Şimdi Ara

Kıza nasıl yaklaşmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok güzel bi kızdan hoşlanıyorum hatta aşık oldum diyebilirim nasıl ona yaklaşabilirm nasıl muhabbet kurablirim?Diğer bir soru kız çok güzel ben ise vasat bi tipim açıkçası aramızda bir ilişki olsa abes kaçacağını düşünüyorum bi kıza bi oğlananın tipe bak cinsten bi durum olabilir tahminen kızlar çok önemser mi erkeğin tipini veya biriyle çıkarlarken ne gibi kriterlere göre değerlendiriyorlar tecrübesi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum.

• Paran var mı ?
  • Malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90386A906 -- 9 Kasım 2013; 14:23:59 >
  • özgüven özgüven özgüven .. Tip fazla önemli değil giyinmeyi biliyorsan konuşmayı biliyorsan ve herşeyden önemlisi kıza " senden önemli işlerimde var " havası veriyosan kim olursa olsun etkilenir
  • ortalama tipin olsun . yaşın 18den büyükse biraz ağırbaşlı takıl . eline ayağına hareketlerine dikkat et . neden olmasın ? para önemli ama illa günlük 50liralık harcama yapman gerekmiyor. zaten kızı etkilersen oda senden bi şekilde hoşlanırsa istersen 10kuruşum bile yok de onun için problem olmaz :)
  • Peki ben mi yaklaşmalıyım yoksa onun bana iş atmasınımı beklemeliyim ben ona çok baktım ve göz göze geldik yani ilgi gösterdiğimi kesin anladı.Onun bana ilgi gösterdiğini nasıl anlarım peki

not:Üniversitedeyim 1.sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90386A906 -- 9 Kasım 2013; 14:40:27 >
  • Kızın önünden geçerken şöyle de ona:
    İlk bakışta aşka inanır mısın yoksa dönüp tekrar geçeyim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda arkadaşın dediği gibi özgüven çok önemli. tip önemli değil, kıza kim ilgi gösterirse o kazanır. giyimde önemli, kendi tarzını oturtmalısın. kazak ttiko altına gömlek birde kot giy.

ardından kızın çevresine girmen lazım ortamında bulunmaya çalış. bi konu olduğunda görüşünü söyle sinemadan konu aç. sinema bilgin yoksa hemen benim dünyam a git.az biraz duygu nedir öğren sonra beren ne kadar güzel oynamış falan de gerisi gelir.

sürekli ilgi vermen lazım kıza! sabah günaydın xxx de! bişey istermisin, çay iştermisin. kantine gidiyorum vs. yada otururken bi bisküvüt alırsın ortaya açarsın ikram edersin.

bu işin parasal boyutu da gidilecek cafe, sinema bulmak, hadi şuraya gidelim demek. kızlar sosyal erkeklerden hoşlanır. arkadaş çevrenle biyerlere gitmek önemli

foursquare ve twitterdan takip et, hangi cafeler gözde gitmekten hoşlandıkları yakın yerler nire öğren, hadi gidelim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 9 Kasım 2013; 17:19:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

bu konuda arkadaşın dediği gibi özgüven çok önemli. tip önemli değil, kıza kim ilgi gösterirse o kazanır. giyimde önemli, kendi tarzını oturtmalısın. kazak ttiko altına gömlek birde kot giy.

ardından kızın çevresine girmen lazım ortamında bulunmaya çalış. bi konu olduğunda görüşünü söyle sinemadan konu aç. sinema bilgin yoksa hemen benim dünyam a git.az biraz duygu nedir öğren sonra beren ne kadar güzel oynamış falan de gerisi gelir.

sürekli ilgi vermen lazım kıza! bişey istermisin, çay iştermisin. yada otururken bi bisküvüt alırsın ortaya açarsın ikram edersin.

bu işin parasal boyutu da gidilecek cafe, sinema bulmak, hadi şuraya gidelim demek. kızlar sosyal erkeklerden hoşlanır. arkadaş çevrenle biyerlere gitmek önemli

foursquare ve twitterdan takip et, hangi cafeler gözde gitmekten hoşlandıkları yakın yereler nire öğren, hadi gidelim de

sen kızın köpeği ol demişsin resmen bu kadar kendinizi ezdirmeyin hem değmez hemde işe yaramaz aksine git dalganı geç alaya al

• quote:

Orijinalden alıntı: milenyum12

Peki ben mi yaklaşmalıyım yoksa onun bana iş atmasınımı beklemeliyim ben ona çok baktım ve göz göze geldik yani ilgi gösterdiğimi kesin anladı.Onun bana ilgi gösterdiğini nasıl anlarım peki

İyi bir üniversite de mi okuyorsun ? Okumuyor ve tipin yoksa büyük ihtimal işin de çok iyi olmayacak, kız da sana bakmayacak.

Ama tabii üniversite iyi ise ileri de iyi bir mesleğin olacaksa.

