Şimdi Ara

Kız Konusu , Moral Pert :( Son edit geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
6
Favori
6.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç uzatmadan konuya girmek istiyorum. Yaklaşık birkaç aydır bi kız tarafından dikizleniyorum. Kız benden iki yaş küçük. İşin garip tarafı şu ; hayatımda hiç bu kadar zaman bir kız tarafından uzunca gözlenmemiştim. Hatta çevremdeki arkadaşlara sordum. Bu durum onlarında dikkatini çekti. Bende yeterince zaman kaybettiğimden dolayı daha fazla uzatmamak için bi arkadaşımdan kızın numarasını aldım. Sonra kıza mesaj attım. Ama nedense hiç bakmıyormuş gibi bir tepki verdi. Şuan içimden ''şaka mısın sen ?'' diyorum. Yalan söylediği çok belli. Çünkü uzun zamandır gözlüyordu beni. Ne yapayım artık

11.04.2016 : Bugün 2. teneffüste okulun kapısından çıktım arkadaşımla. Tam 1 metre arkamda da kız ile yanındaki kankası vardı. İkisi sesli sesli gülmeye başladı. Sanırsınız arkanızda keçi var. O derece hayvan gibi gülüştüler. Ben yürümeye devam ettim. Hiç iplemedim. Neden güldüğünü de anlamadım. Her neyse , öğleden sonra kantinin köşesine oturdum. Kız yine geldi. Aramızda 5 metre mesafe vardı. Kafasını çevirmeden birkaç saniye gözlerini döndürerek baktı. Ben yine iplemedim. Çünkü ne yapmak istediğini hala çözmüş değilim.

12.04.2016 : Bugün öğleden sonra 5 metre öteden beni gördü arkadaşıyla. Sonra hemen yanındaki arkadaşıyla gülmeye başladılar. Yine aynı şekilde 1 ders sonra tenefüste 2 metre çarprazımıza oturdular. Sonra sesli sesli gülmeye başladılar. Ama benle alakalı konuştukları çok belliydi. Bende hiçbir kere dönüp bakmadım.

13.04.2016 : Pek birşey olmadı bugün. Kantinden okulun kapısına doğru yürüyordum. Bana baktıklarını gördüm. Kısa bir etek giymiş. İçim bir tuhaf oldu. Sabredemiyorum artık. Neden ilk mesajımda saçma sapan aptal bir giriş yaptım. Bunun için pişmanım. Sizce bunu nasıl düzeltirim ?

14.04.2016 : Bugün sabah okulun kantinine doğru arkadaşımla geçiyordum. Az da olsa yanındaki arkadaşı ile bize baktılar. Öğleden sonra ise bizim 3 metre ötemizdeki masaya oturdular. Çaktırmadan baktılar yine bi sefer. Artık cidden sıkıldım bu durumdan. Ne yapacağımı bilmiyorum. Konuşmak istiyorum ama yavşak damgası yemekten çekiniyorum.

15.04.2016 : Sabah tenefüste bizim yakınımıza oturdular. Yine baktılar. Öğleden sonra da yakınımıza oturdular. Ara sıra kısa kısa kaçamak bakışlar attılar. Aynı şekilde İstiklal Marşı için törene inerken kızı uzaktan gördüm. Biraz bakıştık. Onu ne zaman görsem içim içime sığmıyor. Çok aşık oldum. Durumu telafi edecek ve yavşak damgası yememek için acilen muhabbete girmem lazım.

19.04.2016 : Gençler kız hala aynı şekilde bakıyor. Bugün kantinde yanıma yaklaştı. Şaşı olacaktı gözleri bakmaktan. Her neyse ben tam konuşacakken hocalar yanına geldi. Akşam whatsapptan yeni mesaj attım. Kız whatsapp ta farklı - gerçek hayatta farklı davranıyor neden !!!!!!! Attığım mesaja verilen karşılığa bakın ;

20.04.2016 : Dünkü attığım mesaj sonrasında kızın umursamaması beni biraz üzdü. Kızın yüzüne bakmak istemedim. Ama öğleden sonra koridorda onla karşılaştık. Kankası ile birlikte bana dik dik bakıp benim yanımdan geçtikten sonra sesli sesli gülmeye başladılar. Bayağı utandım.

26.04.2016 : Klasik hergün bana baktığı gibi bugünde bana baktı ama bu sefer dikkatli dikkatli gözlerimin içine doğru baktı. Okul çıkışı ise onu ve kankasını gördüm. Benim yanımdan geçerken ; ''Bak senin çocuk'' lafını duydum. Bu durumda biraz ümitlendim. Mesaj yazacaktım vazgeçtim.

27.04.2016 : Bugün çok az gördüm. Yine klasik bir bakışma yaşadık. Artık canıma tak etti. Akşam mesaş attım ve tersledi beni. Anlamadığım olay şu hem bakışıyor hem gülüşüyor sonra neden tersliyor beni. Bu iş benim için bitmiştir artık. Daha fazla uğraşmayacağım. Kız zaten 2 yaş küçük benden. Gereksiz yere bir taraflarını kaldırmaya gerek yok. Şuan çok sinirli ve üzgünüm. Hani beni sevmiyorsan bana bakma bana gülme. Neden ümitlendirip sonra tersliyorsun ! Şuan kıza sövüyorum. Bu olay benim için yeni bir tecrübe oldu en azından.

03.05.2016 : Bugün öğle arası arkadaşımın yanına kızlar denk gelmiş. İki tanesi sorguya çekmiş. Arkadaşıma şu soruları sormuşlar ;
    Kızın kankası = Sen *** adlı çocuğu tanıyor musun ?
    Benim arkadaş = Yok tanımıyorum
    aradan 5 dk geçmiş. Benim hoşlandığım kız da arkadaşıma soru sormuş ;
    Kız = Ona numaramı sen mi verdin ? Sen onla arkadaş mısın?
    Benim arkadaş = Yok tanımıyorum onu ben vermedim ona numarayı.
    Konuşmadan anlayacağınız üzere bizim arkadaş biraz tırsmış nedense. Ama bu saatten sonra benim için ne olursa olsun umrumda değil. Bana whatsapp'ta öyle yazmayacaktı başta !

Konuya yazmayı unutmuşum. Forumdaki bir arkadaş hatırlattı yazayım dedim. En son yazdığım tarihten 3 gün sonra kız benim sınıftan bir çocukla gizlice konuşmuş. Benim neden artık ona mesaj atmadığımı sormuş. Arkadaş geldi bana söyledi. Ben ise cevap vermedim sessiz kaldım. Neyse o hafta kız çok daha fazla yakınıma gelmeye başladı. Ben ise hiç taviz vermiyordum ve bakmıyordum. Arkadaş bana söyledikten 2 gün sonra kızlar yanıma geldi. Benimle neden konuşmuyorsun dedi. Ben ise ; konuşmak zorunda değiliz. Senden rahatsız oluyorum artık bana bakma dedim. Bunu dedikten sonra kızlar sessiz kaldı , bende 2 dk sonra gittim. Kızın yüzü kıpkırmızı oldu. Bu olaydan 2 saat sonra yine tenefüste yanıma geldiler ama bu sefer kız yoktu. Yanında kankaları vardı. Bana dediler kız çok üzüldü ağlıyor. Yaptığını beğendin mi fln dediler. Bende sinirlendim ve kızla olan whatsapp mesajlarımı gösterdim onlara. Bunların yanında ağlaması az bile dedim. Ben ona zamanında adam gibi mesaj attım o iplemedi. O mesajlardan sonra ne bekliyor acaba dedim. Boyundan fazla egosu var gitsin onu yüceltecek kişilere naz yapsın dedim ve gittim. O günden sonra kız hala kesiyor beni. Ama benim artık umrumda değil ben bu konuyu kapattım. Kısacası şunu tecrübe edindim. Birisine ne kadar değer verirseniz o kadar aşağılırsınız. Birisine ne kadar az değer verirseniz de o kadar çok yanınıza çekersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 15 Mayıs 2016; 1:17:27 >

• tersle geç hocam tıpış tıpış ayağına gelir. Hoşlanan cıbırlar böyle cilve yapabiliyor, sert erkeği oynayın

Özet:Bugün de başkası adına utandık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi

Yaş kaç? Alay etmek için sormuyorum cidden .

18

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

tersle geç hocam tıpış tıpış ayağına gelir. Hoşlanan cıbırlar böyle cilve yapabiliyor, sert erkeği oynayın

Haklısınız hocam , Bundan sonra bana ne zaman bakarsa bende tam tersi yöne bakacağım.

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

18

Bence hiiiç üzülme. Sen onun umrunda bile değilsin, o da senin umrunda olmasın. Sen burda için için yanarken o whatsapptan kimlere anlatıyordur seni alay ede ede,bunu bi düşün bir kız için kendini boşa üzme hayat devam ediyor!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işler whatsapp facebook vs yerlerden olmaz.Hele böyle başkasından numarasını bulup damdan düşer gibi hiç olmaz.Yapman gereken o seni keserken senin de onu kesmen.Ama kendinden emin bir şekilde.Sonra yüz yüze gidip gereken müdahaleyi yapacaksın.Kıza kinayeli ve esprili sözler söylerek girerek başlatacaksın konuşmayı.Laf sokacaksın anlayacağın.Misal fazla açılma boğulacaksın şimdi gibi.Kendinden emin ve biraz burnu havada şekilde.Muhtemelen lisedesin zaten,liseli kızlar üst dönemlerinden çok etkilenirler.Neyse evlat bu sana ders olsun bir daha ki sefere daha iyi işler bekliyorum senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 8 Nisan 2016; 21:01:16 >

quote:

quote:

18

Bence hiiiç üzülme. Sen onun umrunda bile değilsin, o da senin umrunda olmasın. Sen burda için için yanarken o whatsapptan kimlere anlatıyordur seni alay ede ede,bunu bi düşün bir kız için kendini boşa üzme hayat devam ediyor!

