Şimdi Ara

Kiz arkadasimla problemlerim. Tavsiye verin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 aydir bir kizla cikiyorum. Farkli liselerde okuyoruz. Baslarda cok iyiydi aramiz. Son zamanlarda hareketleti bi gariplesti. Bunlarin sinifina yeni bi cocuk gelmis. Facebooktan gordum cocugu. Ayni burak ozcivite benziyor. Adi batuhan. Eskiden her aksam kizla telefonla bikac saat konusurduk. Artik arayinca hep mesgul telefonu. Kimle konusuyordun diye sorunca batuhan bisi sormak icin aramis diyor. Hergece hergece telefonda konusuyorlar. Onlar telefonu kapatip ben arayinca cok yorgu um diyip kapatiyor telefonu. Faceden beraber cektikleri fotolari koymus cocuk. Cok samimi pozlar vermisler. Gecen hafta nargile icmeye gitmisler beraber. Ben disari cikalim dedigimde derslerim var diyor. Arada bi kontor istemek icin msj atiyor. Bende yolluyorum bitanecik sevgilime. Bu aramizdaki soguklugu nasil yoketmeliyim. Tavsiye verin lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et
    Arada bi kontor istemek icin msj atiyor. Bende yolluyorum bitanecik sevgilime.

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • hacı durum hiç iyi değil. Yani bu durumu adam akıllı oturup konuşun. Yada aynı şeyleri sende yap. Git kızlarla sinemaya falan. Yakın pozlar ver. Ama onun yaptığının 2 katı seklinde. O hala sorgulamıyorsa boşver uğraşma yol ver derim
  •  Kiz arkadasimla problemlerim. Tavsiye verin lutfen

• Öyle şey mi olur yahu? Samimi fotoğraflar , beraber nargile içmeye gitmeler...Yüz yüze otur konuş , muhtemelen bitirmiştir kafasında seni , karmaşık bir dönemdedir şuan hanginizi seçeceğine karar veremiyor , o seni terketmeden sen onu terket.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Batuhan'ı aradan kaldır
    Daha Fazla Göster
  • panpa okurken cok fena oldum,A L L A H kimseye böle bişey vermesin kötü bi durum

Not:sana önerim bitir panpa kız kaynıyo KADIKÖY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuy37 -- 7 Kasım 2010; 23:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Arkadaşım dikkat et yakında Edirneden gözükmesin

valla banada dalga geçiyor gibi geldi anlatım tarzından dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 7 Kasım 2010; 23:38:05 >

• yol ver gitsin 1-0 önde olursun yoksa o sana verecek yolu...

Orijinalden alıntı: |Ruthless|

yol ver gitsin 1-0 önde olursun yoksa o sana verecek yolu...

http://forum.donanimhaber.com/m_43304476/mpage_1/f_/key_yahudi//tm.htm#43305392

2011 LYS Ve YGS
    ANİMEFanClub
  • bunları okul sonrası takip et buluştuklarındada agzını burnunu kır bu cocougun cok cıddıyım. resmen kullanıyor hatun senı.
    .
  • ya mesajı okumadım ama ben de bi kız düşürdüm
    kız gidiyo eski çıktığından kntr para fln alıyo birlikte yiyoruz sen de öyle yap panpa
    bu arada adım batuhan
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 21:50:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Number47

Hocam sen bana ili ve okulun adını ver batuhanı alalım ordan ben 10 senedir yeraltı dövüş kulübü işletiyorum, daha yer üstüne çıkamadık. Yer üstüne çıkmamız için iyi bir fırsat gibi pm'den görüşelim...

bende o kulube uye olabilir miyim ?

Galatasaray & Arsenal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.