< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizlihsp34 -- 27 Haziran 2025; 18:1:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kız arkadaşımın bana yarattığı tramva
-
-
Sana tavsiye verebilecek yetkinlikte degilim ama sevgilini falan arkadaslarina ailene anlatma. Sevgilin diye de anlam yukleme kimseye aşk falan diye bir şey yok. Takıl keyfine bak. Hayatının merkezine hep kendini koy. Kimseye anlam yukleme yani. Duygusal yaklaşırsan insanlara insanlar bunu hissediyor. Onlara muhtaç olduğunu falan saniyor. Herkesle yuzeysel olmaya bak. Sevgilin de dahil. Yoksa kazik yer durursun milletten. Insanları gozunde buyutmemeyi ogrenirsen travma yasamazsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FFDB3659A -- 21 Haziran 2025; 20:35:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlişkiyi test etmeye denemeye calısmıssın bu bi nevi beni sevdiğini ispatla demek
Ayrıca yukarda yorum yazan arkadasın söylediklerine katılmıyorum yüzeysel iliskiler seni travmadan korumaz yalnızlıga iter kimseye baglanmamak kimseye güvenmemek boslukta hissettirir
Ben dogrudan gercekleri soyluyorum. Ailen disinda bu hayatta saf sevgi goremezsin. Anan baban sana bu sevgiyi saglar. Ilerde cocugun sana bu sevgiyi saglar. Insanlar niye evleniyor saniyorsunuz cinsellik icin ask icin falan degil evlat sevgisi icin
Bak guzel kardesim yasin benden kucuk diye kardesim diyorum. Daha halen bos bos konusmaya devam ediyorsun. O kız senin anan baban kardesin degil. Sen onun icin ulasabildigi erkeklerden birisin. Ozel birisi degilsin.Senden iyisini bulursa zaten seni terk edecek o senin nikahli esin degil. Bunlari dusunup kendine yazik etme. Arkadasin senden yakisikli olabilir bu normal bir durum senden cirkin de olabilir bu da hayatin dogal akisinda olan bir durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FFDB3659A -- 21 Haziran 2025; 20:56:34 >
Kız arkadaşın sana travma yaratamaz, travma yapar. Bu iki kelime arasındaki fark büyük olup, yaratmak kelimesini kullanmamalısın. Travma yapma, meydana getirmek, oluşturmak gibi 3 alternatif varken, senin cahilliğini ortaya koyan yaratmak kelimesini kullanmak çok büyük bir hata olur. Bu yüzden aynı hatayı bir daha işlememek adına yaratmak kelimesini sadece Allahü teala için kullanmalısın.
_____________________________ -
evlense de aldatabilir. negatife odaklanmak yanlış. insan önce kendini sevmeli. eksik olan bu sanki. o olmadan özgüven olmaz, hayattan ne beklediğini bilmezsin, suya kapılır gider sürekli mutsuz olursun.
19 yaş bırak uzun vade ilişkiyi, ciddi ilişki düşünmek için çok erken bir yaş.. Yaşayan tecrübe eden herkes bilir..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ &amp;amp;lt;3 -
ne kızda ne arkadaşında bir yanlış yok. Samimi ve dürüstler. Kız seni kaybetmemek için tatsızlık olmasın diye ufak yalanlar söylemiş, bunu görecek erdem henüz sende yok zamanla olacak. Brad Pitt değilsin, Elon Musk değilsin, konum sahibi biri de değilsin. Her zaman her alanda senden belki 100 kat iyisi var. Hayatın normali bu. Arkadaşım olup benden yüz kat zengin, nispeten daha yakışıklı veya EŞİMLE iyi anlaşan arkadaşlarım var. Bunu mesele yapmamanın yolu özgüvendir. Ne istediğini bilmektir yoksa kimseye sonsuz güvenmek doğru değil. Sen daha çok gençsin zamanla o özgüvenin de olacak bakış açında değişecek. Hatta 10 yıl sonra kimle evli olursan ol gidip o arkadaşından çok daha iyileriyle masada oturduğunda bu düşünceleri lni hatırlarsan, ne salakmışım diyeceksin. hayat öyle bir döngü. 40ıma geldim 30larıma laf ediyorum sonu yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ &amp;amp;lt;3 -
çok uzundu, chatGPT'ye özetlettirdim, sen haksız çıkıyorsun bu durumda reis
Sevgilisinin geçmişte en yakın arkadaşına ilgi duyması,
gençte büyük güvensizlik ve kıskançlık yarattı.
Kendini yetersiz hissedip çok zorlandı, yardım istiyor.
Sevgilisi, gizli34’ün en yakın arkadaşıyla yaklaşık 2 yıl önce, çok kısa süreli bir iletişim yaşamış (1 hafta kadar sürmüş), o zamanlar gizli34 ile hiçbir bağı yokmuş. Yani sevgilisi, arkadaşına ilgi duyduğunda gizli34 henüz hayatında değilmiş. Bu yüzden ortada bir aldatma ya da ihanet durumu yok.
Sevgilisi de zaten şöyle demişti:
“Senin hayatıma gireceğini bilseydim, senden önce kimseyi almazdım.”
Bu, geçmişin duygusal olarak seni yaraladığını gösteriyor ama gerçek zamanlamaya bakarsak, o ilgi sen ortada yokken yaşanmış.
_____________________________ Boykottan kaçmak için, kendinizi güzel kandırıyorsunuz
Benzer içerikler
- ne app noktası nerede
- golden virginia tütün
- beni neden seviyorsun sorusuna romantik cevap
- fakik göz içi lens ameliyatı yorumları
- iskansız ev alınır mı
- yeşil nasim
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- moonwalker ayakkabı
- bim para sayma makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt