Şimdi Ara

Kız konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay şu. İkimiz için özel bir günde beraberken arkadaşımla olan WhatsApp konuşmalarını okuyor. Arkadaşla aramda olan konuşma da klasik erkek muhabbeti şu kızı şöyle yaparım falan. (Başka kızlar). Bunun üzerine olayı sıcağı sıcağına konuştuk. güvenim kırıldı beni sevmiyorsun diyip ayrıldı. ama gerçekten seviyorum kızı. Olayın ciddi olmadığını söylesemde dinlemedi. Yaşlar 21 22 ikimizde meslek sahibiyiz aynı sektör. Nasıl bir yol izlemem lazım üstüne mi gideyim akışına mı bırakayım. Yardım edin dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenseydi kurcalamazdı telefonunu. Üstüne düşme derim. Zaten olay yaşandığı sırada söylemişsindir çoğu şeyi. İstemiyorsa bırak.
  • Ayrılmak için bahane aramış ve bulmuş kendince. Sakın üstüne gitme. Mümkünse başka bir kız arkadaşınla fotoğraf at dostluk bu zamanlarda belli oluyor tarzında bir yazı ile. Bak nasıl kuduracak. Şu kızların blöflerini yemeyin artık.
  • 22 yaşında birinin erkek arkadaşının telefonunu kurcalaması şöyle böyle demesi bile gerçekten çok saçma kendi haline bırak düşünme bile
  • şU KIZI şöyle yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic Reflection

şU KIZI şöyle yaparım
    Bu kızı da böyle yaparım

Ciddi olarak bakarsam, 21-22 yaşlarındaki ilişkilere göre büyümemiş, lise ilişki modelinde kalmışsınız sanki. Telefon ne hakla karıştırılıyor, karıştırılsa bile gördüğü şeyleri normal karşılaması gerekir. Şuan da sen de onun telefonunu karıştırsan mutlaka birisiyle arasında bir sohbet bulup kezbanlık yapıp ayrılma sebebi sunabilirsin.
    Aynı zamanda üstteki arkadaşlara da katılıyorum. Bahane olduğu belliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 3 Haziran 2018; 3:47:34 >
  • aynı olay benim başımada geldi ilk başta ayrıldı ama bence dönecektir sadece çünkü ondan önce olan şeyler bir de erkek muhabbeti normal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.
    Sen rahat ol.
  • Öncelikle belirteyim, burada suçlu olan kesinlikle kız değil.

Kız telefonu kurcaladıysa şüphelendiği konular olmuştur. Durup dururken, keyfince şüphe duyduğunu sanmıyorum. Ki zaten kız arkadaşının görmüş olduğu sohbet bunu doğrular nitelikte.

Bir çiçek gönder. Pişman olduğuna dair not yaz, sonuna artık sana bırakıyorum gibisinden bir cümle ile gönder.

Arama. Yazma.
    Ararsa, yazarsa, görüşmek isterse her şey yoluna girer.
    Cevap gelmezse belli zaten.

Edit: Sevgilin bir kızla şu erkek böyle/şöyle muhabbeti yapsa tepkin ne olurdu? Empati kur. Burada boş ver diyenleri salla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 9 Haziran 2018; 8:48:32 >
  • Kız arkadaşın şu erkekle şunu yaparım vs gibi kankalarıyla muhabbet etse ve sen teli kurcalarken yakalasan napardın öncelikle bunu kendine sormalısın. Eğer ki affederdim diyorsan kendimi affettirmeye çalış, ha eğer bitirirdim diyorsan lütfen gidip kızın başını şişirme, kırılmış güvenini iyice sarsma. Eğer tekrar başlarsanız da telefonunu ondan saklama ama çizgilerini belli et özel eşyamı kurcalayamazsın vs gibisinden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.