
  • UP beyler var mı tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: KenAnderson

Ben bu kız olaylarını anlamıyorum ya. Bir kısım erkek bu işin üstadı olmuş bir kısmı da bir bok bilmiyor, üzerine alınma. Aradaki farka neden olan şey ne?

Şu ana kadar kız konularında gördüğüm en mantıklı cevaptı

Aradaki fark ne biliyor musun; (genel olarak söylüyorum) kızların her bakışından mana çıkarma, onların peşinden koşma, güzel olmayan kıza bile güzel deme, konuşacak konusu olmama diye uzar gider bu liste.

Emin ol mantıklı düşünen bir insan, neyin ne olduğunu bilir kendini hiç kasmadan bu işlerde kendi yolunu çizer bu kadar abartılacak bir yanı yok yani.

• Kız senin acılmanı sağlayıp egosunu tatmin etmiş kolay gelsin.
  • Tekrar teklif etsinde bir daha reddedeyim diye bakıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Tekrar teklif etsinde bir daha reddedeyim diye bakıyordur

Hocam güldürdün valla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.