Şimdi Ara

KIZ EVLENME TEKLİFİ ETTİ[Teklifi yineledim mıçtım sanırım]-[BABAM RESTİ ÇEKTİ]] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
14
Favori
17.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah rahmet eylesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyun beyler CSB değil .
    Teklifi etmişsin daha ne yardımı istiyorsun keşke etmeseydin ben kız geleceğini düşünüyor garanti altına almak istiyor . Kürekle tezek yemiş durumdasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkolog


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vi 

    @Leopard26
    Sağol kardeşim dileklerin için.

    @qer_1st_k
    Ok.

    @Armitron
    Amin.Kaçırmam kaçırır mıyım hiç.

    @Alkolog
    Sen kaç yaşında evlenmiştin abicim?

    Ben evlenmedim kolay degil oyle evlenmek daha cok gencsiniz ama evlenince iliskiniz simdiki gibi olmaz. Bir anlik heyecanla aman diyim evlenmeye kalkma.. Birikimin yok en onemlisi..

    Yazmıyım yazmıyım dedim ama. Ne yapsın hayasızca o kızdan o kıza atlayıp 30 yaşına gelince de bakire kız mı arasın ? Tek eşlilik dünyanın en güzel şeyidir.




  • bana kalirsa nisanlan daha sonra yavasca ailene soyle sonra evlenirsiniz on yil nisanli kalan tanidik var nisanli olmak iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok zor durum evlenmeyi en son duruma bırakın maaşın olmadan evin olmadan vs evliliği aklından çıakrt
  • Bundan sonrasını bekleyip göreceğiz dostum. Her şeyi akışına bırak, hepsinin ilacı zaman. Bu arada tebrik ederim, umarım mutlu mesut olursun, hiç bir zaman pişmanlık duymayacağından da eminim.
  • BÖLÜM NEY HOCAM BÖLÜM ? EN AZ ELLİ KİŞİ SORMUŞ YUKARDA BİR CEVAP VERMEMİŞSİN

    Bu arada hakkınızda hayırlısı olsun
  • Dostum 23-24 yaşları erken değil sana söyleyeyim.Çok seviyorsan imkanlar olgunlaşınca evlenmelisin.Yaş ilerledikçe insanlar evlenemiyor seçici oluyorlar.Daha sonrada acele evlenmek isteyip yanlış kararlar verebiliyorlar.Para kazanmaya başladığınız anda evlenin. Bana kalırsa 22- 23 yaş bile erken değil tam canlı çağlarınız beraber arkadaş gibi de takılır mutlu olursunuz.Yaş erken deyip hayatını ve ileride yaşayacağın mutlulukları erteleme...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vi 

    @Leopard26
    Sağol kardeşim dileklerin için.

    @qer_1st_k
    Ok.

    @Armitron
    Amin.Kaçırmam kaçırır mıyım hiç.

    @Alkolog
    Sen kaç yaşında evlenmiştin abicim?

    Sevdiğin kişiye nasıl açılınır 2 cümleyle anlatır mısın? Mest oldum okurken teklifini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naima -- 26 Mart 2013; 17:28:33 >
  • @Leopard26
    @Afet-i Azam
    @Sabneq
    @fayntenksendyu
    işletme bölümü

    @FadeToßlack
    Reddedip sonradan pişman olmak daha mı iyi olurdu sence?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vi  -- 26 Mart 2013; 18:27:46 >
  • @Muhammet
    Niye öyle dedin?

    @Vatov
    Çağıracağım,davetiyeleri de forumdan @Terliksi Hayvan bastıracak hatta

    @Einstein
    çok ani gelişti dayanamadım

    @jasonn123
    o kadar mı zor bu evlilik dedikleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vi  -- 26 Mart 2013; 18:30:47 >
  • @elLbufFer
    Sorun ailemin kızdan dahi haberi yokken evlenecek olmam,bu konu da yardım istiyorum.Ben de onunla birlikte geleceğimizi düşünüyorum onun kötü niyeti olmadığından adım gibi eminim.

    @DaY_WaLkeR.
    İyi demişsin ben de öyle düşünüyorum.

    @sonyeja
    Çok sağol,umarım dediğin gibi olur her şey.

