Şimdi Ara

Kız Instagram Takipçi Sayısı Az, Ezik Bir Tip Dedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
9.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • turkatak T kullanıcısına yanıt
    Profesyonel fotoğrafı yok demek istemiş arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün sosyal medyanın anlamsız olduğunu anlayacaklar ama çok geç olacak.
  • Kız kekò mu ne

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Instagram hesabım bile yok. Böyle insanlarla muhatap olmadıgım ıcın, çevremde hıc yoklar.
  • yazık bu gençliğe instagram face bilmem neyle kafayı yediler.Allah akıl fikir versin
  • Allah belalarını versin reelde iki kelimeyi bir araya getiremiyolar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu dışına giriş nedenim futbol bölümünde kimleri ciddiye alıp almayacagımı görmek oluyor, allaha şükür biri daha aradan çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin en kötü gerçeği de erkekler olarak böyle alternatiflere kalmamız... takipçi üzerinden hipergami ahaha gülüyorum ama ağlayarak böyle kızlara binseniz dahi asla gönülden sevebileceğiniz ve sevilebileceğiniz hele ki bir aile kadını çocuklarınızın annesi olabilecek insanlar değiller, cidden eski sevgilim bile yok kanserim şuyum buyum psikolojim bozuk deyip nişanlandı, yani kızlar hakikaten psikolojinizi bu kadar bozan ne oldu ? Durmadan size yazan abaza sürüleri mi , baba sevgisi eksikliği mi, saygı görmemek mi ? Ne ya bu psikolojinizin bozuk olmasının sebebi iki insanın kollarını açıp birbirine sarılması kadar güzel bir şey olabilir mi ? İşte yapacak bir şey yok, konuyu açan arkadaşın yerinde de olsam o kızın arkadaşına bu kadar salak ve ruh hastası olduğunuz için teşekkürler diyip kahkaha ata ata giderdim ordan hem o kızlara hem biz erkeklere yazık çok yazık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen eve temizlikçi bir Kırgız kız geldi. Konuştuk biraz. Türk kadının tembelliğinden, sosyal medya merakından, sürekli tüketim alışkanlığından, daha 12-13 yaşında velet olduğu dönemden başlayıp dar pantolon yarım kilo boyalı suratlarla gezmelerinden bahsetti ki bu kız Rusya da büyümüş, Ukrayna'da da çalışmış. Kendisi de güzeldi Allah var.

    Diyor ki ben hiç bir yerde (kendisi bayağı bir gezmiş görmüş) hem cinslerimin burnunun bu kadar havada olduğu bir ortam görmedim. Türk erkeğinin işi zor diye de iyi dileklerini iletti en son giderken.

    Tespitin alasını yaptı. Okula gidiyorum herkes bir birini instagramdan tanıyor. Yüz yüze konuşan yok akşam eve bir geliyor sınıf grubu kaynıyor, herkes fıkır fıkır. Okula gidiyoruz yüz yüze tık yok. Herkes morgdan çıkmış gibi.

    Akşam tekrar snapler, "yehuuu dünya çok güzel, ooo yine kankissslerdeyiz, yeme içme zıçmacalar"... Sabah okula gidiyoruz, kimse kimseye selam vermiyor.

    Sosyal medya geri dönüşü olmayan, olamayacak zararlar verdi bence bu dünyaya. Hele ki bizimkisi gibi maymundan 2 iq yüksek beyinlerin kontenjanı doldurduğu bu topraklarda bu tarz ucuz basit uğraşlar dahada rehavet görüyor ve dejenerasyonun boyutu onlarca kat artıyor. Çünkü milletin başka bir hobisi, yeteneği, kendini geliştirme isteği, gücü yok.

    Sabah akşam makyaj ve kıyafet fotoğrafı. 25-26'ya kadar bütün erkekleri tek tek deneme, parasını yeme safhası, sonrada günahlardan arınma bölümü ve ruhsuz mutsuz bir hayatı kabullenme şartı ile bulduğu ilk erkeği evlilik zindanına atma planları... Ülkemiz yeni nesil kadınlarının durumu budur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ada Türk

    Lan benim ne istgramım ne facebookum ne de twitter hesabım var. Ben ne yapıcam ev de mi kaldım şimdi?
    Geçmiş olsun kardeşim, artık hayatına ağaçkakan olarak devam edebilirsin.
  • Böyle konular açın sürekli, daha da soğuyayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagramım yok ben öleyim.
  • Bu konu'ya bende bir örnek vermek istiyorum Arkadaşımın 200 takipçisi varken Beğendiği bir kıza takip isteği gönderiyor ve kabul etmiyor.
    Daha sonra aradan bir ay geçmeden parayla takipçi edindi bu arkadaşım ve sonra tekrar gönderdi arkadaşlık isteği kabul etti.Daha sonra abi takipçi sayım artınca gerçekten işe yaradı bir sürü kız merak edip ekliyor dedi.Böyle bir gerçek var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Arkadaslar hep diyorum sosyal medyayı aşırı derece de kullanan kızlardan uzak durun gerçekten bu kızlardan hayır gelmez böyle tiplerle evlenirsiniz bunlar ne ev isinden anlar ne yemek yapmaktan evi mok götürür

    He şimdi bana diyeceksinizki köle mi alıyorsun kendine hayır arkadaşım kadın evlendiğinde bunları yapacak erkekte yeri geldiğinde yardım edecek ama bu işleri yapmayan yapamayan kızlarla olan evlilikten zerre hayır gelmez

    Bu tip kızlarla evlenilmez eğlenilir

    Günümüzde bosanmalar neden arttı sanıyorsunuz çünkü sosyal medya insanları çok bozdu
    Yemek pişirmek ve temizlik temel hayat becerileridir hocam. Dolayısıyla kadın yahut erkek herkes bir derece bilmek zorundadır. Sosyal medya bağımlısı kadınlardan uzak durulması fikrine katılıyorum. Ama benim sebeplerim daha başka. Sosyal medya bağımlılarının nerdeyse hepsi "attention whore" (ilgi o****su) diye tabir edilen bir sınıftadır. Yarın ilerde evlendikten sonra tabi hayat şartları, iş güç derken yeterince zaman ayıramadığınızda anında internetten başka erkekler bulacaktır. Ve yakalanırsa da sizi suçlayacaktır gene. Sosyal medya bağımlıları genelde narsisttir. Uzak durun.




  • Hayırlısı olmuş daha ne istiyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadının yaptığı ayıpta, senin yaptığın daha da ayıp direk gidip tanımadığın birine arkadaşının özelini bu şekilde söylemen doğru değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.