Şimdi Ara

Kız mevzusu arada kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam arkadaşlar direk konuya giriyorum
    Mayıs ayının ortalarında bi kız bana yazmıştı aynı mahallede oturuyoruz ve kuzenimin çocukluk arkadaşı , bu kız bana küçüklükten beri hayranmış (ben 17 yaşındayım o 16) ancak yeni konuşma şansımız oldu neyse kız bana yazdı standart şeyler selam felan konuştuk 1 hafta daha sonra çok geç cevap vermeye başladı bende yazdım konuşmak istemiyorsan söyle felan diye o da ailevi sorunlarım var düşünemiyorum dedi (gerçekten var babası sıkıntı) neyse tamam dedim konuşmayı kestik yazın başında doğum gününü felan kutladım onun harici başka konuşma olmadı durum şu ki kız ben mahalleden geçerken felan heyecanlanıyormuş bende bunu öğrendim bu sefer ben yazıyım dedim 2 gün konuştuk ama ben yazmayınca yazmıyor bakın 5gün oldu ben hiç yazmadım o da yazmadı arkadaşlarına soruyorum o böyle birisi mal biraz felan diyolar sizce bu yürür mü tekrar yazayım mı yoksa aptal gibi mi görünürüm lütfen alfa arkadaşlar yardım ederse sevinirim :D

• dostum bak şimdi.

1. üst üste mesaj atmak katiyen yok.
    2. meraktan gebersen elini ateşe tut ama mesaj atma.
    3. arada halini hatrını sor, hoş sohbet et. Sonra bir daha uzun bir süre mesaj atma.

Bu dediklerimi yaparsan kızın gözünde değerli olursun, eğer her dakika mesaj atan bir sünepe gibi görünmek istiyorsan sana kalmış.
  • Donanım konu dışı ve alfa erkek mi?

Çıldırmışsın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilosopo -- 13 Ağustos 2019; 15:50:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dostum bak şimdi.

3. arada halini hatrını sor, hoş sohbet et. Sonra bir daha uzun bir süre mesaj atma.

Bu dediklerimi yaparsan kızın gözünde değerli olursun, eğer her dakika mesaj atan bir sünepe gibi görünmek istiyorsan sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filip Filipoviç -- 13 Ağustos 2019; 15:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filip Filipoviç

dostum bak şimdi.

asla sünepe gibi görünmek istemiyorum dediklerini yapıyorum zaten hoş sohbet etmeye çalışıyorum :D sana uyayım bi kaç gün sonra tekrar yazayım o zaman tekrar bi hal hatır sorayım unutmasın beni
  • Kız amacına ulaşmış zaten.
    Bence en az 2 hafta falan mesaj atma. Eğer o kadar zaman o da atmıyorsa işin zor. Yok o yazarsa onun yaptığı gibi yap sende. Arkadaşın dediği doğru, peş peşe mesaj atmak büyük çaresizliktir.
  • Peş peşe mesaj atmak çaresizlik falan değildir. Üstteki arkadaşların dediğini yaparsan 2 3 ay beklersin kız bana mesaj atacak diye sonra atmaz beklediğinle kalırsın. Sürekli kızla konuşmaya çalış, onun seni düşünmesini sağla. Ha baktın olmuyor sen sürekli arayıp sormana rağmen sallamıyor seni, o zaman başka kapıya. Beklemekle zaman kaybetmeyin boşuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olayı bundan 3 sene önce ben de yaşamıştım.Kıza mesaj atmayı kestim.Uzun bir süre sonra(bayaa uzun ama)Selam X benden nefret ediyor musun diye mesaj almıştım kızdan.Bu mesajın ardından kıza tekrar yüz vermiştim ve kız reddetmişti.Cevap olarakta sevdiğimi sandım demişti.Yukarı da bir arkadaş kız amacına ulaşmış yazmış.Evet doğru demiş.Benim sana tavsiyem kıza yüz verme mesaj da atma çünkü seven zaten yazıyor.Kız bence ne istediğini bilmiyor.Arkadaş grubuna yazıyordur Y kişisi bana mesaj attı diye.O yüzden kızı takma hatta başka kızlarla takıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kızı tamamen unut, başka kızlara devam. Kız kendini hatırlatırsa konuşmayı devam ettirirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın direk konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.