Şimdi Ara

Kız denilen yaratıkların beni görünce kafalarını başka yöne çevirmesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün fark ettim. Avm'de arkadaşlarımla buluşacaktım erken geldim, kıyafet almak için mağazalara bakıyordum. Neyse yürüyorum koridorda karşıdan kız geliyor göz göze gelmemeye çalışıyorum önüme bakıyorum, iğrenç yaratıklar kafalarını başka yöne çeviriyor tam yanımdan geçerken önlerine bakmaya devam ediyor. 5 10 kez oldu bu. Bir de orta-üst sosyoekonomik seviyede insanların takıldığı avm bu. Üstüm başım da pazardan değildi yani kılık kıyafetimde sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 21 Kasım 2017; 18:1:35 >



  • Daha önce hiç görmemiş olmama rağmen dışarı da gördüğümde senin "Maraz alinin sağ kolu" olduğunu anlayıp bende kafamı çevirirdim.Yadırgamamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar, erkeklerin %80'lik kısmını ortalama altı çirkin olarak niteliyor. %80'den biri olursan çoğu kız için görünmez oluyorsun, umursamıyorlar seni gram takmıyorlar.

    Çoğu erkeğin yaşadığı bir şey sana özel değil. Fazla kızgınlık beslemen anlamsız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 21 Kasım 2017; 19:35:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsizsindir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kzılar varya bu kızlar erkeklerden daha tehlikeli hepsi dünyayı ben yarattım son peygamber benim havalarımda tövbe haşa...
  • kardeş takma be hepsi aynı senin benim gibi insan oda :D
  • jeodempp kullanıcısına yanıt
    Yav tamam beğenmiyor olabilirler geçsin gitsin ne bu afra tafralar. Zengin olduğum belli olsa akşamında altımda inlerdiler ama. Bir de utanmadan derler "tip yada para önemli değil, karakter önemli" diye.
  • izmir de bissürü güzel kızın arasında büyüdüm böyle yapan görmedim. istanbula geldikten sonra görmeye başladım bunu. ilginç bir kezbanlık örneği. bazen bana da yapan olduğunu fark ediyorum. insanlık gerçekten dipsiz bir kuyu. insan şu ülkede yaşarken acaba bundan daha aşağılık bir insan özelliği ile daha karşılaşır mıyım diye düşünüyor, ve evet, daha aşağılık özelliklere sahip insanlarla karşılaşıyorsun. bilmiyorum daha neler göreceğiz, daha ne kadar hayrete düşeceğiz bu ülkede.

    insanlarımızın bu tarz anormalliklerini kısmen boş yaşamaya bağlıyorum ben. her insan bi dert ister, bir şeye kafa yormak ister. ama biz öyle boşuz ki, öyle cahiliz ki, götümüzden dert uyduruyoruz mecburen. kimi çıkıyor BANA BAYAN DEDİ NASIL BAYAN DER BANA KADIN KADIN diye haykırıyor. kimi böyle psikolojik tatmin için sokakta gördüğü kişilere arkasını dönerek yürüyor. ilginç bir boşluk içerisindeyiz. diyorum ya bu ülke insanı hakikaten her zaman daha büyük sürprizlere açık, en akla gelmez anormallikleri üretebilecek kadar işsiz. işsizlikten kafayı yemiş. bu anormal insanlar kesinlikle ve de kesinlikle tedavi bahis mevzu olacak birer vakalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 21 Kasım 2017; 23:24:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ben de uyuz oluyorum bayan değil kadın diyenlere. Bir gün dayanamayıp kadın değil vajinalı diyeceğim o olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.