Şimdi Ara

kız konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle ben ünide okuyorum bizim sınıfta bi kız var kızın ismi a benimki nickimde zaten gözüküyor
    neyse bu kız geçen sene bana cins cins konuşup duruyordu küfrettiğim zaman ise gülüyordu neyse geçen sene bu kız yüzüme sigara dumanı üfledi.
    ben çıldırdım ama dışarıda oluğum için bi şey yapmadım
    neyse sınıfa geçtik kız bana soruyordu pikniğe gelecek misin diye bende senin olduğun yere ben gelmem dedim
    bunun elinde şemsiye vardı hani şemsiye basınca ileri giderya kaplı haliyle işte şemsiyenin tuşuna bastı ve şemsiye bana geldi sigara yüzünden kızgındım kızı ittim neyse o arada bizim sınıfta arkadaş vardı beni ayırdı başka sınıfa götürdü bana kızdı kızlara el kalkarmı filan diye o sırada hoca geldi işte ama ben derse girmek yerine gittim daha fazla olay çıkmasın diye o olaydan sonra konuşamadı ama bu sene sınav notları vardı işte bizim sınıftan bi kızdan istedim verdi ben fotokopi çektirip ona teşekkür ettim o da bana degil iste gıcık olduğum kıza teşekkür et dedi. ben giderken bana dedi teşşekkür etmiyecen mi dedi bende konuşmak istemediğim için baş parmagımı kaldırdım o yine aynı şeyi söyledi teşşekür etmiyecen mi diye ben olay uzamasın diye teşşekür ettim neyse
    bugun ise ay pardon senin yerine ben imzamı attım dedi ben bu kızın benle muhattap olmaması için ne yapabilirim

şimdiden teşşekürler

• üflüyorsa istiyordur bunu bilmiyor musun?
  • Kiz guzel deil heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconene

üflüyorsa istiyordur bunu bilmiyor musun?

hocam ıste ben boyle davranısları sevmıyorum adam soylesın o zaman senı sevıyom bılmem ne ama sevmıyorum bu kızı muhattap olmasın benle muhattap olmaması ıcın ne yapabılırım

• Al karşına sana karşı olan davranışlarını beğenmediğini,çok itici geldiğini,samimi bulmadığını falan söyle.Cıvık bi tip belliki,ne yapsan inadına üstüne gelecek en iyisi ciddi ciddi konuş kurtul

• quote:

Orijinalden alıntı: MüminKardeş

Kiz guzel deil heralde

ortalama dıyelım hocam boy 170 var ama gıvık oluyorum ıste dovmeye kalkıstım olmadı kufrettım olmadı sınıfa gelınce hep yerımden kalkıp agzını burnunu kırasım geıyor onunla soludugum havaya kufredıyorum anlayacagın cok gıcık bı durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Al karşına sana karşı olan davranışlarını beğenmediğini,çok itici geldiğini,samimi bulmadığını falan söyle.Cıvık bi tip belliki,ne yapsan inadına üstüne gelecek en iyisi ciddi ciddi konuş kurtul

bı daha gıcık davranıs yaparsa oyle yapmayı dusunuyordum bu sozunuzne bana destek verdınız sagolun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.