Sizce nasıl? Kız kardeşim lise 2. sınıfta okuyor şu an. İdeal diye düşündüm onun için ama? Kendi okulunuzda bu ayakkabılardan giyen kız arkadaşlarınız var mı?
Var.
Nick mesaj
Bana sorarsan. kız,erkek farketmez. artık adidas,nike gibi herkesin ayağında olan ayakkabılar giyilmemeli.
ben olsam giderim Zara veya diğer farklı mağazalardan güzel renkli bir ayakkabı alırdım. Tabii bu kardeşinin yaşına ve giyinme tarzına bağlı.
Bu arada ayakkabılar güzelmiş. Güle güle giysin.
Kardeşin bu ayakkabıyla halı saha maçına katılacak
hep kız kardeşim olmasını isterdim
quote:
Orijinalden alıntı: Wanted78
Kardeşin bu ayakkabıyla halı saha maçına katılacak
Sizce nasıl? Kız kardeşim lise 2. sınıfta okuyor şu an. İdeal diye düşündüm onun için ama? Kendi okulunuzda bu ayakkabılardan giyen kız arkadaşlarınız var mı?
Nickinde anladiim kadariyla siz karşi cinsiyettensiniz. Hos ve seviyeli hi sohbete var misin dadlim
quote:
Orijinalden alıntı: yüksek topuk naylon çorap
Daha guzel bir ayakkabi alabilirsin. Benim hosuma gitmedi.
Almadan önce soracaksın aldıktan sonra sorarsan ne farkedecekki, güle güle kullansın karşin
quote:
Orijinalden alıntı: guilty and the beast
Almadan önce soracaksın aldıktan sonra sorarsan ne farkedecekki, güle güle kullansın karşin
Sadece görüş almak istedim sizlerden.
bu ayakkblar 2007 de çok iyi satmıştı baya bi moda olmustu ama artık eskidi be dostum 100 lira verilmez
Bu model güzel tabii. Bir bayana yakışacak tür de bir ayakkabı yakışır. Bir çok kız arkadaşım giyiyor gayette güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: yüksek topuk naylon çorap
quote:
Orijinalden alıntı: guilty and the beast