Şimdi Ara

Kız bana soru sormuyor hep ben soruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız bana soru sormuyor hep ben soruyorum sıkıldım ne yapayım veya muhabbet edeyim meraklansın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer "evet, tamam, hayır" gibi kesin cevaplar verip lafı kısa kesiyorsa çok da umut bekleme

Orijinalden alıntı: Beels

aynı şey başıma geldi aylarca bu şekil devam etti ve en sonunda açıldım red yedim , hoşlansa zaten oda keyifle yazardı . bsg diyor sana o şekil davranarak

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan yılmazer

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

aynı şey başıma geldi aylarca bu şekil devam etti ve en sonunda açıldım red yedim , hoşlansa zaten oda keyifle yazardı . bsg diyor sana o şekil davranarak

şaka yapmıyorum , kızın cevabı ben sana dostça yaklaşmıştım ama malesef durum.bu demişti , çok seviyordum ama kız cok güzeldi hocam yani ben kızın yerinde olsam bende bakmazdım.bana :))

• Beels kullanıcısına yanıt
    iyi be
  • Hacım o durumun tam tersi genelde bana oluyor, konuşmak istememden kaynaklı bi sorun. Bende bazen gerçekten konuşmak istediğim kişiye bir ton soru sorarım ama bunu o konuşmadan anlamak gerekiyor. Bunun konusunu açmaya hiç gerek bile yok. :) Ama sana benden bir taktik gelsin 1-2 gün ilgilen sonra geri çekil kaçan kovalanır psikolojisi :)
    ·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • Boşver git kova indir
  • Soru sorarak zaten sohbet edilmez. Kız sohbete dahil olması lazım.Fikir belirtmesi lazım ki sağlıklı bir iletişim olsun.Yoksa sadece soru sormak ve kendi kendine bir şey açıklamak zorunda kalırsın.Kızla sohbet etmek için can atma.Kız seni mutlu edemiyor sohbetiyle demek ki.Bırak yol ver gitsin ne hali varsa görsün.Neden bu kadar böyle ezik , erkeği mutlu etmesini bilmeyen , erkek ruhundan anlamayan kızların peşinden gitmeye meraklı oluyorsunuz , anlamak güç.Sen ona muhtaç değilsin , o sana muhtaç. Çünkü o bir kız.Hem de Türk kızı.Uğraşma bile derim.Kendine yazık ediyorsun , onurunu , gururunu ayaklar altına alıyorsun.Başka da hiçbir şey değil.
    Bence o kız kezbanmış. Ama eğer sen de kızla sosyal medyadan tanışıp bir iki güne numara istediysen sen de yanlış yapmışsın , acele davranmışsın demektir. Ama kızın kezban olduğu gerçeğini değiştirmez.Çünkü konuşmasından üslubundan belli.

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Soru sorarak zaten sohbet edilmez. Kız sohbete dahil olması lazım.Fikir belirtmesi lazım ki sağlıklı bir iletişim olsun.Yoksa sadece soru sormak ve kendi kendine bir şey açıklamak zorunda kalırsın.Kızla sohbet etmek için can atma.Kız seni mutlu edemiyor sohbetiyle demek ki.Bırak yol ver gitsin ne hali varsa görsün.Neden bu kadar böyle ezik , erkeği mutlu etmesini bilmeyen , erkek ruhundan anlamayan kızların peşinden gitmeye meraklı oluyorsunuz , anlamak güç.Sen ona muhtaç değilsin , o sana muhtaç. Çünkü o bir kız.Hem de Türk kızı.Uğraşma bile derim.Kendine yazık ediyorsun , onurunu , gururunu ayaklar altına alıyorsun.Başka da hiçbir şey değil.

Soru sormadan muhabbet nasıl edeyim hocam ne seversin ne sevmezsin gibi sorular soruyorum tamam cevap veriyor ama biz soru sormakla mı yanlış yapıyoruz biz mi bilmiyoruz muhabbet etmeyi eğer sormasam hiç konuşamam o zaman ne yapalım yardımcı olursan büyük sevap işlersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan yılmazer -- 14 Ocak 2017; 13:29:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.