Şimdi Ara

Kız arkadaşımla gelecek planlarımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Gündür kız arkadaşımla birlikte kalıyoruz,ailem tatile gitti ve evide bana bıraktılar haliyle kızı çağırmamak söz konusu bile değil zaten annemler buradayken bile sürekli gidip geliyor sanki evli çiftler gibiyiz hoşuma gitmiyorda değil ama artık yakın geleceği bıraktık ilersi için planlar yapmaya başladık ve ben en iyisini ümit edip en kötüsüne hazırlanan yapıda temkinli ve ileri görüşlü biriyim.Ne zaman gelecekten bahsetsek kendimi kısıtlanmış gibi hissediyorum.Babası Kanadalı annesi Türk ve burada kalıyor, kız da tatil zamanları gidip geliyor yurt dışında okuyor olsada sürekli görüşme imkanı buluyoruz babası kayaloji uzmanı annesi ise başhemşire yani durumları bir hayli iyi...
    Asıl konuya gelecek olursak benden hiçbir şeyini esirgemiyor ve harika güzelliğe sahip hepinizin hayalindeki bir kıza sahibim ama onu evlilikten bahsetmemesi konusunda uyarmalıyım nasıl açıklayabilirim? Kırmak istemiyorum sanki çocuğu gibiyim harçlığımı bile o veriyor
    Bir akşamlığına annesine gitti yarın sabahtan tekrar gelicek bende işten 15:30 gibi dönüyorum akşama benim için yemek yapıcakmış ona yemek yerken mi söylemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var beyler bayanlar şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sircap

5 Gündür kız arkadaşımla birlikte kalıyoruz,ailem tatile gitti ve evide bana bıraktılar haliyle kızı çağırmamak söz konusu bile değil zaten annemler buradayken bile sürekli gidip geliyor sanki evli çiftler gibiyiz hoşuma gitmiyorda değil ama artık yakın geleceği bıraktık ilersi için planlar yapmaya başladık ve ben en iyisini ümit edip en kötüsüne hazırlanan yapıda temkinli ve ileri görüşlü biriyim.Ne zaman gelecekten bahsetsek kendimi kısıtlanmış gibi hissediyorum.Babası Kanadalı annesi Türk ve burada kalıyor, kız da tatil zamanları gidip geliyor yurt dışında okuyor olsada sürekli görüşme imkanı buluyoruz babası kayaloji uzmanı annesi ise başhemşire yani durumları bir hayli iyi...
    Asıl konuya gelecek olursak benden hiçbir şeyini esirgemiyor ve harika güzelliğe sahip hepinizin hayalindeki bir kıza sahibim ama onu evlilikten bahsetmemesi konusunda uyarmalıyım nasıl açıklayabilirim? Kırmak istemiyorum sanki çocuğu gibiyim harçlığımı bile o veriyor
    Bir akşamlığına annesine gitti yarın sabahtan tekrar gelicek bende işten 15:30 gibi dönüyorum akşama benim için yemek yapıcakmış ona yemek yerken mi söylemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var beyler bayanlar şimdiden teşekkür ederim.

OKUMAYIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.