Şimdi Ara

kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ev kira 60k maas kira ve masraflarla yetmio kartlarla gecinio kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

hergun sabah 5 de gidip aksam 8 de gelio uyumaya bile vakti yetmio kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

otobuste kollarini kendine sararak gunun bianonce bitmesi icin yalvario kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

her ay borclari dahada artio kartlari icraliga yakin kredi kartlarindan beslenio kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

dugunu ve yurtdisi balayini unutun kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

disciye 5 bin dolar borcu var kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

yilda 1 felan 1 haftaligina köye yolluyabilio oda borç harç kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

forumda kiz olsam yoruldum hocamizin evlenme teklifini kabul ederdim diyen cikarmi aceba kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz

@NassinGözüm

sizde haklisiniz kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

bakalim nassingözüm hocamiz ne dicek kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

hep destek cikardi benyoruldumhayata kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu yorumu okursa morelen çöker kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

Sokakta beraber fink atacak birisi lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • forumda en buyuk destekcisi sizdiniz hocam sizdemi kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

yapmayin kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

kahroldum kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

yoruldum hocamiz ona ihanet ettiginizi gorunce bu sarkidaki moda giricektir kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydinizTeomanVEVOyoutube
    Paramparça şarkısının yer aldığı 17 albümünü Spotify, Apple Music, Fizy ve Deezer’da dinleyebilir, iTunes üzerinden arşivinize katabilirsiniz: https://UMGTurkey.lnk.to/ZbuTmYD
    https://youtu.be/lh4lMzVcM8A?si=1ITbFzWaZ2IGCceV

• düşünmesi bile bu hale getirdiyse kiz olsaniz benyoruldumhayat hocamizin evlenme teklifini kabuledermiydiniz 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.