Şimdi Ara

Kız içki içiyor ben içmiyorum bu ilişkide sorun olur mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @LEAME

    @Folklorist

    Teşekkür ederim yorumunuz için. Bu tip mesajlar görünce ister istemez moralim düzeliyor. Diğer türlü ön yargım oluyor ister istemez.


    Kız alkolik değil. Kız arada bir kız arkadaşlarıyla ve kuzenıyle buluştuğunda yemekte içki içiyor. Bu zaten gayet normal bir şey ama ben içmediğim için acaba diyorum kız bunu sorun eder mi ? Belki sevgiliyle baş başa içmek isteyecek ve ben bu duyguyu ona yaşatamayacağım ve anlaşamayacağız korkusu var. Bu yüzden böyle şeyleri düşünüp stres yapıyorum.


    Daha kızla buluşmadık bile daha ortada hiçbir şey yok ama kız gelecekmiş haliyle bunları görünce kendime olan güvenım düşüyor. Kız hayal kırıklığına uğrayacak diye düşünüyorum içten içe.

  • Konuyu hiç okumadan sadece başlığa göre yazıyorum:Böyle saçma bir duruma takılan kızla ayrıl gitsin zaten.

  • Olmaz o iş.

  • seksanddirt kullanıcısına yanıt
    Nthows kullanıcısına yanıt
    Masik M kullanıcısına yanıt

    @seksanddirt Düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Haklısın sana katılıyorum doğru şeyler söylüyorsun. Ben tecrübesizim ve dertleşmek için biraz içimi dökmek için bu konuyu açtım. Herkes farklı ve nasıl olacağını ancak zaman gösterecek hocam.


    @Masik

    @EfsaneManx

    @Nthows

    Teşekkür ederim düşünceleriniz için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Eylül 2020; 15:34:49 >
  • sende içmee başla yeğenim kaz gelcek yerden tavuğu esirgeme


    vereni cami avlusunda giberler unutma bunu pişmanlık yaşama


    iç içir sonra geçir :D

  • Burdaki yorumların tamamını ciddiye almak gibi bir hata yapma sakın. Donanımhaberin üyelerinin büyük bir çoğunluğu kızlarla iletişim kuramadıkları için kız düşmanı.

    Karşı cinsi yerin dibine sokan yorumlar genelde en çok beğeniyi alan yorumlardır. Yalnızca bu konu için değil, diğer konulara da bakabilirsin. Hep böyledir bu.

    Onun haricinde eğer ki kızları över ya da övmeyi geçtim, genelleme yapmayın dersen bile meriç olursun. Hem sözlükte hem de forumda.

    Yıllar önce mesafe ilişkisi yürür mü gibi bir konu vardı. Henüz 3 aylık sevgilim varken evet yürür dediğim için '2 ay sonra görürüz', 'meriçler de damlamış' gibi yorumlar yapmışlardı bu forumda.

    Sonuç olarak birkaç ay sonra 4. Yılımızı kutlayacağız

    Demem o ki bu konuyu kafana takmadan kendin gibi devam et sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • LEAME kullanıcısına yanıt

    @LEAME Çok teşekkür ederim. Kendim olup her şeyi zamana bırakacağım. kendimi durduk yere üzmenin alemi yok. Diğer türlü kafamda bir şeyler düşünüp onu büyütüp sorun haline getiriyorum. Kız benden hoşlanır mı beni sever mi, benden sıkılır mı, ben içmiyorum o içiyor ne yapacağım gibi gibi şeyler düşünüp duruyorum. Daha ortada bir şey bile yok üstelik.


    Kız gelsin bir birimizi görelim ondan sonra olacağı varsa olur olmazsa olmaz yapacak bir şey yok.


    Edit: Nice senelere hocam. Darısı başıma. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Eylül 2020; 15:54:3 >
  • LEAME kullanıcısına yanıt
    Aradığım yorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana bir kız önerdiler kızla da konuştum telefonda akşamları yemekten sonra içiyorum iş yerinde hiç içmiyorum vik vik edip duruyordu bi buluştum kızla kız müslüm baba gibi sigara üstüne sigara yaktı iyi ki de olmadı o iş yoksa kışın kapı camda açamazdım o beni gebertirdi

  • Yobazlık etme bu tarz şeyler küçük şeyler abartmanın lüzumu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence uzak dur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende içki içmem fakat eşlik etmek için icerim. Karşılıklı anlayış ile çözülür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tony Ferguson

    kesinlikle sıkıntı oluyor üstad.gözlemlerim ve tecrübelerim dahilinde yapıyorum bu yorumu.o tarz kızların en büyük sosyalliği barlarda,alkollü mekanlarda bir şeyler yuvarlamak.(özel üniversitede)boşluk buldular diyelim son 2 saati asıp hemen içmeye gidiyorlar.senle gitmese bu sefer arkadaşlarıyla gidecek kızlı erkekli senin zoruna gidecek ister istemez. bunuda göz önünde bulundur.

    +1 dediklerine imzami atarım.