Doğru söylüyorsunuz. Ama bundan sonra bana bakarsa ki zaten kesin bakacak ona 'kötü bir yalancısın' diyeceğim. Çünkü şuan yalan söylüyor resmen. Açık açık belirtse keşke. Zaten ilk adımı ben atıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Bu işler whatsapp facebook vs yerlerden olmaz.Hele böyle başkasından numarasını bulup damdan düşer gibi hiç olmaz.Yapman gereken o seni keserken senin de onu kesmen.Ama kendinden emin bir şekilde.Sonra yüz yüze gidip gereken müdahaleyi yapacaksın.Kıza kinayeli ve esprili sözler söylerek girerek başlatacaksın konuşmayı.Laf sokacaksın anlayacağın.Misal fazla açılma boğulacaksın şimdi gibi.Kendinden emin ve biraz burnu havada şekilde.Muhtemelen lisedesin zaten,liseli kızlar üst dönemlerinden çok etkilenirler.Neyse evlat bu sana ders olsun bir daha ki sefere daha iyi işler bekliyorum senden

Hocam pazartesi günü aynen dediğinizi yapacağım. O zaman kızın hangi yalanı uyduracağını çok merak ediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Bu işler whatsapp facebook vs yerlerden olmaz.Hele böyle başkasından numarasını bulup damdan düşer gibi hiç olmaz.Yapman gereken o seni keserken senin de onu kesmen.Ama kendinden emin bir şekilde.Sonra yüz yüze gidip gereken müdahaleyi yapacaksın.Kıza kinayeli ve esprili sözler söylerek girerek başlatacaksın konuşmayı.Laf sokacaksın anlayacağın.Misal fazla açılma boğulacaksın şimdi gibi.Kendinden emin ve biraz burnu havada şekilde.Muhtemelen lisedesin zaten,liseli kızlar üst dönemlerinden çok etkilenirler.Neyse evlat bu sana ders olsun bir daha ki sefere daha iyi işler bekliyorum senden

Hocam pazartesi günü aynen dediğinizi yapacağım. O zaman kızın hangi yalanı uyduracağını çok merak ediyorum

Yapma bence araya biraz zaman koy.Şimdi mıçmışsın yarın gidip bir de hiçbir şey olmamış gibi tekrardan denersen sıvama bölümüne geçersin

• pedofili ? kız 16 yaşında elde etme peşindesin ... yokluk nelere kadir anasını satayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Faulen

pardon knk ama saf mısın? bakıyorsa bakıyor niye hep erkekler yapmalı ilk hamleyi?

Knk duydunmu bilmem ama kızlar aya gitse ilk adımı aydan beklerler

Orijinalden alıntı: Zomboy.

Niye numarasını alıyorsun? Yüz yüze konuşmalıydın.

Hocam kız tek dolaşmıyor. Tek olsa hemen konuşacağım ama tek dolaşmıyor. En kötü ihtimal yanında 1 kişi daha oluyor. Bende baş başa kalamadığım için mecburen telefondan yazmaya kadar verdim.

Bakarsın niye bakmayasın desen şu an yiyişiyor oluyordunuz. Kaç aydır forumdayım insan der bu nickin bi sihri var mı. Eh al işte.

Yine sinirlendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hiç uzatmadan konuya girmek istiyorum. Yaklaşık birkaç aydır bi kız tarafından dikizleniyorum. Kız benden iki yaş küçük. İşin garip tarafı şu ; hayatımda hiç bu kadar zaman bir kız tarafından uzunca gözlenmemiştim. Hatta çevremdeki arkadaşlara sordum. Bu durum onlarında dikkatini çekti. Bende yeterince zaman kaybettiğimden dolayı daha fazla uzatmamak için bi arkadaşımdan kızın numarasını aldım. Sonra kıza mesaj attım. Ama nedense hiç bakmıyormuş gibi bir tepki verdi. Şuan içimden ''şaka mısın sen ?'' diyorum. Yalan söylediği çok belli. Çünkü uzun zamandır gözlüyordu beni. Ne yapayım artık
     Kız Konusu , Moral Pert :( Son edit geldi Kız Konusu , Moral Pert :( Son edit geldi

Aynı olay geçen yaz başıma geldi. Birebir aynısı. Tek değişen olayın otelde olmasıydı. Hatta konusunu da acmıstım kız 9 yaş küçüktü bilen bilir. Başlarda sana bakmıyordum falan diyordu ama sıkıstırınca gercegi itiraf etti. Sende de aynı durum olacaktır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.