Şimdi Ara

kız arkadaşım sigara içiyor, ayrılayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 3 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 18
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 4
  • Ortalama Mesaj Aralığı 50 gün 12 saat 59 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 2
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • bericdondarrion (4 mesaj) Can-ı Efsan (2 mesaj) InScienceWeTrust (2 mesaj) Guest-D50B08F8B (1 mesaj) Okeanix (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (15 mesaj) Mobil (6 mesaj) Mini (2 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • o kokuyu hiç sevmiyorum napsam. evlenince bırakırım diyor, sizce beni kandırıyor mu? bu kadar mı zor bunu bırakmak

• Ne guzel ya, Allah baska dert vermesin kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı benim manita da çakmak gazı çekiyordu , şimdi evlendik bıraktı şükür ...
  • Hacı evlenmeden önce bırakmasını soyle bırakırsa zaten senindir bırakmazsa zaten senin olmamıştır.

• Bırakmayacak, bizimki de birkaç ay dayanmıştı sonra tekrar içmeye başladı. Bırakırım falan demesine çok güvenme. Bırakmak istese şimdi bırakırdı zaten değil mi?
  • Sevdigim kizin kendisine zarar vermesine izin vermem. Birde istemem icmesini. Para saglik vs herseye zarar. Amacsiz bos is. Bu yuzden birakmasini isterim. Birakmak istemiyorsa yapcak bisey yok. Ben rahatsiz olurum bu durumda. Buyuk ihtimal anlasamayiz ayriliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şimdi bırakmıyorsa evlenince bırakacağını hiç zannetmem bence bu konuda kararlı olduğunuzu belli edin
  • sigara içen birinin yanında duramıyorum açıkçası ben sigara içmeyen biri olarak bırakmasını isterdim bırakmıyorsa da güle güle kusura bakmasın o leş kokuyu çekmek zorunda değilim
  • Ayrıl, ilerde akciğer kanseri masraflarını sana kitleyecek
  • Ayrıl kardeşim. Akciğer kanseri hastalarının %40'ı dördüncü aşamada teşhis ediliyor. Bir sürü de sıkıntısı var, moral vereceksin, düzgün gıda almasını sağlayacaksın, canını sıkmayacaksın, evrak işiyle uğraşacaksın. Ailesinde kanser olan insanlar varsa ve o kadar sevmiyorsan evlenme. Kemoterapi için 3 ay sıra bekleyip karının gözünün önünde erimesini izlersin. Torpilin varsa, karını seviyorsan, yetmiş yaşından önce kanser olmayacağına inanıyorsan ayrılma ve evlen
  • kız arkadaşım sigara içiyor, ayrılayım mı?
  • Millet elini deliyo hocam, su sozler acitmasin bazilarini :)

• Senin yanında içiyorsa zaten ayıptir.Ben de sigara kullanırım hatun kullanmaz buna rağmen 1 yıl oldu 2 3 defa sinirden içmişimdir yanında.Dedigim gibi aksi takdirde saygisizlik ve basitlik

• Ayril dostum ben sigara icen adamin yaninda nefes alamiyorum yani mecazi anlamda degil gercekten nefes almiyorum tutuyorum nefesimi mok gibi kokuyor 21. Yuzyilda hala bu kadar sacma seyler icen insanlari gormek uzucu umariz torunlarimiz 22. Yuzuilda boyle seylere sahit olmazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içenlerle beraber olmayın

• daha sonra bırakacağım, bu konuyu konuşmak istemiyorum artık dedi en son

günde 5 tane içiyorum diyor, çok mu sizce? bırakma ihtimali var mı?

not: o kokuya gerçekten katlanamıyorum
  • Sigara için bir kızlar beraber olmam, reddettim birkaç kızı bu yüzden. Ayrıca ileride bırakırım lafı külliyen yalan inanma. Sadece seni geçiştiriyor.
  • evet hocam bana da öyle geliyor, hiç bırakmaya niyeti yok :(
  • Sadece sıgara olarak değerlendirmezsen

Kızın özenti olduğu bu yüzden sıgaraya başladığını böyle saçma bir sebeple sıgaraya başlayanların kafası yerinde olmadığını düşünürsek ayrılmak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

evet hocam bana da öyle geliyor, hiç bırakmaya niyeti yok :(

Yanlış anlama dediğimiz yani ama böyle gider yani. Ben içmiyorsam o da içmesin sonuçta iyi birşey yapıyorda engelliyor değiliz.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.