    Artı olarak bende bir anımı anlatayım.Asosyalim üniye yeni geçmişim herkesle konuşuyorum ilk baştan işi sıkı tutayım da yalnız kalamayayım diye. Arkadaşım olsun amaç. Tabii arada fire veriyorum. Millet soru soruyo kalıyorum falan.Okulun picleri anlıyor tabii ama digerleri çok takozlamıyor. Neyse bi 10 kişilik grubumuz oldu. Abartısız diyorum ciddi ciddi 10 kişi takılıyorduk.(7 erkek 3 kız) Bir tane kız vardı bu kızla aynı yurtta kalıyordum haliyle yakınlaştık. Yakınlaştık dediğim arkadas olarak sevgili olarak değil ama eminim ki kız kafasında beni tartmıştır kanitlarım var çünkü burda anlatamam

    Sohbet ilerledi zamanla daha yakın olduk Neyse işte O kızda senin dediğin kızlardandı, bende sigara icki içmiyorum hatta inat ediyorum falan içmemekte. Bu kızda ise her şey var. Koluna özgürlük diye dövme yapmış falan.Neyse aradan zaman geçiyor. Bizim kız barlara gidiyor ertesi gün oluyor kafelere gidiyor. Butün gün içki içip sarhoş oluyorlar Pahalı araba kiralıyıp geziyorlar falan bu arada kızın sevgilisi var ama başka şehirde. Instaya story atarken falan erkekleri çekmiyorlar Sevgilisi kıskanıyor diye. Neyse tabii bende yalniz kalmamak için onlarla takılıyorum. Neyse ben artık yorulmaya başladım. Yani nasıl anlatsam onlarla takıldıkça sanki günde 10km koşmuş gibi oluyordum. Yurda gidip yatıp kitap okuyup dizi izlemek istiyordum ama onlar yuzünden bütün kafelere gidip kahve içip içmediğim sigaraların kokusunu çekiyordum. Sevmediğim halde 101 oynuyordum falan. Yanda da bir tane çavo sen niye sigara içmiyorsun diyip duruyo cevaplıyorum olsun iç diyo. Neyse anladım ki yapamıyacağım bunlar çağırdıkça gelmemeye basladım. Zamanla biraktılar çağırmayı.


    Yani özetle sen bu kızla yakınlaşmayı istersen kendini baska kalıplara sokmaya çalışacaksın. Sen, sen olmayı bırakacaksın. Kendin için değil o kiz için yaşayacaksın. Atıyorum, Bara gideceksiniz onlar bira sen gazoz içiceksin yanda malın biri gelecek sen niye içmiyon diyecek. Kiz sevmediğin bir şeyi yapmak isteyecek sen istemiyeceksin ama yapmak zorunda kalacaksın. Bu da mutsuzluğuna neden olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Inanc sebebiyle icmiyorsan sorun olur o tür kizlar içki harici erkeklere karsi mesafesi pek yok ama sen burada dedigimize bakma dene sonucu gör.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Anormal zirve Başına gelen olayı yazdıgın ıcın tesekkur ederım. Bu kız bıldıgım kadarıyla oyle degıl ama tanımadan bılemeyız tabii. Dedıgın gıbı rol yapmaya olmadıgım bırı gıbı davranmaya gerek yok. Artık düşünmemeye çalışıyorum, oluruna bırakıyorum. Olursa olur olmazsa olmaz hocam.


    @Adoring Teşekkur ederım. Deneyıp gorecegız artık, kendımı en kötüye hazırlayıp üzmemeye çalışacağım.

  • kız dediğin kaç yaşında rakı içiyor 25 altı ise problem

  • Kimsenin yorumuna bakma sen. İçmesi ya da içmemesi önemli değil. Önemli olan şey birbirinize saygınızın olması. O varsa ilişkin istedigin kadar uzun olur. İçki, sigara tarzi seyler kişisel istektir. Isteyen içer istemeyen içmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 14 Eylül 2020; 17:41:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum hocam.

    İlk olarak şunu netleştirmemiz lazım, kız alkolü niçin tüketiyor? Sizin anlattığınızdan benim çıkardığım, arkadaş ortamından veya eskiden gelen aile kültüründen dolayı içkiye alışkın ve artık kola, gazoz gibi geliyor. Yani öyle aman aman verdiği hazdan ya da bağımlılıktan dolayı değil. Eğer böyleyse dert edilecek bir durum yok, zamanla sizin de yaşam tarzınızdan etkileneceği için kendisi de bırakma aşamasına gelecektir. Ama yok içmeden duramam efendim sonsuza kadar tüketmeyi düşünüyorum hayat ortağımın ne diyeceği umurumda değil kafasındaysa.. O iş olmaz işte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @internetmagduru Kız 25 yaşında, ben 28 hocam.

    @Pankreasına Talibim Teşekkür ederim, umarım öyle olur.

    @zero fear Teşekkür ederim hocam. Benim gördüğüm ve duyduğum kadarıyla sadece arkadaşlarıyla bir yere giderken yemekle beraber içiyor. Bakalım hayırlısı neyse o olsun, kafama takmamaya çalışıyorum yoksa üzülüyorum.


    Daha kızla tanışmadım bile belki hiç başlamadan bu iş olmaz. Yada başlar ve bu tür şeyler yüzünden biter veya devam eder bilemıyorum. Bunları oturup düşündükçe insan strese giriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Eylül 2020; 18:3:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.