    @usluçocuk06
    Eyvallah kardeş güzel yazmışsın.

    @Naima
    Bu konuda tecrübem yok aslında malum tek kız ile beraber oldum şu yaşıma kadar O da kendiliğinden gelişti,forumda daldan dala atlayan bolca insan varmış bunu öğrenmiş olduk bu konuda şu arkadaşa da bi yardımcı oluverin çapkınlar sizi.




  • Çekemeyan olmuşsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neler neler neler olmuş dedim başlığı yenilediği görünce.Hayırlısı olsun diyelim,aile ile kızı en kısa sürede tanıştır bunun kaçar yanı yok.Vakit kaybetmeden evdekilerin karşısına geç anne-baba benim ilerisi için ciddi düşündüğüm bir kız arkadaşım ve sizinle de tanıştırmak istiyorum demelisin.Valla ayrıca tebrik ediyorum,büyük konuşmak istemiyorum ama evlilik ve ben aynı cümlelerde kullanılınca bile tedirgin oluyorum.Konuyu evlendikten sonra da devam ettir, evlilik nasıl bir duygu,sorumluluklar ne kadar artıyor bizi bilgilendir.Tekrardan mutluluklar hocam.
  • nick'e baktım ve CSB olduğundan %100 emin oldum
  • Bu olayda ki kararı sen vereceksin ama şunu söyleyeyim evlilik hakkında çok kötü yorumlar yapanlar olmuş eğer doğru kişiyi bulursan yüzde yüz uyuma gerek yok % 70 yeter her şeyi yüzde yüz uyan bir şey yok hayatta gerisi sabır, anlayış vs dünyada cenneti yaşarsın olumsuz örneklere bakmayın ne mutlu evlilikler var maddiyat denmiş anne ve babalarınız hanları hamamları mı vardı bakın durumu iyi olanlar daha çok boşanıyor tabi ki maddiyat lazım ama aşılır onlar ben 17 yıllık evliyim geçen hafta evllilik yıldönümünü kutladuk hiç unutmadum şimdiye kadar evlendiğimizde birsürü eksiğimiz vardı hala var ama mutluluk sonsuz ALLAH herkese nasip atsin sizini için en büyük tehlike bazı şeyler evlenmeden anlaşılmıyor ama anlattıkların doğruysa bu iş olur ama bencede okulu bitirin ama söz yapın ailenide razı etmeye bak ama asla ve aslaevlenmeden cinsellik yaşamayın zaten yaşamamışsınız benim mutluğumun en büyük sebebi kimse ile cinsellik yaşamadan evlenmemdir bazılarına aciyip gelebilir ama o işin büyüsünü bozuyor o iş bence evlenmeden öncede sonrada sadece eşinle olmalıdır umarım başarırsınız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Summer's Day
    Tamamdır buradan yazarım gelişmeleri

    @kara duman
    Aynen moralimi bozmuştu o yorumlar çok sağol abi olumlu yorumun için,cinsellik konusunda ise aynı senin kafadanım bende abi,erkek de evleneceği kişiye saklamalıdır kendini bana göre.Ha bu arada davetiye basımı hakkında bilgi verir misin bana birazcık,mesleğin sanırım.
  • sanslı adamsın
  • Kaçırma sakın git evlen lan bulamazsın böyle bi hayat arkadaşı bi daha kendine. Kaçırma sakın.
  • Vi, ben de sana elimden ne yardim gelirse onu yapacagim. hatta ustune gelin arabasini ben sureyim. ama bir sartim var. once ailenle tanistir, cunku asil zor kisim o olacak. tamam sen kendine es alacaksun ama onlarda kendine bir kiz eclat alacak. bunu dusun. tabi ki seni gordukten sonra, ne kadar sevdigini, onun seni ne kadar sevdigini anladiktan sonra engel olmayacaklardir ama yine de bir buyuk olarak isleri bir duzene nizama oturtmayi bileceklerdir her konuda. birak mustakbel gelinleri biraz kaynanasiyla zaman gecirsin, yemek yapsin, sen biraz babandan evlilik hakkinda ders al. yavas yavas, sindirerek, her anini yasayarak, doldurarak gecirin bu sureci.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.