Örnek bizim biyoloji hocası çok güzel, kel bir adamla evlenmiş, adam da zengin.

• ha tabi sana katılıyorum bazende tınmıyormuş gibi görüneceksin, çekip gideceksin, hafif takılacaksın,dalganı çeceksin o sana hafif sinirlenecek hırslanacak ve o sana takmaya başlayacak. biraz ulaşılmaz adam olacaksın.

2. kural kızlar umursamaz, ulaşılmaz adamları sever.

fazla kendini açık etmeyeceksin, nerde oturduğunu bilmeyecek söylemiceksin merak uyandıracaksın. (başkaları havala havalı her yaptığı işi söyler)
    ,arkadaş grubuyla yürürken. onlar bi yere giderken sen ayrıl sessiz sessiz evine git. o içten içten seni merak eder.

bu aşamada kendini tanıtman için facebook çok önemli, hafif gizemli hafif sempatik olacak şekilde müzik paylaşımları sözler yazabilirsin.
    kızlar dedektif gibidir.. benim bir arkadaşım, evimin tel numarasını nerde oturduğumu, mal varlığımı çıkartana kadar takip etti koç burcu idi dikkat ediniz!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 9 Kasım 2013; 17:07:06 >

• quote:

ha tabi sana katılıyorum bazende tınmıyormuş gibi görüneceksin, çekip gideceksin, hafif takılacaksın,dalganı çeceksin o sana hafif sinirlenecek hırslanacak ve o sana takmaya başlayacak.

aynen öyle ilişkiler tahtarevalli gibidir bi taraf ağırlığı verdikçe diğer tarafın popo kalkar kız içinde erkek içinde aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: milenyum12

Peki ben mi yaklaşmalıyım yoksa onun bana iş atmasınımı beklemeliyim ben ona çok baktım ve göz göze geldik yani ilgi gösterdiğimi kesin anladı.Onun bana ilgi gösterdiğini nasıl anlarım peki

kardeşim süre uzamadan git direk söyle . benim şuan 4 aylık ilişkim var yaşım 19 mezunum 2.defa hazırlanıyorum dershanede ilk haftadan direk söyledim tek yakalayıp . bence özgüvenli ol . güzel 1-2 laf söyle git konuş . kabul edecektir.
  • Para olmazsa geriside olmaz bırak züğürt tesellilerini kıza bağlı ne olcağı.
  • valla kardeş öğle lisedeki gibi yada ergenlikteki gibi olmayor artık o işler.. kızın sana ısınması lazım, önemli olan arkadaşlık kurabilmek yakın olabilmek.
    artık kimse sevdiğini bile sölemeden bir bakmışsın 1 ay içinde kanka oluvermişsin yada potansiyel sevgili
  • Para,tip sadece artidir. Baskalarinin ne soyledigini umursamayarak hayatini daha iyi yasayabilirsin.

Bak bana. Eskiden her alintiya cevap verirdim. Simdi umursamiyorum. Cunku biliyorum sadece cahiller baskalari hakkinda konusup dururlar.

Once kizla tanis, sonra etkile.

• Bilmem su felegin bende nesi var
    Her gittigim yerde yar ister benden
    Sanki benim mor sumbullu bagim var
    Zemheri ayında gul ister benden

• Kardeş direk git söyle diyorsunda kızla 4 yıl aynı sınıfta olucaz ya defol derse 4 yıl yüzüne bakamam yawaş yawaş ufaktan konuşmaya başlıyım sonra ilgisi varsa devam ederim pas vermiyorsa sallarım diyorum planım bu şimdilik tek sorun şu bende o ilk konuşacak cesaret yok cesareti bulamıyorum aslında nilgi göstermediğim kızalrla rahatça konuşabilirm ama o olunca yüreyim ağzıma geliyor konuşamamaktan korkuyorum . Bi çözüm bulun :D
  • quote:

bu konuda arkadaşın dediği gibi özgüven çok önemli. tip önemli değil, kıza kim ilgi gösterirse o kazanır. giyimde önemli, kendi tarzını oturtmalısın. kazak ttiko altına gömlek birde kot giy.

sürekli ilgi vermen lazım kıza! sabah günaydın xxx de! bişey istermisin, çay iştermisin. kantine gidiyorum vs. yada otururken bi bisküvüt alırsın ortaya açarsın ikram edersin.

foursquare ve twitterdan takip et, hangi cafeler gözde gitmekten hoşlandıkları yakın yerler nire öğren, hadi gidelim de

FRIENDZONE.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniversite 1 de herkes ilk ay birine aşık olur sonra bu ilişkiler oturur gider...

Şimdikileri salla... Sınavdan çıktın ve ergenlik dönemi saçma bir sınava kurban gitti ve şimdi şu bel hüzasındaki iki arkadaş bir de yancısı var onun kontrolü o almış...

Bekle Aralık gibi hala aynı şeyleri düşünüyorsan yavaştan muhabbete girersin...

Şimdi sadece yanlış düşüncelerdesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.