Şimdi Ara

kız konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sınıfta espirili olan ama hocalarla arkadaş gibi takılmayan biriyim tenefuslerde banklara otururum basketbol oynarım diğer sınıflarda alakam yoktur hatta girerken bile rahatsız ettiğimi düşünürüm her neyse birgün arkadaş beni arkadaşının sınıfa götürdü bi kız çok dikkatimi çekti sürekli bakıyordum felan tenefuslerde nereye baksam o bu kız bizim sınıfa geldi sonra bizim sınıftaki kızın arkadaşı benimde kızla aram iyi neyse ben bi süre sonra aşık olduğumu fark ettim kıza onların sınıfından bir kıza söyledim olur mu olmaz mı diye yakın arkadaş değiller ama sevgilisi yok ama olmaz dedi bana bende hadi ya felan derken belki olur ona sor dedi bende sen söyle diyecektim ki söylerse kıza bizim sınıftaki arkadaşa söyleyecek oda bizimkilere hoş bir durum değil sorum sizlere bizim sınıftaki kız öğrenmeden nasıl benimle çıkıp çıkmayacağını öğrenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Doğruulukmu cesratlik mi oynayın çabucak öğrenirsin. Yada aslanlar gibi git sor.
  • Bence ilk olarak sevdiğin kızın yanına bir kız gönder ve bu gönderdiğin kızın sevdiğin kızla samimiyeti olsun.İsim vermeden ağzını yoklamasını söyle.Mesela okuldan birisi gelse sana çıkma teklifi etse ne dersin vs. vs. gibi belirleyici sorular sorsun.Daha sonra sonuca gör 2. adımı atarsın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: AA02

Bence ilk olarak sevdiğin kızın yanına bir kız gönder ve bu gönderdiğin kızın sevdiğin kızla samimiyeti olsun.İsim vermeden ağzını yoklamasını söyle.Mesela okuldan birisi gelse sana çıkma teklifi etse ne dersin vs. vs. gibi belirleyici sorular sorsun.Daha sonra sonuca gör 2. adımı atarsın zaten

Hocam ne yapacagimi sasirdim ama dediklerim aklima yatti sagolasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Olumlu Adam

quote:

Bence ilk olarak sevdiğin kızın yanına bir kız gönder ve bu gönderdiğin kızın sevdiğin kızla samimiyeti olsun.İsim vermeden ağzını yoklamasını söyle.Mesela okuldan birisi gelse sana çıkma teklifi etse ne dersin vs. vs. gibi belirleyici sorular sorsun.Daha sonra sonuca gör 2. adımı atarsın zaten

Önemli değil Hocam kolay gelsin takıldığın bir nokta olursa buralardayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Olumlu Adam

quote:

Önemli değil Hocam kolay gelsin takıldığın bir nokta olursa buralardayım

Pazartesi alintilarim hocam :)

• ne gerek var kardeşim kasmaya, zaten gidip çıkma teklif etmeyeceksin çocuklar gibi önce bi kızla tanış, ortak arkadaşınız varmış ikisi konuşurken gideceksin muhabbete dahil olacaksın tanışcaksın kızla. Hatta bu esnada ismini sor, mümkünse elini sık ve normalden biraz daha uzun süre tut elini bi yakınlık oluşsun, sonra gözlerine bakarak onun ismini tekrarla, yani mesela kız ben gözde dedi, sen de memnun oldum gözde gibi bişey de

bunu güzelce yaparsan zaten kızla direk bi samimi başlarsınız tenefüste falan yine yanına gidip konuşabilirsin, öyle muhabbetini geliştir 1 hafta sonra falan duruma bakarsın sevgili gibi takılmaya başlarsın veya senden hoşlanıyorum dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

ne gerek var kardeşim kasmaya, zaten gidip çıkma teklif etmeyeceksin çocuklar gibi önce bi kızla tanış, ortak arkadaşınız varmış ikisi konuşurken gideceksin muhabbete dahil olacaksın tanışcaksın kızla. Hatta bu esnada ismini sor, mümkünse elini sık ve normalden biraz daha uzun süre tut elini bi yakınlık oluşsun, sonra gözlerine bakarak onun ismini tekrarla, yani mesela kız ben gözde dedi, sen de memnun oldum gözde gibi bişey de

bunu güzelce yaparsan zaten kızla direk bi samimi başlarsınız tenefüste falan yine yanına gidip konuşabilirsin, öyle muhabbetini geliştir 1 hafta sonra falan duruma bakarsın sevgili gibi takılmaya başlarsın veya senden hoşlanıyorum dersin

Hocam öyle bi cesaret ben çok ayrı dunyalardaniz :D

• böyle deyip kendini kısıtlama bence bi yerden başla en azından dediğim gibi arkadaşın kızla konuşurken yanlarına gidip dahil olabilirsin, özgüven kazanılabilir bi duygu kendini bu konuda geliştirmek senin elinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.