kalsın kenarda lazım olur -Sabahları sıcacık ekmak alıyor. -Beni gördüğü zaman yüzündeki gülümseme artıyor. -Üşüdüğüm zaman ceketini omzuma atıyor. -Türk kahvesii sevdiğim için kahveyi, cezveyi ve fıncanı hazırlıyor. -Sokakta yürüken elimi tutuyor. -Durup dururken boynumdan öpüyor. -Traş makinesini yere düşürüp parçalarını yanlış takmamı görmezden geliyor. -Yapacağını söyledi ve yaptı. ayağı kırık dolap artık sapasağlam. -Arkadaşımızı yemeğe davet ettiğimiz bir akşam, bana yardım etmek için işten erken çıkıyor. -Erkek kardeşimle çok iyi anlaşıyor. -Sevişirken gözlerimin içine bakıyor. -Baş başa kalmamız için bazen başkalarına yalan söylüyor. -İşe geç gitmeyi göze alarak benimle kahvaltı yapıyor. -Köpeği gezdirme sırası bende olsa bile hep bana eşlik ediyor. -Bilgisayarının arka planına benim resmimi yüklemiş. -Çok sevdiği mavi atkısını o gün kullanmam için bana veriyor. -Buluşmamızdan hemen önce traş oluyor. (ben onun kirli sakallı halini sevsemde...) -Toplu ayakkabı giyim zaman hemen koşup arabayı benim olduğum yere kadar getiriyor. -Bana her zaman iltifat ediyor. -Kız arkadaşlarımla çıktığım zaman bana iyi eğlenceler diliyor. -İşten eve yorgun geldiğim zaman bana vücut kremimi sürüyor. -Çiçekleri vazoya koymadan önce saplarını kesiyor, sularını değiştiriyor. -En yumuşak ve rahat yastıı bana veriyor. -İşe giderken beni uyandırmamak için parmak ucunda hareket ediyor. -Beni yavaş yavaş soyuyor. -En sevdiğim şarkıcının konser biletlerini alıp masaya öylesine bırakılmış gibi yapıyor. -Uyurken arkamdan gelip sarılıyor. -Ona göre bir erkeğin evi süpürmesi çok normal. -Kedimle oynuyor. -Benimle çoğunlukla aynı fikirde. -Jean bedenimi hatırlıyor. -Bazen beni işten almaya geliyor. -Doğum günümde almasını istediğim hediye için verdiğim ipuçlarını anlamış. -Günümün nasıl geçtiğini soruyor. -Durmadan fotoğraflarımı çekiyor. -Sabahları uyandığımda kendime gelmemi bekleyip en az yarım saat sonra soru soruyor. -Sinirden delirdiğim zaman yaptıklarımı normal karşılıyor. -Canım biraz sıkkın olduğunda beni eğlendirmek için elinden geleni yapıyor. -Özel dönemlerimde huzursuzluklarımı alttan alıyor. -Bana önce çok işi olduğu için yanıma gelemeyeceğini söylüyor. Sonra bir bakıyorum yanımda... -Hayatı boyunca tam benim gibi birini hayal ettiğiniz söylüyor. -Benimle her şeyi konuşabiliyor. -Beklenmedik sürprizlerle beni mutlu etmeyi biliyor. -Beni annesine benzetiyor. -Benimle alışverişe çıktığında hiç söylenmiyor.
Bunlara karşilik 3 şey istiyoruz. 1 Sadakat 2 Kumanda 3 Basinin agrimamasini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >