Şimdi Ara

Kız işleriyle başım belada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 22 yaşındayım.sanırım demiseksüelim.demiseksüel:yalnız duygusal bağ hisettiğin kişiyle cinsel birliktelik duyma güdüsü.Uzun süredir sevgilim yok.Yakışıklı olduğumu düşünüyorum konu o değil.3yıldır body yapıyorum.viVücıdumda iyi o yüzden .Ama sorun gene bende .Sevgilim yok ve bu koyuyor.Bendeki sorun şu çok seçiciyim.Herkese aşık olamıyorum.Aşırı seçiciyim karşımdaki mükemmel olsun istemiyorum çünkü bunun sağlıksız bir şey olduğunu biliyorum.Ama dediğim gibi sanırım demiseksüelim.Yani duygusal bağ kurduğum kişiyle cinsellik yaşayabilirim .Gerçektende öyle .Hani kız güzelde sevgili olayım bende yok. Kader de varsa aşık oluyorum o şekilde atılıyorum.Yaşım sevgili yaşı olduğu için doğal olarak zorluk yaşıyorum.Umarım aşarım.Benim gibi her Kıza cinsellik hissetmeyen sadece özel gördüğü Kıza kendini açabilen veya tecrübe eden varmı ?




  • maluma . biraz ara ver düzelirsin . şaka bi yana gayet normal bi adamsın . hepinizin sorunu bu . bi şey görüyısun kendini ötekileştiriyosun . ne kadar normal bi adamsın halbuki . kendine onu diye diye olursun klişesi bilimsel bişey. koşulku şartlandırıyosun kendini . sonuçta dediğin şeye sönüşüyosun .küçüklükten itibaren kız olarak davranılsaydı sana şuan erkek değil kız hissedicektin. beyin kendini kız olarak fertilize edicekti. bu durum aynısı . kendine saçma salak absürt bi tanım bulmuşssun. sorunluyum diye geziyosun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 Kasım 2020 -- 31 Mart 2021; 19:42:51 >
  • ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 9 Nisan 2021; 15:7:31 >
  • Doğru aslında hocam .Uzun süredir olmadığı için kız arkadaş yaparken bile çekiniyorum.Uzun süredir münasebetim olmadığı için konuşacak birşey bulamıyorum.Düzelir umarım.

  • 11 Kasım 2020 1 kullanıcısına yanıt

    Üzerine çalışacağım hocam.Belki gerçekten dediğin gibi basit birşeydir.Geçicek inşallah.

  • demiseksüel memiseksüel ben anlamam. taş gibi bir hatun verse nefessiz mi değil mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.