Şimdi Ara

Kız dediğin böyle olur gerçekten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi kıza hayran kaldım gerçekten. Mesele güzellik boy pos vs değil. Mesele ENERJİ. Kız enerji dolu ve karşısındakine de o pozitif enerjiyi o kadar güzel veriyor ki. Bilen bilir bu adam uber yaparken, kız bu adamın arabasına müşteri olarak biniyor ve adama "açsan gel sana çalıştığım restoranda bir pizza hazırlayayım" diye teklifte bulunuyor, öyle tanışıyorlar. Sıfır kibir, sıfır kapris.

Bir de bizim tc kızlarına bak. Tanışırken ya sapık olursun, ya savcılığa verilirsin. Sanslıysan ve bunlar olmazsa bile mesajlaşırken sürekli tek kelimelik cevaplar, sanki röportaj yapıyormuşuz gibi tanımak için soru sorduğumuzda onların bizle ilgili bir şey sormaması, hem mesajda hem reelde kafasına silah dayanmış gibi zorla konuşması, buluşunca karşında sanki onun bizimle buluşması bize çok büyük bir lütufmuş gibi davranması, fakat her seferinde sadece karşımızda bir montofon oturuyor olması... Tüm bunlara rağmen hala erkeklerde kusur aramaları ve ikili ilişkilerde sadece erkeklerin hatalı olduğunu düşünmeleri... Kız bulamıyorsanız emin olun hata sizde değil.

Kız  dediğin böyle olur gerçektencasanovayoutube
    Gökhan ve Giuliana ile güzel anılar ve komik anlar. Tüm klipler Gökhan Öner ve Giuliana'nın Twitch kanallarından alınmıştır. İyi seyirler. Gökhan Öner: https://www.youtube.com/c/GokhanOner35 https://www.youtube.com/c/GokhanOnerTwitch https://www.twitch.tv/gokhan_oner Giuliana: https://www.youtube.com/c/GiulianaCalascibetta https://www.twitch.tv/pizzaprincessg
    https://www.youtube.com/watch?v=L8WDNVjgQgI

• Hocam ben izledikçe gidip evliliğe karşıyım teoride

Ama evleneyim bunla diyorumKız  dediğin böyle olur gerçekten 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farate kullanıcısına yanıt

Ben de evliliğe karşıyım. Aslında evliliğe karşı değiliz, sadece bu ülkenin rezalet kızları, onların rezalet aileleri ve erkeklere yapılan saçma sapan dayatmalar bizi evlilikten soğuttu.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Hocam günümüzde evlilikte gerek ailesel gerek kızdan kaynaklı tatava çok

200 kg kız engin Polat gibi olmazsa evlenmem dedi arkadaşına kahve içerken kulak misafiri oldum ve kız 200 kg

:)

Önüne her gelen kıza yürünürse sosyal medyadan böyle olur.

Bak iddia ediyorum fake instagram hesabı açsam, AI ile kendi halimim kız fotosunu koysam günde 100-50 takip mesaj gelir.

Sorun erkeklerde yazmayın abi, çok mu zor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yav hocam her kız konusuna kızlara yazıyorlar yeaaa yazma yeter

Sen koklaşarak buldun sanki

Koklaşmaya gerek yok. Zibilyon tane kıza yazıp belki düşer demenin anlamı yok. Benim bulduğuma ben uzun süredir zaten yazıyordum ondan başkasıyla da konuşmuyordum hala da öyle.

Ponçikle ben 2020'den beri konuşuyorum discord grubu kurduğunda başka kızlarda vardı ama benim samimiyetim ponçikleydi hep öyle de kalmaya devam edecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Napalım bekçi mi koyalım yazanların başına

Çok duygusal adamsın seni çok üzerler hocam çok

Bunun duygusallıkla alakası yok kardeşim. Ben bir olsun ömür boyu olsun kafasındayım.

Samimi olduğum sevgili vs düzeyinde bir kadın varsa sadece onunla konuşurum.

Her çiçekten bal toplama niyetim olsa herkese yazardım.

• Hamza bu arkadaşa ne dersin ben kesildim hocam

• Önüne gelenin her kıza yürümesiyle ne alakası var ki şimdi. Her önüne gelen yürüyor diye ülkenin kızlarının böyle karakter yönünden noksan, enerjisiz, erkeğe saygısız, bilgisiz mi olması gerekiyor? Videodaki kıza sanki yürüyen yok mu? Elbette var. Kızlar, kendilerine yürüyen bir sürü erkek var diye tüm bu kötü davranışları kendine hak mı görmeli? Kusura bakma ama güzel saçmalamışsın.

@farate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 12 Ocak 2024; 13:35:14 >
    Kiz mevzuları icin bu kadar yazi okumaya değmez

Paran varsa yancıkta tüm kızlar kapıcığında

Para ortam populerlik tip bunlara bakar hepsi ok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kadınlar aileleri tarafından böyle yetiştiriliyor kimse yürümese bunları yaşamazsınız.

• E tamam böyle yetiştiriliyorlar da, bunlar hiç kendilerine bakıp "ulan biz ne yapıyoruz böyle" demiyorlar mı? Sırf öyle yetiştiriyorlar diye sergiledikleri kötü ve saygısız davranışları sineye mi çekmemiz gerekiyor? O zaman katilleri hırsızları da, aileleri öyle yetiştirmiş diye hoş görelim bu saçma mantığa göre. Ailesi öyle yetiştirmiş diyip işin içinden çıkamazsın.

Ayrıca benim anlamadığım konu, usulüne uygun yürümeden insanlar birbirleriyle nasıl tanışacak? (ona buna salça olan abaza erkek veya kadınlardan bahsetmiyorum) Bu ülkede bekar erkekler niye vebalı gibi görünüyor arkadaş? Bu erkekler nasıl biriyle sevgili olacak ya da evlenecek? Telepati veya vahiy yoluyla mı tanışacak bu insanlar birbiriyle?

Hocam bu arkadaşın çocuk olduğunu düşünüyorum çok umursama

• sıkma canını bak sağlıkçı tavsiyesi (3. senin derdine tam çare olabilir)

Kız  dediğin böyle olur gerçekten

• Türkiyedeki erkekler, istediğim kızla eğleneyim sonra eli erkek eline değmemiş bir kız bulup evleneyim kafasında. Erkekler bu kafada olduğu için kızlarda erkeklere karşı mesafeli davranıyorlar.

• Abi erkeklerin aç olduğu yerde kızlar sıkıntılı olur.

Kendini güzel bulan kadınlar %94 ile Hindistan'da rekor. :)

Ayrıca kızı da erkeği de Türkiyede birey değil malesef. Bir taraf sürekli diğerinden birşeyler bekliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.